• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Yediklerimiz balgam rengini degisir mi acaba :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Kahvekokusu34

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.725
1.065
133
İyi geceler kızlar, size bir şey sormak istiyorum , :( yediklerimiz balgam rengine etki edermi acaba , oglum bi parça çikolata yedi , daha sonra öksürünce balgamini peçeteye çıkarttım kahve rengi gibiydi kan gibi :( çok korktum daha sonra hiç balgam çıkarmadı, sabah bir daha bakicam , yani etkiler mi o renk ondan olmus ola bilir mi :( hiç bir şikayeti yok gayet sağlıklı ama içim içimi iyiyor

İyi geceler kızlar, size bir şey sormak istiyorum , :KK43: yediklerimiz balgam rengine etki edermi acaba , oglum bi parça çikolata yedi , daha sonra öksürünce balgamini peçeteye çıkarttım kahve rengi gibiydi kan gibi :KK43: çok korktum daha sonra hiç balgam çıkarmadı, sabah bir daha bakicam , yani etkiler mi o renk ondan olmus ola bilir mi :KK43: hiç bir şikayeti yok gayet sağlıklı ama içim içimi iyiyor
Çikolatayı daha sindirememiştir ondan kaynaklanmıştır inşallah bişeyi yoktur çok geçmiş olsun

Çikolatayı daha sindirememiştir ondan kaynaklanmıştır inşallah bişeyi yoktur çok geçmiş olsun
Tesekur ederim , ilk defa böyle bir şey yaşadım:( sabah bir daha kontrol edeceğim , anneme gösterdim çikolata dedi yinede konu açıp sormak istedim belki benzer yaşayan olmuştur diye :(

İyi geceler kızlar, size bir şey sormak istiyorum , :KK43: yediklerimiz balgam rengine etki edermi acaba , oglum bi parça çikolata yedi , daha sonra öksürünce balgamini peçeteye çıkarttım kahve rengi gibiydi kan gibi :KK43: çok korktum daha sonra hiç balgam çıkarmadı, sabah bir daha bakicam , yani etkiler mi o renk ondan olmus ola bilir mi :KK43: hiç bir şikayeti yok gayet sağlıklı ama içim içimi iyiyor
Tabiki yediklerimiz balgam rengini değiştirir bende bikere çokça Keci boynuzu pekmezi çok yeyip aynı renk gün boyu tükürmustm 👍🤤

Back
X