Yediğim halt...

Kesinlikle haklısınız. Şimdi şöyle, eve geldi (erkek kardeşim evdeydi) tekrar konuştuk. sorun yok davranış ve sözler açısından. Mesela evimin bütün eksiklerini dizdi, eski evden eşya taşıdı, akşam oldu konuştu, gece konuştu, sabah 6 da uyandı konuştu.. dedi ki sen benim için çok değerlisin elimi asla üstünüzden çekmem. Niye böyle oldu gibi şeyler.. ben de baştan alıp tekrar anlattım, beni neyin buna teşvik ettiğini falan. Boşanmam için elinden geleni yapan sensin, istediğin oldu şimdi dön diyorsun dedim. Yokluğunda kafama dank etti dedi. Daha bir sürü ince ayrınti var ama sığmaz şimdi buraya.
Pişman olduğum konu şu,:
Adam evde emanet gibi duruyor. Yani geldi evin eksiğini falan düzeltti aldı etti. Şimdi sanki çocuğun başında duruyor gibi sadece.
Örnek bu sabah evden kahvaltı etmeden çıktı, eski evde yaparım üstümü değişir ise öyle giderim dedi. (!!!) Bütün giysileri hala orda. Eve uyumaya geliyor.
Nasil yani, hala iki ayri eviniz var, adam uyumaya sizin tuttugunuz eve mi geliyor?

Bana dedi ki ayrılsak bile resmiyette evli kalalım. Sigortasından faydalanacakmisiz. :))) Ayrılsak da beraberiz diye bir dizi vardı,o hesap. yok yeaa. Ben buna desem ki olmuyor ayrılalım, bok boşar artık beni. Ee ben de ne diye açacam bir daha davayı? Tazminattan nafakadan bile geçtim.
O bok boşarda siz niye böyle birşey yaptınız ? Hangi akla hizmet yani ?
Tam adım atıp herşeyi yola koymaya başlamışken.

bence bir tedavi olun adama neden hayır diyemiyorsunuz onu çözün

Yorumlara cevap olarak yazdığınız üslup biraz tuaf arkadaşım. Dalga geçer gibi ve ya ne yazdığınızı kendiniz bile bilmiyorsunuz gibi. Hakkınızda hayırlısı en güzel olsun ama sanki psikolojik olarak iyi değilsiniz. En azından biraz kafa dinleyin mümkünse kısa bir tatile çıkın durum değerlendirmesi yapın hiç birşey için geç değil.
Yaa ben kendimle dalga geçiyorum başka birşey değil. İyiyim sağolun sadece kendime kızgınım

Bana dedi ki ayrılsak bile resmiyette evli kalalım. Sigortasından faydalanacakmisiz. :))) Ayrılsak da beraberiz diye bir dizi vardı,o hesap. yok yeaa. Ben buna desem ki olmuyor ayrılalım, bok boşar artık beni. Ee ben de ne diye açacam bir daha davayı? Tazminattan nafakadan bile geçtim.
Ayrilirsaniz babanizin sigortasından faydalaniyorsunuz zaten, açıkta kalmiyorsunuz. Cocugunuz da esinizin sigortasindan faydalaniyor.
Adam baya nafaka odememek icin kafalamis sizi, simdi iki ev arasında geziyor.

Madem hala kendi eviniz var davanizi acik cekismeli de olsa bosanin o kadar pişmansaniz.

Nasil yani, hala iki ayri eviniz var, adam uyumaya sizin tuttugunuz eve mi geliyor?
Yok o günden beri bende gündüz ve gece. Ama dün eski evi temizlemeye gitti ablasıyla. Orda çamaşır atmış makinaya، ablasına sen as topla demiş. Ben o kadar dedim kirlilerini getir yıkarım. Ne kirli ne temiz hiç bir şey gelmedi. Ablası da dün aramış onu diyor ki çamaşırların hazır... Beni nasıl hala rencide ediyor. Evli karısı var ve duruma bak...
Bu sabah da oruç tutacak diye saat 4te gitti. Kalktım sana birşeyler hazırlayim dedim, yok dedi orda yerim ordan gecerim işe.
Bu akşam ya hep ya hiç. Ya bu eve gelirsin yada oraya temelli gidersin dicem. Başlarım nafakasina da tazminatına da...

