Yediğim halt...

Yok yani, sen normal bir insansın. Öyle bazı özel durumların yok, bağımlılık psikolojisi gibi. Bu adam sana zerre birşey vermese sen yolundan dönmezdin. Verdikleri gidince sen de panikledin bocaladın. Bağımlılık durumu görsem uzun uzun sana anlatırdım, ama şu an gerek görmüyorum.

Katip sen hakli ciktin :)

Biseyini yakalarsın yada şüpheli davranışları olur heralde. İlla ki kokusu çıkardı diye düşünüyorum
Sizden şüphelenmesi, onu aldattığınıza dair kuruntuları, gizli saklı yemek yemesi, kızını sizden soğutmaya çalışması vs hepsi normal yani.

Sürekli aynı ülkeye gitmiyor ki ama. 2. Bir hayatı olamaz. En fazla tek gecelik ilişki olabilir (onaylamiyorum böyle bir şeyi 2. Hayata istinaden yazdım)
Bilemezsiniz. Belki orada 3 günlük işi var ama 1 hafta kalıyor başkası için.
Eşinizin işlerine dair bilginiz ne kadar?

Aldatmasindan bahsediyorum
Bakın anlatmaya çalıştığım şu, adam sizden soğumuş çünkü başkası veya başkaları var. Boşanmak da istemiyor çünkü foyaları ortaya çıkacak diye korkuyor. Kızına düşkün olması da bir etken tabi.

Haydaa .. verdikleri gidince panik yaptın yazmış. Haklı mı yani?

Asiri hakli. Apar topar adamla baristin. Avukatla bile dogru duzgun konusmadin. Ustelik sen bunlari yaparken adam hic bir konuda net degildi, daha konusmamistiniz ve ev olayini bile cozmemistiniz. Canina bir kastin yoksa bunlar normal mi sence? Ustelik baristin adamin sana soyledikleri ortada hala adamdan suphelenmiyorum diyorsun.

E ayri eve cikinca sen degil miydin kizini kresten alan? Sen degil miydin bu adamin sagi solu belli olmaz guvenmiyorum diyen?

Sen bize bir aciklama borclu degiksin. Kendine durust ol yeter. Saf maf degilsin aslinda safa yatmak isine geliyor.

Bakın anlatmaya çalıştığım şu, adam sizden soğumuş çünkü başkası veya başkaları var. Boşanmak da istemiyor çünkü foyaları ortaya çıkacak diye korkuyor. Kızına düşkün olması da bir etken tabi.
Olabilir olmaz diye bir şey yok. Eğer öyleyse bulmak lazım

Adamin derdi tazminat ve nafaka. Ileride ayrilsak bile bosanmayalim demis konu sahibine.

Bunu neye istinaden söylüyorsunuz?! Direkt yaftalayın. Şakaya vurduğum yada dalgaya aldığım için mi?? Ah vah edip dizime vurup depresyona girsem daha mi normal??
Bunu düşündüğünüz için sizler görünün bi bence.
Dalgaya vurulacak bir konu degil çünkü en önemlisi bir çocuğunuz var herseyde önce gelen siz daha yurt dışına kaçmayı planlayan herifle barışıp bir de iyi gibi diyorsunuz pes

Olabilir olmaz diye bir şey yok. Eğer öyleyse bulmak lazım
Eğer ayrılmaya niyetiniz yoksa araştırmayın. Keyfinizi kaçırmayın durduk yerde.
Tabi kocanız telefon dökümleri sonrası yurt dışından dönmemek gibi bir plan yapmış ama olsun.

Eğer ayrılmaya niyetiniz yoksa araştırmayın. Keyfinizi kaçırmayın durduk yerde.
Tabi kocanız telefon dökümleri sonrası yurt dışından dönmemek gibi bir plan yapmış ama olsun.

Ya valla konu benim sinirlerimi bozmaya basladi. Cevaba bak eger oyle ise bulmak lazim diyor. Bizimle kafa buldugunu dusunmeye basladim. Bir ustte avukatin ve esinin dedikleri ortada bu tutmus oyleyse bulmak lazim diyor. Kendime de sinirlendim safligima doymiyim ben. Sazan gibi yazip durdum.

Ya valla konu benim sinirlerimi bozmaya basladi. Cevaba bak eger oyle ise bulmak lazim diyor. Bizimle kafa buldugunu dusunmeye basladim. Bir ustte avukatin ve esinin dedikleri ortada bu tutmus oyleyse bulmak lazim diyor. Kendime de sinirlendim safligima doymiyim ben. Sazan gibi yazip durdum.
Adam isterse biter bu iş. Hayır, o zaman geldiğinde adam kaçıp gitmez, lili de dımdızlak kalmaz inş.

Çünkü boşanmak istemiyor. Eşinin bir haltlar karıştırdığını tahmin ediyor ama kabullenmek onur kırıcı olacağı için kaçıyor.

Back
X