- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.741
Afiyet olsun canım14 Mart 2022 Biraz kaçırmış menüsü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta haşlama
3 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Öğle
1 bardak kefir
1 muz
1 parça bitter çikolata (beynim çalışmıyor ne yapayım)
3 ceviz
Akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Kaçamak: 1 minik kurbiş bademli
(Valla bugün uykusuzum sabahın körü kalktım gece de uyuyamadım uykusuzluk sporla birleşince çok keyifsiz birine dönüşüyorum ben kocamı yemeden bir ufak kaçamak miniş kurabiye ve bitter çikolata yedim 2 kare.)
Spor: 16096 adım M MissHayaLet
tam 120 saniye düşe kalka ama fazlası vardır plank yapılmıştır ceza olarak.
ortiler siz nasılsınız kopuyor muyuz çoş kop kop ortilerPandora27 Aamine
ah benim canımm yaa evladınla bir an önce sağlıkla evinize geçersiniz inşallah. Allahım yar ve yardımcınız olsun şafi ismiyle şifalandırsın. Matruşkam evladın çok sağlıklı sen de gülen yüzünle geri dönersiniz inşallah aramıza en kısa zamanda.Slm kızlar nasılsınız.yarin hastaneden çıkacaktık yavrum birden ishal kusma ve başladı ve rotavirus olduşuan o kadar moralim bozuk ki anlatamam daha en az 3 gün daha burdayiz ve yavrum çok halsiz lütfen aklınıza gelirse dualarınıza onu da ekler misiniz
Afiyet olsun canım14 Mart 2022 Biraz kaçırmış menüsü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta haşlama
3 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Öğle
1 bardak kefir
1 muz
3 ceviz
Akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
(Valla bugün uykusuzum sabahın körü kalktım gece de uyuyamadım uykusuzluk sporla birleşince çok keyifsiz birine dönüşüyorum ben kocamı yemeden bir ufak kaçamak miniş kurabiye ve bitter çikolata yedim 2 kare.)
teşekkür ederim kaptanım hepinize çok afiyet olsunAfiyet olsun canım
Valla ben sinirden kuduruyom şu an kafam milyon oldu14 Mart 2022 Biraz kaçırmış menüsü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta haşlama
3 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Öğle
1 bardak kefir
1 muz
3 ceviz
Akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
CocuklardanmiValla ben sinirden kuduruyom şu an kafam milyon oldu
Hiç deme valla çocuklar bildiğin tabletle buyuyoO yönden güzelmiş canım valla şimdi çok zor herşey
sağ ol canım sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım
Bnde sabahtan berı koşuşturmaca canım çocuklardı temzılıktı spordu un eksi 2 beklıyombu hafta ınsaalh14 Mart 2022 Biraz kaçırmış menüsü E Elif_Eylul
Sabah
2 yumurta haşlama
3 dilim peynir
7-8 zeytin
1 dilim kepek ekmek
Öğle
1 bardak kefir
1 muz
3 ceviz
Akşam
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
Iyım guzum sen napan nörün
İlerleyen süreçte anne olmak isteyen bir sade vatandaş olarak tecrübelerinizle tecrübeleniyorum. Annelik kolay değil zaarr. Hepiniz çok değerlisiniz.Valla ben sinirden kuduruyom şu an kafam milyon oldu
Yok ya kizkardesimden dolayı vücudu bacağına ikinci defa pıhtı atmis doktora git diyorum iki gün sonraya randevu ais bekleyecem diyo bebege bişey olacak diye korkuyorum kavga ettim yaCocuklardanmi
ne diyosun ortimm aman dikkat etsin gitsin ihmal etmesin bu hamilelikte pıhtı atma olayları tehlikeli ya.. Allah korusun bebeği de anneyi de.Yok ya kizkardesimden dolayı vücudu bacağına ikinci defa pıhtı atmis doktora git diyorum iki gün sonraya randevu ais bekleyecem diyo bebege bişey olacak diye korkuyorum kavga ettim ya
Aaa gitseye tövbe estağfurullahYok ya kizkardesimden dolayı vücudu bacağına ikinci defa pıhtı atmis doktora git diyorum iki gün sonraya randevu ais bekleyecem diyo bebege bişey olacak diye korkuyorum kavga ettim ya
İnşallah canımm güzel sonuçlar gelecek inşallahBnde sabahtan berı koşuşturmaca canım çocuklardı temzılıktı spordu un eksi 2 beklıyombu hafta ınsaalh
İnşş Canİnşallah canımm güzel sonuçlar gelecek inşallah
Yok ya kizkardesimden dolayı vücudu bacağına ikinci defa pıhtı atmis doktora git diyorum iki gün sonraya randevu ais bekleyecem diyo bebege bişey olacak diye korkuyorum kavga ettim ya
Teşekkürler canımsağ ol canım sana da afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?