- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.941
çok güzel menü ben de tavuk ızgara göğüs salata gibi düşünüyorum kaptanım. Afiyet olsun şimdiden hem vitaminli hem kalorisi az.Yemek ne yapmayı düsünüyorsunuz
Ben kurufasulye yaptim ama kendime piyaz yapcam ayirdim haslayip fasulyeyi✌
Bol yesillikli
Bezelye yaptim aksam pilav ben daha hafif biseyler dusunecem kendim icinYemek ne yapmayı düsünüyorsunuz
Bol yesillikli
afiyet olsun canımBezelye yaptim aksam pilav ben daha hafif biseyler dusunecem kendim icin
Sagol canımçok güzel menü ben de tavuk ızgara göğüs salata gibi düşünüyorum kaptanım. Afiyet olsun şimdiden hem vitaminli hem kalorisi az.
Bezelyenin yanina bol salata yogurt 2dilim ekmekBezelye yaptim aksam pilav ben daha hafif biseyler dusunecem kendim icin
ooo ortim aksam yemekdasız seninleYemek ne yapmayı düsünüyorsunuz
Bol yesillikli
Bezelye karbon zaten 2d Ekmekle cok olmaz miBezelyenin yanina bol salata yogurt 2dilim ekmek
Bence guzel menu
Yanina pilav yoksa neden olmasinBezelye karbon zaten 2d Ekmekle cok olmaz mi
Kalori değeri yüksek olmayan bezelye, yağ oranı da düşük olduğundan dolayı diyette rahatlıkla tüketilebilir. Fazlalık kilolarını vermek isteyen kadınların diyetlerinde tercih edebilecekleri bezelyenin 100 gramında 4.5 gram lif ile 18 gram protein vardır.Bezelye karbon zaten 2d Ekmekle cok olmaz mi
Aynen bizde çok giderizSüper miş cokta gelıp gıderdıkk
Ben daha kahvaltı yapmadım kaptanım ama bi yandan da akşam yemeğini düşünüyorum ne yapsam diyeYemek ne yapmayı düsünüyorsunuz
Bol yesillikli
Neden kızBen daha kahvaltı yapmadım kaptanım ama bi yandan da akşam yemeğini düşünüyorum ne yapsam diye
Aaa neden böyle bisey yaptinBen daha kahvaltı yapmadım kaptanım ama bi yandan da akşam yemeğini düşünüyorum ne yapsam diye
Rabbim ramazana erismeyi nasip etsin insaAllahBu arada Ramazanda yaklaşıyor bayanlar
Gecen diyetisyen protein dedi ya emin misin karbo oldugunaBezelye karbon zaten 2d Ekmekle cok olmaz mi
DegilGecen diyetisyen protein dedi ya emin misin karbo olduguna
Neden kız
Anca sil süpür yaptım evi, bi yandan çocuklar fırsatım olmadı şimdi küçüğü uyutuyorum kalkıp yerim bişeylerAaa neden böyle bisey yaptin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?