- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.681
Anaaaaa delimi kiz simdidenmi kapatiyorBitmiyordubez bitti wnc oturuyoruz çok şükür ama canı her sıkıldığında telefonu eline alıp kendini wcye kapatıyor
Evet oh be3.de mi oha
Annem aradi simdide ömerhalis kendini atiyomus yerlere falan dedi aksam uyumamislar dediEvet oh beya ufaklı gece uyumadi bir kaç yerden dış oatlamis birde gazı vardı gece hep ahladi durdu.
Ay napayım hadi cisim var diyo bir damla için gidiyoruz kiz bu başak elini yıkamadan uyumaz çiş bulassa uyumazAnaaaaa delimi kiz simdidenmi kapatiyor
Aynen şimdi uyudu bende az adım atıp yatayımAnnem aradi simdide ömerhalis kendini atiyomus yerlere falan dedi aksam uyumamislar dedi
Ayy Allah yardimcin olsunAy napayım hadi cisim var diyo bir damla için gidiyoruz kiz bu başak elini yıkamadan uyumaz çiş bulassa uyumaz
Kaç defa denedik olmuyo yatak odasını gittiğimizde.kaliyoz hazır benim uykum geliyoCanım yavaş yavaş saatleri erkene çek işe yarıyor kızları yatırdım oğlanı babası uyutti şimdi.
Ay bugün çıldırdım zaten susun bagirmayin demektenAyy Allah yardimcin olsun
Bende ya. Yapma çocuğum dur çocuğum kavga etmeyin . Reyyan abalaya vurma. Kızım kardeşinle paylaş . Hadi yemek ye. Gel altını cici yapalım. Neyse küçük uyudu. Darısı büyüğeAy hepsi uyudu şükürvalla yoruldum bütün gün yapmayın demekten
Analarina garez yapiyolar yatmiyolar ne kadar uykusuz olurlarsa olsunlar yatmiyolar gündüz uykuları da yokNeden okadar gec
Onların kazanmasına izin verme canım kapat tvyi tabletleri varsa al ellerinden ben öyle yapıyorum uyku saati geldi mi hadi dedi mi hepsi yatıyor napayım artık başa cikamiyorum.Kaç defa denedik olmuyo yatak odasını gittiğimizde.kaliyoz hazır benim uykum geliyo
Ay valla çocuk yorgunlugu başka hiç birşeye benzemiyor üstümden kamyon geçmiş gibi gün sonuBende ya. Yapma çocuğum dur çocuğum kavga etmeyin . Reyyan abalaya vurma. Kızım kardeşinle paylaş . Hadi yemek ye. Gel altını cici yapalım. Neyse küçük uyudu. Darısı büyüğe
Yasını bilmesem yaslı dicemAyyy bende kosuyorum onla birlikte ama yoruldumya ben yasli bir bayanim artık
Dayak yemiş.gibi oluyom ben. Gece de yatmıyolar. İkisi de birbirinin sesine uyanıyo. Sabah 6 da geri kalkıyoz. Dinlenemeden uykumu alamadan geri uyanıyomAy valla çocuk yorgunlugu başka hiç birşeye benzemiyor üstümden kamyon geçmiş gibi gün sonu
Bizim evde tablet yasak bilgisayar da biz çıkarmadan çıkaramaz oğlum zaten çok TV falan izlemiyor boyuna masal hikaye çizgi film izliyo youtube dan o da saatlikOnların kazanmasına izin verme canım kapat tvyi tabletleri varsa al ellerinden ben öyle yapıyorum uyku saati geldi mi hadi dedi mi hepsi yatıyor napayım artık başa cikamiyorum.
Ben oğlanı alırsam eşime kızları paketliyorum öyle yapacak birşey yok valla gün sonu zaten pestilim cikmis oluyor.
Kaç kiYasını bilmesem yaslı dicem
Benmi18 lik çıtır
Senle ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?