• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yedigim tavukda kurt cikti ne yapmaliyin

Belinayyyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2017
248
170
103
33
Kizlar merhaba yardiminiza ihtiyacim var iki gundur yemekte tavuk var ayni tavukdan corba ve pila vardi bugun yemegin sonunda fark ettim bitane ölmüs kurt vardi . Zarari olur mu yedim mi bilmiyorum

Yok canım korkma bnde kurtlu kaysi yemişim sonunda fark ettim :kusmuk: şuan da bebeğim 1 haftalık oldu kucağıma aldim bir sıkıntı olmadı rabbim senin de sağlıkla kucaginaalmayi nasip etsin korkma ☺️

Endişelenmeyin bir şey olmaz inşallah bu . Geçmişte bir yazı okumuştum hamilesiniz paylaşmak isteniyorum o yüzden :)

Bu arada hangi markaydı ?

Yok canım korkma bnde kurtlu kaysi yemişim sonunda fark ettim :kusmuk: şuan da bebeğim 1 haftalık oldu kucağıma aldim bir sıkıntı olmadı rabbim senin de sağlıkla kucaginaalmayi nasip etsin korkma ☺️
Insallah bende ole dusundum ama biraz arastirim dedim tavukla olan kurta parazit oalbilir diodu. Bide tavuk bozuldugu icin kurtlaniyomus . Canli olmamasi tek tesellim duduklude kaynatmistim sonra yemek yaparkende kaynadi. Insallah bitanedir ve yememistirim

Endişelenmeyin bir şey olmaz inşallah bu . Geçmişte bir yazı okumuştum hamilesiniz paylaşmak isteniyorum o yüzden :) malesef hatirlamiyorum marlasini esim almisti benim midem bulaniyo diye o yapmisti. Bi kac yerde okudum tavuldan kurt cikiyomus coguda canliymis benimki Allahtan oluydu. Sanirim beyine yerlesen kurdu anlatcaksiniz

Endişelenmeyin bir şey olmaz inşallah bu . Geçmişte bir yazı okumuştum hamilesiniz paylaşmak isteniyorum o yüzden :)

Malesef hatirlamiyorum . Esim hazirlamisti midem bulandigi icin. Beyine yerlesen kurdu analtcaksiniz sanirim:)

Tabiki az once face bokkda gordum biri daha yazmis yedigim tavukda kurt cikti ne yapamaliyim diye . O da paylasmamisti yoruma kapali oldugu icin soramadim herkez dalga geciyo diye tepki gostermis

Bende dün plastik çatal ucu yedim kızlar sıkıntı olur mu ki :)) Yemek yerken baktım catalin ucu yok yemisim

Hamileyim canım yok ya saglamdi geldiğinde agzim a da hiç gelmedi sert birsey ama yemeğin içine de baktım yoktu yemisim kesin
Canim bizim bu samsimiz ne hic duymadim vole bisey umarim bisey olmaz ama bebegini etkilicegini sanmam . Yinede insallah bi bilen olur

Canim bizim bu samsimiz ne hic duymadim vole bisey umarim bisey olmaz ama bebegini etkilicegini sanmam . Yinede insallah bi bilen olur
Valla mide asiti herseyi eritiyormus netten falan araştırdım biraz ilk ben değilim çok şükür çatal ucu yiyen :))) yine de korluyom

Back
X