Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet oh be ya ufaklı gece uyumadi bir kaç yerden dış oatlamis birde gazı vardı gece hep ahladi durdu.
Annem aradi simdide ömerhalis kendini atiyomus yerlere falan dedi aksam uyumamislar dedi

Ay hepsi uyudu şükür valla yoruldum bütün gün yapmayın demekten
Bende ya. Yapma çocuğum dur çocuğum kavga etmeyin . Reyyan abalaya vurma. Kızım kardeşinle paylaş . Hadi yemek ye. Gel altını cici yapalım. Neyse küçük uyudu. Darısı büyüğe

Kaç defa denedik olmuyo yatak odasını gittiğimizde.kaliyoz hazır benim uykum geliyo
Onların kazanmasına izin verme canım kapat tvyi tabletleri varsa al ellerinden ben öyle yapıyorum uyku saati geldi mi hadi dedi mi hepsi yatıyor napayım artık başa cikamiyorum.

Ben oğlanı alırsam eşime kızları paketliyorum öyle yapacak birşey yok valla gün sonu zaten pestilim cikmis oluyor.

Bende ya. Yapma çocuğum dur çocuğum kavga etmeyin . Reyyan abalaya vurma. Kızım kardeşinle paylaş . Hadi yemek ye. Gel altını cici yapalım. Neyse küçük uyudu. Darısı büyüğe
Ay valla çocuk yorgunlugu başka hiç birşeye benzemiyor üstümden kamyon geçmiş gibi gün sonu

Ay valla çocuk yorgunlugu başka hiç birşeye benzemiyor üstümden kamyon geçmiş gibi gün sonu
Dayak yemiş.gibi oluyom ben. Gece de yatmıyolar. İkisi de birbirinin sesine uyanıyo. Sabah 6 da geri kalkıyoz. Dinlenemeden uykumu alamadan geri uyanıyom

Bizim evde tablet yasak bilgisayar da biz çıkarmadan çıkaramaz oğlum zaten çok TV falan izlemiyor boyuna masal hikaye çizgi film izliyo youtube dan o da saatlik

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…