Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her kafadan bir ses cıkıyor yine Instagram diyetisyenlerine güvenmemek lazım demek
Kalori değeri yüksek olmayan bezelye, yağ oranı da düşük olduğundan dolayı diyette rahatlıkla tüketilebilir. Fazlalık kilolarını vermek isteyen kadınların diyetlerinde tercih edebilecekleri bezelyenin 100 gramında 4.5 gram lif ile 18 gram protein vardır.

Spor Koçunun hala yolu uzun sende az daha dayan dün bir bugün iki ha gayret basaracaksin

Yemek ne yapmayı düsünüyorsunuz
Ben kurufasulye yaptim ama kendime piyaz yapcam ayirdim haslayip fasulyeyi✌
Bol yesillikli
Abowww bende piyaz yapcam az az dolaba atmışım çıkardım yanına biraz kavurma ve ıspanak yallah

Kiz durmuyorlar küçüğü aşırı mizmiz hastalıkları bi bitmedi sinirim tavan yine kendimi sakin tutmaya çalıyorum zar zor ama patlıyorum arada
Kız bizim de aynı durumlar hepsi çatlak minikte onlara uyuyor

Gecen diyetisyen protein dedi ya emin misin karbo olduguna
Korbonhidrad ve protein iceriyor canim ama Diyette yenebiliyormuş

Bezelye yüksek karbonhidrat içerdiği düşüncesiyle diyetteki bireylerin öncelikli olarak vazgeçtikleri sebzelerin başında yer alır. Ancak bilinenin aksine oldukça tok tutucu bir alternatiftir100 gramında ortalama 18 gr. protein ve 4.5 gr. lif içerir. Protein içeriğiyle metabolizmayı destekler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…