YEDİĞİM KAZIK :(

bence orda kisinin bahsettiği ilk açılış ayımda indirim yapıyorum ilk ay oldugu icin fönden para almam demek istemis

Yuh yani sizde amma beleşciymişsiniz bedava diye o kadar işlem yaptırılır mı. Benim kuaförümde sadece keratin bakım 400 lira. Başka yaptıracak işlem bulamadınız heralde yoksa onlarında yaptırırdınız kadında demek ki sizin böyle bişey yapacağınızı tahmin etmemiş olacak ki lafı çevirmiş. Iyi kadınmış

Ya ben hiç kuaföre gitmiyorum. Saçımı kendim boyuyorum, kaş bıyık ağda yine kendim yapıyorum. Anca senede bir kere kırık aldırmaya. Çok ezik hissettim bu konuda kendimi ahahahahaha.

Konudan ve piyasadan uzak olunca bu fiyatlara aklım çıktı açıkçası.

Konu sahibi bence de 300 pahalı olmuş. En azından 150-200 olsa,her zaman verdiğiniz fiyatı verseniz içinize oturmazmış. Ama ben olsam ben de ilk gidişimde bir fön çektirir kaçardım.

bazı kuaförler gerçekten işin cıvığını çıkartıyor bazı arkadaşları dediği gibi azıcık şık bir dükkan yap hooppp işlem ücretilerini 3-4 e katla kuaför tarif listesi aynı olması gerekmiyormu hani kaş alma 10 tl se her yerde 10 tl olmalı bazı yerde 5 bazı yerde 30 olmamalı..

Bende kuaföre gitmiyorum. Bu fiyat banada fazla geldi..
Ama bak sadece keratin midir nedir o tek 400 TL diyorlar.. o zaman normal yani

Keratin bakım yaptırmış ki Ankara'da en ucuz yapan yerler keratini 300-350 ye yapar. Bide üstüne dip boya röfle cila ekle öyle hesapla bide canım

Beklenti kısmına katılıyorum fakat gerçekten iyi kazık yemiş dipboya dediğin taş çatlasın 70-80 en kabası,röfle cilası 15-20.keratin bakım hadi 25 olsun ki kendisi zaten 45-50 tl her halukarda fazla para alınmış bende bayan kuaförüyüm

dip boya röfle cilam ve keratin bakımı yaptırdım

çok pardon ama siz de domuzdan kıl çekmek istemişsiniz. ava giden avlanır hesabı olmuş.
insan bir fön çektirir kalkar o ne yahu.

ben de kamudayım ancak o işler sizin dışardan gördüğünüz gibi değil.
o kuaför bugün 300 kazandıysa günlerce bir şey kazanamayadabilir.
dükkan kirası, ssk ödemeleri, vergi ödemeleri, çalışan maaşları, çalışan ssk'ları, elektirk, su, malzeme parası derken bir sürü ek ödeme çıkıyor onlara da.

elim boş çıkmayım ne yaa :)))
aldın mı şampuanını :))
valla ben şuana kadar şampuana en fazla 15 lira vermişimdir :) sende almasaydın 300 yerine 250 verirdin bari..
valla 1 aylık föne bedava demişse hergün git fön çektirmeye..ama öncesinden sor beleş mi diye :))

Son düzenleme:
bu kadar işlemi bedavaya yaptırmayı duşunecek kadar nasıl bir ıyılık yaptınız merak ettım.
sanırım devlet dairesınde çalışıyorsunuz yardımınızda bununla ılgılı öyle mi?

Ülkede o kadar çok şehir o kadar çok farklı kesimlere hitap eden kuaförler varken fiyatlara düşük pahalı demek saçma olmuş. senin Gittiğin yere göre düşüktür veya pahalıdır. Alan Razı veren razıdır diyeceğim yine.

yok kuzum ya bakma atanlara
hiçbir kuaförde keratin bakımı 300 tl değil
bazı insanları da anlamak zor
amaç ne yani
bir solana gidip 1.000 btl yi verip dönecek insanım ben imajı vermekmi
güldüm geçtim ben :)
Niye burada size yorum yazma zahmetinde bulunan insanlara atıyor şeklinde konuşuyorsunuz. Eğer keratini daha ucuza yapan varsa birdahaki sefere oraya gidin. Ben ankaradayım bırak lüks yeri mahallemdeki orta Düzey kuaför 350 liraya yapıyor. Sen git Beleş diye herşeyi yaptır millete de atıyor de

ARKADAŞIM neyi abarttım
dipboya bu her ay zaten rutin
cila desen dip boyayı yıkarken şampuan gibi sürüp duruluyor
birde keratin bakımı var
röflem zaten vardı
abarttığım birşey yok
manikür pedikür ağda ya girmedim
aylık rutin kendim para vereverek ne yapıyorsam onlar

ama en son şampuan alma kısmı gerçekten çok komik

neden komik
ben şampuanı bedava alıcam diye almadım
eğer bunlara para ödemeyeceksem
elim boş çıkmıyım
bir alışveriş yapmış olayım diye düşündüm
anlayış tarzında bana komik geldi

konuyla ılgısı yok soranlara da cevap vermıyorsun ama yıne de sorucam.
tacize ugrayan kızının durumu nasıl kenya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…