tamam evliyim evim barkım ayrı bunları dert etmemem gerekir ama çok koyuyo kızlar bu durumlar.
Aynı kötü tutumu kardeşinize de yapsalar mutlu mu olacaktınız....
Evet ailenizin tutumu çok yanlış ama en azından pişmanlar yaptıklarına ve kardeşinize aynı davranmıyorlar.. Düzeltmişler tavırlarını yani.. Aynı eziyeti kardeşiniz de yaşamıyor diye sevinmelisiniz...
Geçmiş asla geçmişte kalmaz. Kaldı ki çocukken yaşadıklarımızı asla unutamayız.Onların yarattığı tahribat çok daha fazladır. Ben de ailemle ilgili sorunlar yaşıyorum ama seninkinden çok farklı.Anlayan dinleyen kimse de yok,ben de hep içime atarım.Herkes abarttığımı düşünüyor ama işte çeken bilir bir tek canım.tabi ki mutlu olmam.
kardeşime karşı tavır hep buydu zaten.
ben üzülüyorum şahsen. bunu başkasının anlaması çok zor.
Geçmiş asla geçmişte kalmaz. Kaldı ki çocukken yaşadıklarımızı asla unutamayız.Onların yarattığı tahribat çok daha fazladır. Ben de ailemle ilgili sorunlar yaşıyorum ama seninkinden çok farklı.Anlayan dinleyen kimse de yok,ben de hep içime atarım.Herkes abarttığımı düşünüyor ama işte çeken bilir bir tek canım.
Çocuk sahibi olmak kolay ama ii bir anne baba olmak hiç kolay değil. Bizlerde yarattıkları kötü izlerden belki haberleri bile yoktur onların. Sorumluluk anahtar kelime derim hep bu konuda. Bir çocuğun her türlü sorumluluğunu(maddi-manevi) belli bir yaşa gelene kadar alamayacaksanız çocuk sahibi olmayın çok daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?