YEDİĞİM KAZIK :(

kaşa ayrı şekil verebiliyorlar yüze göre tasarlama ister kavisli ister dümdüz yeniden sekle sokma islemi falan baya profesyonel ben aldırmıyorum arkadaslarım aldırıyor ben sadece manikür

keratin zaten başlı başına min.250 tl tutan birşey ...dip boya röfle cilası derken 345 tl normal geldi bana..
siz de ücret vermeyeceğim dese bile bu kadar şey yapılması saçma olmuş..ücret almam demiş olsaydı bile,en fazla boya ücreti almazdı heralde:)

Para almam derken herhalde bir fön çektirir ya da saç uçlarını aldırır diye düşünmüş olmalı kuaför.Teklifte bulunurken bu kadar işlem yapacağını düşünmemiştir.Ben olsam çok samimiysem eğer bir fön çektirir çıkardım.Zaten mekanı yeni açmış ve paraya ihtiyacı olan bir insanın (yaptığı masraflar vardır) bu kadar işlemi bedavaya yapması saçma olur, insanlar günahını bile bedava vermezken.

Kuaförlerde saç kesimi bile 60 ile 100 tl arasında olduğundan bu işlemler makul geldi.Tabii semt neresidir ve ürün kalitesini nedir onu bilemiyorum.

Her yaptığını anlarım da şampuan almak nedir bedava diye
Muhtemelen bikaç bişey yaptırsaydın para almazdı da sen yıllık bakıma gitmişsin resmen
Neyse giden gitmiş, olan olmuş. Ama bu devirde işini iyi yapan kuaför bulmak zor. Eğer son halinden memnunsan onu kar say boşver.

kaşa ayrı şekil verebiliyorlar yüze göre tasarlama ister kavisli ister dümdüz yeniden sekle sokma islemi falan baya profesyonel ben aldırmıyorum arkadaslarım aldırıyor ben sadece manikür

hımmm benim kaşım hep aynı şekil olduğu için ihtiyaç duymadığımdan o şekilde düşünmemeiştim

yalnız konu sahibi ilk mesajında şey yazmış
kuaför BEN BİR AYLIK FÖNDEN PARA ALMAM DEMİŞTİM demiş

ee 20tl fön olsa 20x30= 600 eder
bu yaptıklawrını föne saysaymış keşke

ben yanlış anladım galiba
şey anlamıştım hani diğerlerine para ödemicem ya 45 tl lik şampuanı da ödeyip alayım boş çıkamayayım dememiş mi konu sahibi

bana da öyle geliyor asyacım, parayı kolay kazanmıyoruz.
300 tl ye yapılan işlemle 1000 tlik aynı işlem arasındaki tek fark hava basmak

Böyle bi durumda insan nasıl hava basar anlamadım kiii... Ben kuaföre 1000 tl verdim demenin havası mı olur???

Eeee merdiven altı parfümler satılıyor çakma olanlar hani, 5 tl onlar.. Niye 150-200 verip orjinal parfüm alıyoruz??? Yada 5 tl lik maskara almak varken niye 80-100 tl veriyoruz??? Ve bunun gibi bir sürü örnek var sadece kozmetikte... Hava mı basıyoruz yani???

Üstelik ben hiç 1000 tl vermedim bu tarz işlemler için kuaföre.. Keratin bakım filan da yaptırdım demedim... Ama benim kuaförüm bu fiyata yapıyor...

Bu fiyat size çok geldi diye bizim illa atıyor mu olmamız lazım???

Bir kuför olarak gözlerim yerinden fırladı pardonda bu arkadaş salonu etilerdemi nişantaşındamı açtı yok artık yaaaaa geçmiş olsun

cidden abartmışsın bi manikür pedikür yaptırmadığın kalmış, para almakta çok haklı bence hiç de pahalıya mal olmamış olurunu söylemiş.El becerisi işine gelince haklısın valla ben bile bazen düşünüyorum okuyup memur olacağıma keşke gidip ağdacı olsaydım amir kahrı çekeceğime milletin kıllarını çeker paraya para demezdim.

ben yanlış anladım galiba
şey anlamıştım hani diğerlerine para ödemicem ya 45 tl lik şampuanı da ödeyip alayım boş çıkamayayım dememiş mi konu sahibi

hayır, nede olsa para almayacak bu şampuanda bedavaya gelsin diye düşünmüş. ben bu şekilde yorumladım

'burdan satılan bir şampuan aldım 400ml 45 tl
nasılsa para ödemiycem ya'

Ben kuaföre gitmiyorum, hatta kimse alınmasın, hiç sevmiyorum kuaförleri. Erkek kardeşimin düğününde beni dükkandan kovdu bitanesi. Aynı saate iki gelin almış, birisi bizim gelin birisi başkası. Eee sırada bekleyen görümceler teyzeler cabası. Ben buna dedim randevu saati bize ait, eğer bize sıra gelmeyecekse ben başka kuaföre gidicem dedim. O da gidersen git dedi resmen. Gittiğim kuaför de rezil etti saçlarımı.
Yani en özel en güzel günlerimde hep kuaför gerginliği yaşadım. Nişanım düğünüm mezuniyetim hepsi...
Şimdi kaşlarımı bile kendim alıyorum. Allah düşürmesin beni kuaförlere.

hayır, nede olsa para almayacak bu şampuanda bedavaya gelsin diye düşünmüş. ben bu şekilde yorumladım

'burdan satılan bir şampuan aldım 400ml 45 tl
nasılsa para ödemiycem ya'
Aslında iki anlama da çıkıyor. Hangisi doğru acaba. Nasılsa para ödemiceme kadar satın almış gibi duruyor. Ama bu cümle eklenince sanki beleşe getirmeye çalışmış gibi duruyor.

rakam anadolu için abartı olabilir ama istanbul için normal. bu kadar saç bakımı yaptırmak yerine bir fön çektirseydiniz daha makul olurdu bence de. kazıklandım diye düşünmeyin yani.
üniversite mezunu olmamız esnaflarla aynı parayı kazanmamızı gerektirmiyor. el becerisiyle bitmiyor iş. esnaflık risk almayı gerektiriyor. uğraşılması gereken bir sürü detay var. insanlarla çalışmak da zordur. herkes riski sevmez. mesela muhtemelen siz riski sevmediğiniz için kamuda çalışıyorsunuz. boşuna okumuşuz denilecek bir durum göremiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…