- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.721
Ben bugün yedim yarın ıspanak var bendKalmaz ya ben yarın eritirim onu
Hafif tutcam yarın pırasa yapıp yicem
Evet öyle olunca cok zor oluyorNeyse olsun afiyet olsun benimki de bekledi dedim ben yedim sen ye ay napayım bazen geç geliyor onu bekleyene kadar zaman geçiyor
Ispanak yakın zamanda yedik diye almamıştımBen bugün yedim yarın ıspanak var bend
Oh sefan olsun o zamanEvet öyle olunca cok zor oluyor
Benimki normalde 5 te cıkar 5 bucukta evde olur.
Kar nöbetinden dolayı 9 u buluyo eve gelmesi bu hafta hep gec geldi ama beklemedim hiç yedim.
Misafir gelincede cay kahve kadında 8 de gitti onlar varkende yiyemedim neyse bu gece tok uyurum ne güzel
Öyle yap cumaya kadar o da erisinIspanak yakın zamanda yedik diye almamıştım
Pırasayıda senede bir yaparım gecen kış yapmıştım en son
Ay onuda bol salçalı bol birinçli seviyorum ben ya
Adı ne.. Rabbim Safi ismiyle sifalandırsın inşallaahhSlm kızlar nasılsınız.yarin hastaneden çıkacaktık yavrum birden ishal kusma ve başladı ve rotavirus olduşuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam daha en az 3 gün daha burdayiz ve yavrum çok halsiz lütfen aklınıza gelirse dualarınıza onu da ekler misiniz
Oy kuzum benim Rabbim şifa versin tez zamanda sağlıkla çıkın inşallahSlm kızlar nasılsınız.yarin hastaneden çıkacaktık yavrum birden ishal kusma ve başladı ve rotavirus olduşuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam daha en az 3 gün daha burdayiz ve yavrum çok halsiz lütfen aklınıza gelirse dualarınıza onu da ekler misiniz
YaaaSlm kızlar nasılsınız.yarin hastaneden çıkacaktık yavrum birden ishal kusma ve başladı ve rotavirus olduşuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam daha en az 3 gün daha burdayiz ve yavrum çok halsiz lütfen aklınıza gelirse dualarınıza onu da ekler misiniz
Olsun beeOh sefan olsun o zaman
Diyee diyee cumaya +200 daha gelirsem görürüzÖyle yap cumaya kadar o da erisin
Ah canımm cok gecmiş olsunSlm kızlar nasılsınız.yarin hastaneden çıkacaktık yavrum birden ishal kusma ve başladı ve rotavirus olduşuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam daha en az 3 gün daha burdayiz ve yavrum çok halsiz lütfen aklınıza gelirse dualarınıza onu da ekler misiniz
Adı ne.. Rabbim Safi ismiyle sifalandırsın inşallaahh
Oy kuzum benim Rabbim şifa versin tez zamanda sağlıkla çıkın inşallah
YaaaAllahım yardımcinız olsun İnşaAllah gecicek çıkicaksınız en yakin zamanda hastaneden
Allah razı olsun kızlar hepinizdenAh canımm cok gecmiş olsun
Rabbim acil şifa versin
Geçen cuma ben geldim bu cuma da sen gelirsinDiyee diyee cumaya +200 daha gelirsem görürüz
Gelmeem gelmeemGeçen cuma ben geldim bu cuma da sen gelirsin
Rabbim tez zamanda şifasinı nasip etsin insAllahAllah razı olsun kızlar hepinizdenadı Mustafa
Rabbim Şafi ismiyle şifa versin minnaka inşallah canımSlm kızlar nasılsınız.yarin hastaneden çıkacaktık yavrum birden ishal kusma ve başladı ve rotavirus olduşuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam daha en az 3 gün daha burdayiz ve yavrum çok halsiz lütfen aklınıza gelirse dualarınıza onu da ekler misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?