Yediğim halt...

Arkadaşlar ben eşimle barıştım...

Evine dön dedi. Yeni çıktığım evde yaşayacaz dedim kabul etti. Konuştuk falan...

Pişman oldum ama artık çok geç. Feragat dilekçesi verdim ve aynı nedenlerden bir daha dava açamicam...

Onun amacı tazminattan kurtulmaktı.
Ayrıntılar var da niye pisman oldum gibi, gücüm yetmiyor yazmaya.

Annem tekrar aç davayı diyor ama bilmiyor ki açamam artık.

İyi bok yedim.
Adam sizi tuzağa düşürmüş, şimdi bir daha dava açsanız aynı haklara sahip olamayacaksınız, ah bu kadınlar niye böyleyiz...

Ben hiç beklemiyordum çok kararliydi
Şiddet vs görüyorum demisti

Son konusuna da yazmistim hatta aklima gelmisti merak edip sonrasinda da bakmistim konusuna kesin baristi demistim :) oyle ya da boyle en azindan bana cok samimi geldi konu sahibi. Acik yureklilikle paylasiyor.

Son konusuna da yazmistim hatta aklima gelmisti merak edip sonrasinda da bakmistim konusuna kesin baristi demistim :) oyle ya da boyle en azindan bana cok samimi geldi konu sahibi. Acik yureklilikle paylasiyor.
Ama evimi dosedim kızımla ciktim deyince o kadar adım atmis silbastan yapmisken herşeyi bozdu
Birde adam hala degismemis
Konu sahibi neden degsiti adam evrim geçirse amenna

Ama evimi dosedim kızımla ciktim deyince o kadar adım atmis silbastan yapmisken herşeyi bozdu
Birde adam hala degismemis
Konu sahibi neden degsiti adam evrim geçirse amenna

Canim soyle Bir ayrinti var konularinda adam basindan beri konu sahibine sayiyor. Konu sahibi buna ragmen ne yapmaliyim diye konular acmisti. son ev ayirma olayi bir anlik gelismisti benim anladigim. Yoksa konu sahibi cesaret edemiyordu. Yani zaten esinden bu hamleyi bekliyordu. Onun icin gidip yakininda ev tutmustu bence. Cocugunu bile kresten almisti. Sonucta adam babasi nereye kadar kaciracak? O da farkinda ama kendince cezalandiriyordu.

Buraya kac tane konu actiniz kac kisi de hep size destek verdi. Sadece sunu merak ediyorum kendinizi dusunmuyorsunuz tamam da hic tanimadiginiz insanlardan ne istiyorsunuz?
Gerçekten mi? Gerçekten sorun bu mu. Basıma gelenleri yazıyorum hissettiklerimi yazıyorum hiç tanımadığım arkadaşlarıma yazar gibi... Bana kizacaklar ama yine de yazacam dedim. Okumayın o halde lütfen.

Yakın daire tutmuşdun hani çocuğu kreşden almıştın. Hayırlısı olsun. Niye barıştın? Adamın değişmeyeceğini biliyorsun boşuna ayrılmamıştın. Ve neden pişman oldun hepi topu 15 gün içinde ne değişti yorum yapmıştım size çok iyi hatırladım sizi.
Evet öyle bir düzen kurmuştum ki o yoktu içinde..

Yorumlara cevap olarak yazdığınız üslup biraz tuaf arkadaşım. Dalga geçer gibi ve ya ne yazdığınızı kendiniz bile bilmiyorsunuz gibi. Hakkınızda hayırlısı en güzel olsun ama sanki psikolojik olarak iyi değilsiniz. En azından biraz kafa dinleyin mümkünse kısa bir tatile çıkın durum değerlendirmesi yapın hiç birşey için geç değil.

Davranışlarına yansıttı mı verdiği sözleri? İnanıyor musunuz hatasını anladığına? Yoksa herkes her konuda söz verir, ağızdan çıkan kelimeler parayla değil.
Kesinlikle haklısınız. Şimdi şöyle, eve geldi (erkek kardeşim evdeydi) tekrar konuştuk. sorun yok davranış ve sözler açısından. Mesela evimin bütün eksiklerini dizdi, eski evden eşya taşıdı, akşam oldu konuştu, gece konuştu, sabah 6 da uyandı konuştu.. dedi ki sen benim için çok değerlisin elimi asla üstünüzden çekmem. Niye böyle oldu gibi şeyler.. ben de baştan alıp tekrar anlattım, beni neyin buna teşvik ettiğini falan. Boşanmam için elinden geleni yapan sensin, istediğin oldu şimdi dön diyorsun dedim. Yokluğunda kafama dank etti dedi. Daha bir sürü ince ayrınti var ama sığmaz şimdi buraya.
Pişman olduğum konu şu,:
Adam evde emanet gibi duruyor. Yani geldi evin eksiğini falan düzeltti aldı etti. Şimdi sanki çocuğun başında duruyor gibi sadece.
Örnek bu sabah evden kahvaltı etmeden çıktı, eski evde yaparım üstümü değişir ise öyle giderim dedi. (!!!) Bütün giysileri hala orda. Eve uyumaya geliyor.

Bu kadar zayıf karakterli olmak...
Ne diyelim ki ? Hayat sizin hayatınız siz çekeceksiniz.
Geri döndüğünüz için o yaşadıklarınızın 5 katını görme ihtimaliniz de çok yüksek.
Bana dedi ki ayrılsak bile resmiyette evli kalalım. Sigortasından faydalanacakmisiz. :))) Ayrılsak da beraberiz diye bir dizi vardı,o hesap. yok yeaa. Ben buna desem ki olmuyor ayrılalım, bok boşar artık beni. Ee ben de ne diye açacam bir daha davayı? Tazminattan nafakadan bile geçtim.

Back
X