- 16 Aralık 2019
- 21.380
- En iyi cevaplar
- 1
- 84.267
- 598
- 32
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.921
Deli dana gibi evin içinde bir aşağı bir yukarı gidiyomÇok yorgunum kız böyle yatıp kalkmayasim var sizden naber
Evlenince Safinaz'la Temel Reis'te bozmuş kendini evlilik kilo yapar diye uyarı koymaları lazım
Eki Görüntüle 3026297
Grupta yorgunum kalkmak istemiyorum diyeni sopalıyorlar ortim aman dikkatÇok yorgunum kız böyle yatıp kalkmayasim var sizden naber
Bnde plank yaparımÇok yorgunum kız böyle yatıp kalkmayasim var sizden naber
Seviyorum kız karikatürleriYaa sen bunları nerden buluyorsun
Buna cok güldüm
Totom küçülsün istemiyomuş paşam
Aynenn canımSeviyorum kız karikatürleriaslında gülmeyi.. Hayat yeterince sıkıntılı ağlak şeyler yerine komik şeylere takılıyorum.
Günaydın canım
İnşaAllah herkes iyi olur toparlar
Günaydın canım
Anladım bende kentplazanin o taraftayimAnnemler karatay dalar ama bnde Selçuklu da oturdum realin arkasında stadın o taraflarda ama şimdi eşiimin işinden dolayı izmire geldık ıkı ayrıdır burdayız
Oo maşallah
Günaydın canım
Abooo yatıyodum kalkıp yürüyeyim
Süper miş cokta gelıp gıderdıkk
Anladım bende kentplazanin o taraftayim
Yılanla aynı çuvala koysalar kimildayacak halim yokGrupta yorgunum kalkmak istemiyorum diyeni sopalıyorlar ortim aman dikkatsopayı yemeyesin aman diyim hemen toparlamamız lazım seni de. Eline kırbaç almış geziyorlar grupta
Bizde mi totosever olsak ne yapsak. Kocalara toton küçüldü baskısı yapalım
Yoo şey spor yapıyom toparlandı sertleşti yuvarlandı şimdi popon nasıl güzel olmuş gadın dediBu erkeklerın hepsınde var o zaman dünde bnm paşa toton küçüldü olmaz bu diyet fılan ddedı
kıyamam bugün biraz dinlen keyif yap en mühim önce ruh dinç olacak beden onu takip edecek bir silkelen oh de şöyle dünya varmışYılanla aynı çuvala koysalar kimildayacak halim yok
Ama bıyandanda göbek gıttı bel inceldi dıyor aynenYoo şey spor yapıyom toparlandı sertleşti yuvarlandı şimdi popon nasıl güzel olmuş gadın dedi
6 cm incelmiş belimAma bıyandanda göbek gıttı bel inceldi dıyor aynen
6 cm incelmiş belimşimdi de hoşuna gidiyo
Ama buna çok güldüm ben yaKarate tekniklerine dikkat etmek lazım teknik mühim
Eki Görüntüle 3026314
Ahh bu erkeklersaat istedım hemen sıparıs vermiş akşamına normalde bısey ıstesem üç gün süründürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?