Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Afiyet olsun canım

ah benim canımm yaa evladınla bir an önce sağlıkla evinize geçersiniz inşallah. Allahım yar ve yardımcınız olsun şafi ismiyle şifalandırsın. Matruşkam evladın çok sağlıklı sen de gülen yüzünle geri dönersiniz inşallah aramıza en kısa zamanda.

Afiyet olsun canım

Valla ben sinirden kuduruyom şu an kafam milyon oldu

Bnde sabahtan berı koşuşturmaca canım çocuklardı temzılıktı spordu un eksi 2 beklıyombu hafta ınsaalh

Valla ben sinirden kuduruyom şu an kafam milyon oldu
İlerleyen süreçte anne olmak isteyen bir sade vatandaş olarak tecrübelerinizle tecrübeleniyorum. Annelik kolay değil zaarr. Hepiniz çok değerlisiniz. Anne olmayıp isteyenlere de Allah nasip etsin inşallah.

Yok ya kizkardesimden dolayı vücudu bacağına ikinci defa pıhtı atmis doktora git diyorum iki gün sonraya randevu ais bekleyecem diyo bebege bişey olacak diye korkuyorum kavga ettim ya
ne diyosun ortimm aman dikkat etsin gitsin ihmal etmesin bu hamilelikte pıhtı atma olayları tehlikeli ya.. Allah korusun bebeği de anneyi de.

Yok ya kizkardesimden dolayı vücudu bacağına ikinci defa pıhtı atmis doktora git diyorum iki gün sonraya randevu ais bekleyecem diyo bebege bişey olacak diye korkuyorum kavga ettim ya
Aaa gitseye tövbe estağfurullah

Hamile mi canım gecmis olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…