Adam isterse biter bu iş. Hayır, o zaman geldiğinde adam kaçıp gitmez, lili de dımdızlak kalmaz inş.
Katip valla kendime kufur ediyorum suan :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam isterse biter bu iş. Hayır, o zaman geldiğinde adam kaçıp gitmez, lili de dımdızlak kalmaz inş.
Kesinlikle. Kızının büyümesini bekliyor bence.Adam isterse biter bu iş. Hayır, o zaman geldiğinde adam kaçıp gitmez, lili de dımdızlak kalmaz inş.
Boşanma işi devam etse adam kaçacaktı, o kadar bile beklemeyecekti.Kesinlikle. Kızının büyümesini bekliyor bence.
Çünkü boşanmak istemiyor. Eşinin bir haltlar karıştırdığını tahmin ediyor ama kabullenmek onur kırıcı olacağı için kaçıyor.
Çünkü her şey yolunda harika gidiyor.Yurtdışına kaçma planını bilip evliliğe devam etmek, müthismiş.![]()
Belki de bu yüzden devam ediyordur.Yurtdışına kaçma planını bilip evliliğe devam etmek, müthismiş.![]()
Kayın validesi ona güveniyor ya yeter.Ya adam benden suphelenecek benim namusuma laf edecek acaba hangisi daha onur kirici? Guzel keklendik ama :)
Gaynana önemli.Kayın validesi ona güveniyor ya yeter.
Hala pişmansınız sebep ne affetmek için.Çok kararlıydım. Gerizekalı ben..
TamamBunu neye istinaden söylüyorsunuz?! Direkt yaftalayın. Şakaya vurduğum yada dalgaya aldığım için mi?? Ah vah edip dizime vurup depresyona girsem daha mi normal??
Bunu düşündüğünüz için sizler görünün bi bence.
Ee bu zaten aldatma olduğu anlamına gelmiyor mu ?Avukat bana başka birinden şüpheleniyorum deyip telefon dökümü istemişti dilekçede.
Eşim ne dedi barıştıktan sonra biliyor musunuz?
Ben barısmasaydim yurtdışına kacacakmis...
Köşeye çok fena sıkışmışti çünkü
Afiyet olsunArkadaşlar ben eşimle barıştım...
Evine dön dedi. Yeni çıktığım evde yaşayacaz dedim kabul etti. Konuştuk falan...
Pişman oldum ama artık çok geç. Feragat dilekçesi verdim ve aynı nedenlerden bir daha dava açamicam...
Onun amacı tazminattan kurtulmaktı.
Ayrıntılar var da niye pisman oldum gibi, gücüm yetmiyor yazmaya.
Annem tekrar aç davayı diyor ama bilmiyor ki açamam artık.
İyi bok yedim.
Ay avukat cozmus siz görmüyorsunuz hayret ettimAvukat bana başka birinden şüpheleniyorum deyip telefon dökümü istemişti dilekçede.
Avukat bana başka birinden şüpheleniyorum deyip telefon dökümü istemişti dilekçede.
Çocuğunuza borç bence. Siz bile bile hata yapın, ceremesini o ceksin. Ne guzel ya!Herkese iyi geceler..
Durumun üzerinden 4 ay geçmiş. Tekrar yazmak istedim. Ti'ye alındım en son. Biri de keklendik yazmıştı. Olsun benim için kırıcı da olsa yazdınız, zaman ayırdınız.
Buraya not düşmek istedim kendimce. Bu adamla boşanacam.
Boşandığım gün tekrar yazacam.
Bu kendime bir borç.
İyi geceler...
inşallah boşanırsınızHerkese iyi geceler..
Durumun üzerinden 4 ay geçmiş. Tekrar yazmak istedim. Ti'ye alındım en son. Biri de keklendik yazmıştı. Olsun benim için kırıcı da olsa yazdınız, zaman ayırdınız.
Buraya not düşmek istedim kendimce. Bu adamla boşanacam.
Boşandığım gün tekrar yazacam.
Bu kendime bir borç.
İyi geceler...