Yediğim halt...

Valla Sen konu acsan bile bana cok samimi geldin. Keske herkes senin gibi konu acsa. Millete atar yapmiyorsun, yaptiginin dogru oldugunu savunuyorsun belli ki kafan karisik ve fikir almak istiyorsun. Bu da en dogal hakkin.
aynen herkese net samimi cevaplar veriyor
atar tepki yok
kendi hatası kendine kızgınlığını da yazıyor

Sadece o değil çamaşır değil yani:)) hakikaten çok fevriyim. Bu akşam konuşacam net olmak zorunda ama. Çok sağolun sağduyulu yaklaşımınız için 🤗
Karar veremiyor, verdiğiniz kararların ardında duramıyorsunuz. Bunun elbet sebepleri vardır. Tek başına ayakta durmaktan korkabilir, adama çok aşık olabilir, adamın sizin yanınıza gelip kalması size zafer kazandırmış hissettirebilir, anlattığınız şeyler pek anlattığınız gibi olmayabilir, vs onlarca nedenden biri ya da birkaçı.
Yani bir anda romantik bir adama dönüşüp, çok pişman olup, şiirler okumasını mi bekliyordunuz mesela davayı çekerken? Burası önemli yani davayı çekmeye giderken aklınızda tam ne vardı da ne olmadı?
Şimdi biraz sakinleşmek lazım çünkü artık daha zor olacak. Adam artık eve girip çıkıyor, ortada bir boşanma davası yok, çocuğun kafası karıştı, aileniz ve eşiniz artık size çok saygı duymuyor. Bundan sonra biraz kendinize dönün derim. Çocuğu kreşe verin, bir ise girin ve konuşmanız gerekiyorsa ne beklediğinizi anlatan ama net, ama ütopik değil, ama ciddi bir konuşma yapın. Bir de terapi almak şart sizin için bence.

Kesinlikle haklısınız. Şimdi şöyle, eve geldi (erkek kardeşim evdeydi) tekrar konuştuk. sorun yok davranış ve sözler açısından. Mesela evimin bütün eksiklerini dizdi, eski evden eşya taşıdı, akşam oldu konuştu, gece konuştu, sabah 6 da uyandı konuştu.. dedi ki sen benim için çok değerlisin elimi asla üstünüzden çekmem. Niye böyle oldu gibi şeyler.. ben de baştan alıp tekrar anlattım, beni neyin buna teşvik ettiğini falan. Boşanmam için elinden geleni yapan sensin, istediğin oldu şimdi dön diyorsun dedim. Yokluğunda kafama dank etti dedi. Daha bir sürü ince ayrınti var ama sığmaz şimdi buraya.
Pişman olduğum konu şu,:
Adam evde emanet gibi duruyor. Yani geldi evin eksiğini falan düzeltti aldı etti. Şimdi sanki çocuğun başında duruyor gibi sadece.
Örnek bu sabah evden kahvaltı etmeden çıktı, eski evde yaparım üstümü değişir ise öyle giderim dedi. (!!!) Bütün giysileri hala orda. Eve uyumaya geliyor.

Ben soyle bir diger arkadaslarin yazdiklarina baktim ve uzulmeyin ama o kadar deger gormemissiniz ki su yazdiklariniz bir iliskinin degil, insan olmanin minimumu ama bunlara kanip kosa kosa davadan feragat etmissiniz. Eee hadi adami deneyeyim dediniz, neden kosa kosa davayi geri cekiyorsunuz? Dava gunu gelene kadar gozlemlerdiniz. Bir anda evden cikip bir anda affetmissiniz benim anladigim, bir durun soluklanin hayati bu kadar hizli yasamanin bir manasi yok. Sonra pismanliklar yasiyorsunuz gordugunuz gibi.

Once bir soluklanin sonra insan olmanin minimumu nedir, karsilikli iliskide taraflarin ihtiyaclari nelerdir, bu evlilikte benim hangi ihtiyaclarim karsilaniyor diye bir dusunun.

