- 1 Ekim 2013
- 8.856
- 19.024
- 448
- 35
Gittiğin kuaför 1.5 ayda sana keratin yapıyorsa çok süper kuaförmüş. Keratin 6 Yada 9 ayda bir Yapılıyor malum 3-4 ayda da sadece bakımı var. Neyse bilmiyorsun demek ki kulaktan duyma bedava diye yaptırmışsın. Olsun öğrenmiş oldunneyi öldürdüm ki cila dipboya bakım
ortalama zaten 1,5 ayda yaptırıyorum ben bunları ve bana maliyeti 150 tl
ayrıca vur diyince öldüren sen oldun
yıllardır farklı yerlerde bakım yaptırırım da 300 tl bakım alan biryere denk gelmedim
:):):)
keratin zaten başlı başına min.250 tl tutan birşey ...dip boya röfle cilası derken 345 tl normal geldi bana..
siz de ücret vermeyeceğim dese bile bu kadar şey yapılması saçma olmuş..ücret almam demiş olsaydı bile,en fazla boya ücreti almazdı heralde:)
neden komik
ben şampuanı bedava alıcam diye almadım
eğer bunlara para ödemeyeceksem
elim boş çıkmıyım
bir alışveriş yapmış olayım diye düşündüm
anlayış tarzında bana komik geldi
Her yaptığını anlarım da şampuan almak nedir bedava diye
Muhtemelen bikaç bişey yaptırsaydın para almazdı da sen yıllık bakıma gitmişsin resmen
Neyse giden gitmiş, olan olmuş. Ama bu devirde işini iyi yapan kuaför bulmak zor. Eğer son halinden memnunsan onu kar say boşver.
ya nolur bi açıklama yap meraklandım ben :)
şampuan da bedava ne de olsa diye mi aldın
diğer şeylere para vermedim şampuanı ödeyip çıkayım diye mi aldın?
ve sonunda şampuanı aldın mı?
İyide bana çok gelmedi benim kuaförümde düz boya 90-120 arası değişiyor (kullanılan ürüne göre) keratin bakımı lorealse 75 kerastase ise 120 röfle zaten tek başına 150 - 200 TL den başlıyor. Ki bu bahsettiğim İstanbul leventte rakamlar. Etiler ulus bebek cadde acıbadem falan olunca bunlardanda pahalı oluyor. Daha mütavazi bir semtse daha ucuz oluyor. Ama gittiğiniz salon bir kerastase salonu ise daha aşağıya olmaz zaten.
buarada taze yapılmamış röfle üzerine cila yapılırsa yapılsın 1 yıkamada cıkıyor herhangi bir renk almasını saglamıyorröfle yaptırmadım
sadece kendi röfleme cila yaptı
o da zaten dip boyayı yıkarken sürdü ve duruladı
bu yani
Hatalısın Asya. Bedava diye bir sürü şey yaptırmışsın. Adam zaten öyle dediğine pişman olmuş ki fön parası almam diye değiştirmiş teklifini. Seninki ava giderken avlanmak olmuş.
bıraz fazla bısıler yaptırmıssınız
fakat bu ıslem baska yerlerde bu fıyatmı acaba?
zıra benım saclarım cok uzun
dip boya 60 tl
komple röfle 200 tl
öte yandan bızde tatıldeyken kazıklandık
antalya merkezde salas bır yerde tavuk doner durum yedık 2 tane
2 tanede cola kı bardaklara dokulmustu
2 tanede su 55 tl yarabbı sukur
ne zaman oradan cıktık dolanmaya basladık fıyatları gordum et doner , ayran ve sutlac 15 tl dank ettı bana
bıleydım develıden yerdımona benzettım bu durumu
ne kadar yardımınız oldu buarda bu dukkan acılısı ıcın
Böyle bi durumda insan nasıl hava basar anlamadım kiii... Ben kuaföre 1000 tl verdim demenin havası mı olur???
Eeee merdiven altı parfümler satılıyor çakma olanlar hani, 5 tl onlar.. Niye 150-200 verip orjinal parfüm alıyoruz??? Yada 5 tl lik maskara almak varken niye 80-100 tl veriyoruz??? Ve bunun gibi bir sürü örnek var sadece kozmetikte... Hava mı basıyoruz yani???
Üstelik ben hiç 1000 tl vermedim bu tarz işlemler için kuaföre.. Keratin bakım filan da yaptırdım demedim... Ama benim kuaförüm bu fiyata yapıyor...
Bu fiyat size çok geldi diye bizim illa atıyor mu olmamız lazım???
Sen insanları aşağılar tavırlar ile ne elde ediyorsun.? Farkındaysan ben sonradan yanlış anladığımı kabul ettim. Önce bi oku kapiş.her yaptığını anlarım demişsinde hiçbirşey anlamamışsın
madem para almayacak elim boş çıkmıyım
bende alılşveriş yapmış olayım diye düşünerek 45 tl ye de o şampuanı aldım
yani bedava diye almadım
kapiş
mahalle kuaforunde 5 tl fön cektiriyorumPermayı 20 TL ye yapan yer bulursun 250TL ye yapan yer de bulursun.
Şu an Mos'ta fön bile 30TL.
OLUR :)
SENDE BOŞ A SALLAMAYA DEVAM EDERSİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?