Ayrilirsaniz babanizin sigortasından faydalaniyorsunuz zaten, açıkta kalmiyorsunuz. Cocugunuz da esinizin sigortasindan faydalaniyor.
Adam baya nafaka odememek icin kafalamis sizi, simdi iki ev arasında geziyor.

Madem hala kendi eviniz var davanizi acik cekismeli de olsa bosanin o kadar pişmansaniz.
Aynı sebeplerden bir daha dava açamicam. Beni üzen de bu. Yüz kızartıcı bir şey yapmazsa boşayamam.

Yuvami toparlamak. Manda yuvası...
Off evet haklarımı da kaybettim.
Yuva yok ki ortada. Yok...
Adam sahip olduğu standartları kaybetmemek hem de sizin sahip olacağınız , alacağınız hakları elde etmenize mani olmak oldu.
Siz ne kazandınız(!) , neyi kaybettiniz bir düşünün.

Ya yok evden hala pişman değilim. Amaç onun yakınında olma falan değildi öyle birşey yok. Evimi çok seviyorum.
Asagilanmak yok da, mesela hala bir ayağı eski evde. Bana diyor ki birbirimize zaman verelim. Boşamak isteyen benim, affeden benim, bu cümleyi kuran o...
Bu adam napar eder seni o eve geri götürür.

Yuva yok ki ortada. Yok...
Adam sahip olduğu standartları kaybetmemek hem de sizin sahip olacağınız , alacağınız hakları elde etmenize mani olmak oldu.
Siz ne kazandınız(!) , neyi kaybettiniz bir düşünün.
Aynen dediğiniz gibi harfi harfine. Yapma dedi ailem, seni kandırıyor dedi ben yine yaptım. Kazandığım hiç bir şey yok.

Eski evi kiraya bile vermiyor düşünün...

Hayatta gitmem. Geçende evde kalan eşyaları almaya gittik, neyse o evde biraz dur belki 3-4 ay sonra gelirsin buraya tekrar dedi. Asla dedim asla.
Tabi tabi. Adam zerre efor sarfetmeden, iki lafla davayı çektirdi. 1 aya kalmaz, eski eve döndüm çok pişmanım diye de konu açarsın.

Aynen dediğiniz gibi harfi harfine. Yapma dedi ailem, seni kandırıyor dedi ben yine yaptım. Kazandığım hiç bir şey yok
Burda onlarca insan aile desteğinden yoksun olduğu için boşanamıyor. Sizin varmış.
Bunun ne kadar büyük bir nimet olduğunu biliyor musunuz ?
Hadi kendinize acımıyorsunuz , evladiniza da mı acımıyorsunuz ?
Kendi çocuğunuzun sizi örnek almasını ister misiniz ? Bence istemezsiniz... Rol modelisiniz siz onun için. Böyle bir ana böyle bir baba...
Çocuğunuzun geleceğini , karakterini şekillendiriyorsunuz...

Burda onlarca insan aile desteğinden yoksun olduğu için boşanamıyor. Sizin varmış.
Bunun ne kadar büyük bir nimet olduğunu biliyor musunuz ?
Hadi kendinize acımıyorsunuz , evladiniza da mı acımıyorsunuz ?
Kendi çocuğunuzun sizi örnek almasını ister misiniz ? Bence istemezsiniz... Rol modelisiniz siz onun için. Böyle bir ana böyle bir baba...
Çocuğunuzun geleceğini , karakterini şekillendiriyorsunuz...
Evet Allah'a çok şükür maddi manevi destek oldular. Böyle bir ana demeyin nolur üzülüyorum.

Back
X