Disaridan gorunen kendinizi o kadar yok etmissiniz ki adamin agzindan cikan 'Duzelmeyecek bir sey yok' cumlesine sonsuz tutunup birakmak istememissiniz gibi duruyor. Bu kadar basit bir cumleye mi muhtactiniz gercekten?

Aaa size inanmıyoruuum 😔 ben ne kadar uzulmustum ev bulamadiniz butcenize uygun buldugunuz yer esinizin evine yakin nasil olacak diye. Keske hayatta verdiginiz kararlarin arkasinda durabilseniz. Ayni gun kizinizi alip esyalari toplayip evden cikip ayni gun dava acabilecek raddeye geldiyse zaten hersey bitmis olmali. Siz gercekten inaniyor musunuz hep boyle devam edecegine ? En ufak kavgada yine ayrilmak hep aklinizda olacak bu iliski laçkalaşıyor artık. Cok uzuldum yine en cokta cocugunuza uzuldum yazik yavrum😔😔

Nasil yani, hala iki ayri eviniz var, adam uyumaya sizin tuttugunuz eve mi geliyor?
Adamin derdi barismak degil ki cunku..

Konu sahibi burda avukat bir uye bahswtmisti baska konuda nickini hatirlayamadim.. iki turlu davadan cekilme hakkin var biri feragat bunda ayni sebeplerden dava acamihorsun, digeri adini unuttum twkrar ayni sebeplerden dava acabiliyorsun.. ikinci secenekle kapatırsaydınız davayi keske

Konu sahibi karakter olarak çok tezcanlı ve hassas birisi sanırım.
Ani kararlarla hareket ediyorsunuz sürekli. Ilk sonuca kadar düşünüp ondan doğabilecek sonuçları ya düşünmek istemiyorsunuz ya da gerçekten düşünmüyorsunuz.

Bence şu anda sırf kendinize saygı konusunda düşünün. Sınırlarınızı belirleyin. Kendinize ve dış dünyaya net olun. Ondan sonra da hayatınızı sağlam tuğlalarla inşa edin.

Aynı sebeplerden bir daha dava açamicam. Beni üzen de bu. Yüz kızartıcı bir şey yapmazsa boşayamam.
Bosanirsin neden bosanamayasin sadece eski delilleri kullanamazsin.. eve gelmemesi bile senin avantajina bunu bile one surebilirsin dava acarken baristik ama ayri evde kaliyor hala diye..

Yok R yok. Afedersiniz suyu çıktı zaten. Tek kaybım dediğiniz gibi koz yok elimde artık.
Var adamin hala ayri evde yasmasi.. mesaj atacaksin benle baristin ama hala eve gelmiyorsun baska evde ayri yasiyorsun..beni kandirip davayi cektirdin filan.. bu nasil barisma filan.. bu mesajlasma da cok guzel kanit olur zaten

Evliliğiniz süresince gördüğünüz psikolojik şiddetle mi bu hale geldiniz acaba diye düşünmedim değil; sayfalarca yazdıklarınız hep zayıflığınıza vurgu ve "Hı hı yapacağım inş" geçiştirmecesinden ibaret. Siz zayıflığı, iradesizliği giyinmişsiniz ki bizim buradan söyleyebilecek ekstra bir etiketle daha sizi gömmemize gerek yok.

Kendinizde kabul ettiğiniz şeyler çok vahim ve bu geri dönüş kararınız üzerinde büyük etkisi olduğunu düşünüyorum:
Gerizekalı ben..
Benim hayatım olmadı ya. Hiç birseyi doğru yapamıyorum.
Evet öyle bir düzen kurmuştum ki o yoktu içinde..

Öyle bir düzen kurmuştunuz ki, içinde o yoktu ancak "Hiçbir şeyi doğru yapamayan" siz vardınız hala.
Buradaki ayrıntıyı yakalamanızı tüm kalbimle diliyorum, çünkü ancak o zaman bir şeyleri gerçekten yoluna koymaya başlayacaksınız.
Şu koskoca ömür boyunca "Hiçbir şey"i doğru yapamayan bir insan görmedim ben, bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterirken, kendinizde baştan kabul ettiğiniz bu özellikler, elbette kendini gerçekleştiren kehanet olup sizi yanlışa götürecekti.

