- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #20.961
Kalk hemen ye valla dövcem seniAnca sil süpür yaptım evi, bi yandan çocuklar fırsatım olmadı şimdi küçüğü uyutuyorum kalkıp yerim bişeyler
Her kafadan bir ses cıkıyor yine
Kalori değeri yüksek olmayan bezelye, yağ oranı da düşük olduğundan dolayı diyette rahatlıkla tüketilebilir. Fazlalık kilolarını vermek isteyen kadınların diyetlerinde tercih edebilecekleri bezelyenin 100 gramında 4.5 gram lif ile 18 gram protein vardır.Her kafadan bir ses cıkıyor yineInstagram diyetisyenlerine güvenmemek lazım demek
Öyle yapicam bugün büyük ihtimal halin olursa da sporumu yaparimkıyamam bugün biraz dinlen keyif yap en mühim önce ruh dinç olacak beden onu takip edecek bir silkelen oh de şöyle dünya varmış
7 yasa yapiliyor dedi bir tanidigim, hatta daha kucuklere de oluyormus.Hacemat kücuk cocuklara oluyormuki
Çiş süreci bazı cocuklarda uzun sürüyor canim hacemat sünnet zaten ama çiş icin hic duymadim7 yasa yapiliyor dedi bir tanidigim, hatta daha kucuklere de oluyormus.
Yedim yedimKalk hemen ye valla dövcem seni
HelebeYedim yedim
Kiz durmuyorlar küçüğü aşırı mizmiz hastalıkları bi bitmedi sinirim tavan yine kendimi sakin tutmaya çalıyorum zar zor ama patlıyorum aradaHelebe
Sizin gazınız olmasa çoktan biterdi bu iş bugün bunu anladımBazen yetti be bu kadar spor yaparak zayıflayacaksam totom bende kalsın hissine kapılıyorum sonra sen spor koçum sis bulutlu bir yoldan gelip " hayır gözde hayır spora devam edeceksin" diye geliyorsun ve ben devam ediyorum.
Abowww bende piyaz yapcam az az dolaba atmışım çıkardım yanına biraz kavurma ve ıspanak yallahYemek ne yapmayı düsünüyorsunuz
Ben kurufasulye yaptim ama kendime piyaz yapcam ayirdim haslayip fasulyeyi✌
Bol yesillikli
Sakin ol lutfenKiz durmuyorlar küçüğü aşırı mizmiz hastalıkları bi bitmedi sinirim tavan yine kendimi sakin tutmaya çalıyorum zar zor ama patlıyorum arada
Afiyet olsun canımAbowww bende piyaz yapcam az az dolaba atmışım çıkardım yanına biraz kavurma ve ıspanak yallah
Sana da afiyet olsun kuzumAfiyet olsun canım
Kız bizim de aynı durumlar hepsi çatlakKiz durmuyorlar küçüğü aşırı mizmiz hastalıkları bi bitmedi sinirim tavan yine kendimi sakin tutmaya çalıyorum zar zor ama patlıyorum arada
Ya ben bir kere yaptım onuTahinli sufle yaptım ama aynı bilgin sufle
Korbonhidrad ve protein iceriyor canim ama Diyette yenebiliyormuşGecen diyetisyen protein dedi ya emin misin karbo olduguna
Tahin, pekmez özünü kullandim, ama sekerli oldu 1yumurta,az vanilya az k.tozu,az sut az kakao un yok firina ama bildigin sufleYa ben bir kere yaptım onufırına mi atıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?