Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugün ki menüm ve sporum şöyle E Elif_Eylul ve M MissHayaLet
Uyanınca:
300 ml anne cayi
2 kupa cay
Kahvaltı:
YOK

Öğle:.
4 yemek kaşığı yoğurt
5 adet nugget
1 kase çorba
1/4 simit

Ara:
1 kupa bitki çayı
1 kupa 2si1 arada
1 kupa çay
3 kuru kayısı
3-4 tane kuru üzüm

Akşam:
Yarım simit
1 kase çorba

Ara:.
300 ml anne cayi
1 kupa çay
3 sb patlamış misir

Su:
2.5 lt
Spor:
15 dk bolgesel hareket
100 ipsiz atlama
30 dk dans

Adım:
4500

Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
2si1 ara icmek yerine 1kupa süt granul kahve tarçın la kahve yapmani tavsiye ederim

Afiyet olsun canım

O çiğ kofteydi ben yağlı kofteyle mercimekliyi diyom
İtin atın bokunu yeme ne fark ediyo manyak karı
Yavru bi tavsiye sana. Sabah kahvaltını asla atlama . Sabahı atlayın gün içinde çok acıkırsın saldırırsın. Mesela bi yumurta haşla ayak üstü de olsa hüplet hemen. Bi domates de olsa ye. Öğlen 5 nuget ney yav zalımın gızı . Bari 2 yiyeydin . Akşam simit ney simit yerine 1 kase yoğurt yiyeydin. Böyle olursa kilo vermen çok yavaşlar . Beslenmeni değişmen lazım. Ya o patlamış mısır yarabbelalemin napin sen

E Elif_Eylul M MissHayaLet kızlar sizce siz daha iyi anlarsınız yanlış mıyım

Bende yoruldum çok mutfağı topladım şimdi bebe uyursa dinlencem inşallah
Bende biri düştü kulağını çarptı peteğe sakinleşince uyudu. Büyüğü zorla yatağa attım şimdi. Duş almam gerek yarın inşallah niyetli olcam

Ben dicektim kuzum.
Sabah kahvaltı gercekten cok önemli onu atlamak. Sonrasınıda etkiliyor

Bende yoruldum çok mutfağı topladım şimdi bebe uyursa dinlencem inşallah
Canim elif kas gevseltici igne aldi yavrum geldi hastaneden simdi gene gitti sürduk ettik iyi gelmedi,sonra komsu çömlek vurdu simdi iyi ama bende bittim
E Elif_Eylul M MissHayaLet kızlar sizce siz daha iyi anlarsınız yanlış mıyım
Canim ben nuget falan öyle şeylere cok onay vermem sevmemde,yedikleri alelacele yedigi seyler ve sagliksiz ama kirmamak adina bisey demiyorum,kilosunu göre sagliksiz ve yetersiz geldigi icin hersey saldırıyor 3ana 3ara yapsa rahatlikla tok olucak
Bende biri düştü kulağını çarptı peteğe sakinleşince uyudu. Büyüğü zorla yatağa attım şimdi. Duş almam gerek yarın inşallah niyetli olcam
Gecmis olsun canim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…