Yediğim halt...

Son durum nedir? Çok merak ettim.

Bence sizin hatanız eşinizle barışmanız değil. Sizin hatanız kavgalıyken burda hırsınızı almak için yazdıklarınız. Bizde eşimle ilk evlendiğimizde adaptasyon sorunu yaşadık. Kavga ettiğimizde annemi, kardeşimi ve kuzenimi aradım. Kocam hakkında ağzıma ne geliyorsa söyledim. Bir şekilde rahatlamak istiyordum. İlerleyen günlerde biz barıştık. Zamanla evliliğimiz oturdu. Ben eşimi affettim ama annem, kardeşim ve kuzenim zamanında onlara söylediğim lafları bana koz olarak kullandı. Ne gurursuzsun filan dedi. Sevmek çok garip bir duygu. Bir anda söküp atamıyorsun. Benim 2 tane kırmızı çizgim var. İhanet ve aldatma. Onun dışında herşeye tahammül edebilirim gibi geliyor. Hayat sizin hayatınız. İsterseniz en ufak şeyde eşinizi bir kalemde silerseniz, isterseniz size bir sürü eziyet etse bile affedersiniz. “ Bir kadın sevmediği hiç bir erkeğe acımaz. Bir kadın sevdiği erkek içinde kendine acımaz” mübarek aylar içindeyiz. Eşinizde inşAllah hidayete erer, ıslah olur ve yuvanız bozulmaz. 🙏🏻

Boşanma sebebi neydi de feragat ettiniz?
Bence bir avukatla görüşün soz verdi evliligimi bozmak istemedim geri adim.attim.ama benim.hamlemden sonra eski tas eski hamam ne yapmaliyim.diyin emin olun bir yolu vardir

Son durum nedir? Çok merak ettim.

Konu sahibi ne yaptınız en çok sizi merak ediyorum su platformda kimse bu kadar sok etkisi yaratmamıştı çünkü bende 😒😅

Cevap vermiyor devam demek ki 😂
İvit devam :)
Şu anda yurt dışında, şimdilik yolunda herşey. Eskiden evdeyken çok sıkıntılı durumlar oluyordu bildiginiz gibi. Şimdi saygısızlık yapmıyor bana.
Sabahları mesaj atıyor "günaydın ailem"
Kafasına dank ediyor düşündükçe galiba. Ama uzun sürmeyebilir onun tarafında. Akışına bıraktım.

Konu sahibi cevap vermiyorsa ya devamdir ya da hamile kalmaya calisiyordur :) bosaniyorum, bu son, dayak yedim diyenler ne hikmetse hep hamile kalmaya calisiyor :) bundan onceki konusunda da boyle sessiz kalmisti kesin baristi demistim. Yanilmak isterdim.
Yok kiz öyle bir niyetim yok :)) Allah bilir tabi.

İvit devam :)
Şu anda yurt dışında, şimdilik yolunda herşey. Eskiden evdeyken çok sıkıntılı durumlar oluyordu bildiginiz gibi. Şimdi saygısızlık yapmıyor bana.
Sabahları mesaj atıyor "günaydın ailem"
Kafasına dank ediyor düşündükçe galiba. Ama uzun sürmeyebilir onun tarafında. Akışına bıraktım.

Hayirlisi olsun canim. Sen bu numaralara pek inanma. Yiyecekleri hala kapida yiyip oyle mi geliyor :)

Boşanma sebebi neydi de feragat ettiniz?
Bence bir avukatla görüşün soz verdi evliligimi bozmak istemedim geri adim.attim.ama benim.hamlemden sonra eski tas eski hamam ne yapmaliyim.diyin emin olun bir yolu vardir
Benim gerizekalı eski avukat direkt feragat imzalattı. Halbuki diğer bir yolu bilmem kaç zaman içinde aynı sebeplerden tekrar açabilmekmiş. Benim kız kardeşim de boşanmadan döndü o söyledi. Tabi ben araştırmadan uçarak imza atmaya gittiğim için 🙄
Sebepler psikolojik şiddet..

Sizden tantuni kaçırıp, laf edince de “s.ktir git” diyen adamla barıştınız di mi, yanlış hatırlamıyorum. Ne diyelim, bize mutluluklar (!!!) dilemek düşer..
Kıtlık mı var tantuni niye kaçırıyor tövbe yarabbim 😱

Bence sizin hatanız eşinizle barışmanız değil. Sizin hatanız kavgalıyken burda hırsınızı almak için yazdıklarınız. Bizde eşimle ilk evlendiğimizde adaptasyon sorunu yaşadık. Kavga ettiğimizde annemi, kardeşimi ve kuzenimi aradım. Kocam hakkında ağzıma ne geliyorsa söyledim. Bir şekilde rahatlamak istiyordum. İlerleyen günlerde biz barıştık. Zamanla evliliğimiz oturdu. Ben eşimi affettim ama annem, kardeşim ve kuzenim zamanında onlara söylediğim lafları bana koz olarak kullandı. Ne gurursuzsun filan dedi. Sevmek çok garip bir duygu. Bir anda söküp atamıyorsun. Benim 2 tane kırmızı çizgim var. İhanet ve aldatma. Onun dışında herşeye tahammül edebilirim gibi geliyor. Hayat sizin hayatınız. İsterseniz en ufak şeyde eşinizi bir kalemde silerseniz, isterseniz size bir sürü eziyet etse bile affedersiniz. “ Bir kadın sevmediği hiç bir erkeğe acımaz. Bir kadın sevdiği erkek içinde kendine acımaz” mübarek aylar içindeyiz. Eşinizde inşAllah hidayete erer, ıslah olur ve yuvanız bozulmaz. 🙏🏻
Amin Allah razı olsun sağolun.
Öyle mi dersiniz, yani gönlüme kalmış..
Aldatma tabi ki affedilemez, ama sevgi ve saygı yoksa orada duramıyor insan.
Benim de teyzelerim falan hep öğrendi onun yaptıklarını. Bir daha bir araya gelemezler..

Back
X