Benim hayatım olmadı ya. Hiç birseyi doğru yapamıyorum.
Bu mesajı okuyunca üzüldüm, siz galiba çok fazla iyi niyetli birisiniz, çabuk inanıp güvenen biri olmalısınız ki eşinizin 2 davranışıyla yaşadığınız birçok sorunun, işittiğiniz tüm sözlerin üzerine sünger çekip davadan vazgeçmişsiniz.

Umarım yine üzülmezsiniz ama eşinizin diğer evi kapatmaması, çamaşırlarını ablasına yıkatması bana planlı gibi geldi ya da eşiniz sizden daha temkinli, ailesine çocuk için katlanıyorum barışmak istedi çocuk için idare ediyorum demiş bile olabilir.

Dilerim benimle barışmaya hazırdın ben de kızım için sana katlanıyorum gibi bir söz işitmezsiniz, tüm konularınızı takip edemedim ama burada yapılan yorumlardan sizi sevmediğini söyleyen, nafaka vb masraflardan kaçmak için uğraşan, sizden yediğini bile saklayan bir eşiniz varmış, yani böyle biri bir tartışma anında ağzına gelen her şeyi söyler sizi de incitir gibi geliyor bana.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.

Tedaviye olumlu yanıt veren bagimlilarin relaps yaşaması gibi olmuş sizinki. Hakaret olarak algılamayın ama, neden beyninizi bi avuç konfetiyle değiştirmişler gibi sonuçları sizin için ağır olabilicek bi karar verdiniz ki... İnsanların böyle akıl tutulması yaşadığı anlar olabilir ama siz alabiliceginiz tazminattan vazgeçmişsiniz resmen. Şimdi ister bekler biraz daha çile çekersiniz bu adam size yeni tazminat sebepleri verene kadar, ya da dediğiniz gibi tazminatına da başlarım deyip "ben sağlıklı karar veremedim, aslında barışmak istemiyorum bosanicam" diyebilirsiniz. Ama bu adam bu sefer güle oynaya bosanirmis gibi geliyo bana, tazminattan yirttigina göre.

Bu mesajı okuyunca üzüldüm, siz galiba çok fazla iyi niyetli birisiniz, çabuk inanıp güvenen biri olmalısınız ki eşinizin 2 davranışıyla yaşadığınız birçok sorunun, işittiğiniz tüm sözlerin üzerine sünger çekip davadan vazgeçmişsiniz.

Umarım yine üzülmezsiniz ama eşinizin diğer evi kapatmaması, çamaşırlarını ablasına yıkatması bana planlı gibi geldi ya da eşiniz sizden daha temkinli, ailesine çocuk için katlanıyorum barışmak istedi çocuk için idare ediyorum demiş bile olabilir.

Dilerim benimle barışmaya hazırdın ben de kızım için sana katlanıyorum gibi bir söz işitmezsiniz, tüm konularınızı takip edemedim ama burada yapılan yorumlardan sizi sevmediğini söyleyen, nafaka vb masraflardan kaçmak için uğraşan, sizden yediğini bile saklayan bir eşiniz varmış, yani böyle biri bir tartışma anında ağzına gelen her şeyi söyler sizi de incitir gibi geliyor bana.

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun.
Ya da daha kötüsü, adam gidip "evi terk etti" diye karşı dava açabilir.

Ya da daha kötüsü, adam gidip "evi terk etti" diye karşı dava açabilir.
Bu da mümkün, dediğim gibi ben hanımefendinin tüm konularına hakim değilim ama burada yapılan yorumlardan adamın pek de canı gönülden barışmadığı sonucu çıkıyor, nafaka tazminat sorunu ortadan kalkmış, neden diğer evde yiyip içip çamaşırlarını ablasına yıkatıyor ki?

He ben olsam adamı kabul etmem, getir çamaşırlarını yıkayayım da demem ama boşanma gerçekleşmeyecekse normali eşlerin aynı evde yaşaması, yemek, çamaşır vb aynı evde olması değil mi?

Umarım konu sahibesi üzülmez.

Back
X