- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.261
O çiğ kofteydi ben yağlı kofteyle mercimekliyi diyomDaha geçen gün yazdın bilmem kaçtene yedim diye
kızı oğlanı yok hepsi kendini bişey sanıp bi yerlerden atlıyolar. Benim de küçüğüm zebani. Hıyaaaaa diyip üstüme atlıyo
Olmadı benim yöntemlere devamKüçükse uyku saati varsa ancak o zaman yaparsın ya da babaya satacaksin başka çözümü yok
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul K Klassklasik
3 litre su
1 bardak ayran bol salata Eki Görüntüle 3026759
M MissHayaLet
20 dk bölgesel
Eki Görüntüle 3026760
Afiyet olsun canımBugün ki menüm ve sporum şöyle E Elif_Eylul ve M MissHayaLet
Uyanınca:
300 ml anne cayi
2 kupa cay
Kahvaltı:
YOK
Öğle:.
4 yemek kaşığı yoğurt
5 adet nugget
1 kase çorba
1/4 simit
Ara:
1 kupa bitki çayı
1 kupa 2si1 arada
1 kupa çay
3 kuru kayısı
3-4 tane kuru üzüm
Akşam:
Yarım simit
1 kase çorba
Ara:.
300 ml anne cayi
1 kupa çay
3 sb patlamış misir
Su:
2.5 lt
Spor:
15 dk bolgesel hareket
100 ipsiz atlama
30 dk dans
Adım:
4500
Denerim kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
2si1 ara icmek yerine 1kupa süt granul kahve tarçın la kahve yapmani tavsiye ederim
Afıyet olsun canımE Elif_Eylul K Klassklasik
3 litre su
1 bardak ayran bol salata Eki Görüntüle 3026759
M MissHayaLet
20 dk bölgesel
Eki Görüntüle 3026760
Afiyet olsun canımBugün ki menüm ve sporum şöyle E Elif_Eylul ve M MissHayaLet
Uyanınca:
300 ml anne cayi
2 kupa cay
Kahvaltı:
YOK
4 yemek kaşığı yoğurt
5 adet nugget
1 kase çorba
1/4 simit
Ara:
1 kupa bitki çayı
1 kupa 2si1 arada
1 kupa çay
3 kuru kayısı
3-4 tane kuru üzüm
Akşam:
Yarım simit
1 kase çorba
300 ml anne cayi
1 kupa çay
3 sb patlamış misir
Su:
2.5 lt
Spor:
15 dk bolgesel hareket
100 ipsiz atlama
30 dk dans
Adım:
4500
Bende yoruldum çokÇok yoruldum çok
İtin atın bokunu yemeO çiğ kofteydi ben yağlı kofteyle mercimekliyi diyom
Yavru bi tavsiye sana. Sabah kahvaltını asla atlama . Sabahı atlayın gün içinde çok acıkırsın saldırırsın. Mesela bi yumurta haşla ayak üstü de olsa hüplet hemen. Bi domates de olsa ye. Öğlen 5 nuget ney yavBugün ki menüm ve sporum şöyle E Elif_Eylul ve M MissHayaLet
Uyanınca:
300 ml anne cayi
2 kupa cay
Kahvaltı:
YOK
4 yemek kaşığı yoğurt
5 adet nugget
1 kase çorba
1/4 simit
Ara:
1 kupa bitki çayı
1 kupa 2si1 arada
1 kupa çay
3 kuru kayısı
3-4 tane kuru üzüm
Akşam:
Yarım simit
1 kase çorba
300 ml anne cayi
1 kupa çay
3 sb patlamış misir
Su:
2.5 lt
Spor:
15 dk bolgesel hareket
100 ipsiz atlama
30 dk dans
Adım:
4500
İtin atın bokunu yemene fark ediyo manyak karı
Yavru bi tavsiye sana. Sabah kahvaltını asla atlama . Sabahı atlayın gün içinde çok acıkırsın saldırırsın. Mesela bi yumurta haşla ayak üstü de olsa hüplet hemen. Bi domates de olsa ye. Öğlen 5 nuget ney yavzalımın gızı . Bari 2 yiyeydin . Akşam simit ney simit yerine 1 kase yoğurt yiyeydin. Böyle olursa kilo vermen çok yavaşlar . Beslenmeni değişmen lazım. Ya o patlamış mısır yarabbelalemin napin sen
Bende biri düştü kulağını çarptı peteğeBende yoruldum çokmutfağı topladım şimdi bebe uyursa dinlencem inşallah
Ben dicektim kuzum.İtin atın bokunu yemene fark ediyo manyak karı
Yavru bi tavsiye sana. Sabah kahvaltını asla atlama . Sabahı atlayın gün içinde çok acıkırsın saldırırsın. Mesela bi yumurta haşla ayak üstü de olsa hüplet hemen. Bi domates de olsa ye. Öğlen 5 nuget ney yavzalımın gızı . Bari 2 yiyeydin . Akşam simit ney simit yerine 1 kase yoğurt yiyeydin. Böyle olursa kilo vermen çok yavaşlar . Beslenmeni değişmen lazım. Ya o patlamış mısır yarabbelalemin napin sen
Hani PerşembeydiBende biri düştü kulağını çarptı peteğesakinleşince uyudu. Büyüğü zorla yatağa attım şimdi. Duş almam gerek yarın inşallah niyetli olcam
Ben dicektim kuzum.
Sabah kahvaltı gercekten cok önemli onu atlamak. Sonrasınıda etkiliyor
Yarından başlıyomuş bonus 3 aylar topiğine yazmış. Sadece perşembe de olurmuş . Ben 3 lemek istedimHani Perşembeydi
Anladım kuzu sadece persembe tutucam benYarından başlıyomuş bonus 3 aylar topiğine yazmış. Sadece perşembe de olurmuş . Ben 3 lemek istedim
Canim elif kas gevseltici igne aldi yavrum geldi hastaneden simdi gene gitti sürduk ettik iyi gelmedi,sonra komsu çömlek vurdu simdi iyi ama bende bittimBende yoruldum çokmutfağı topladım şimdi bebe uyursa dinlencem inşallah
Canim ben nuget falan öyle şeylere cok onay vermem sevmemde,yedikleri alelacele yedigi seyler ve sagliksiz ama kirmamak adina bisey demiyorum,kilosunu göre sagliksiz ve yetersiz geldigi icin hersey saldırıyor 3ana 3ara yapsa rahatlikla tok olucak
Gecmis olsun canimBende biri düştü kulağını çarptı peteğesakinleşince uyudu. Büyüğü zorla yatağa attım şimdi. Duş almam gerek yarın inşallah niyetli olcam
Bende sadece kandilde tutarim kismetseAnladım kuzu sadece persembe tutucam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?