- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.301
Kız biz nugget i işledik mi et dersinde hatirladigim boyuna sucuk füme ondan da tiksinik olukdukHazır gıdaların içlerinde neler var çok iyi biliyoruz demi. yıllarca dersini işledik
Ağzına kürekle vururum şimdi hala simit diyoKaptanım valla ben diyetisyen yalancısıyım bana emzirme döneminde hep böyle şeyler verdiler suyumu bol içiyorum yeşillik ve bulgurda da okeyim ama susam süt yapiyo neden tahin in ana maddesi o çünkü çıtır simit yiyorum yersemde açma falan değil
Simit sana süt yapmaz canım olsa olsa yan simitlerine ek yaparÇocuklar kahvaltıya müsade etmiyo zaten sabah kahvaltı diye kalksam öğlen oturuyor haslanmis yumurta yiyemiyorum yersem de ancak sarı si beyazını oldurseler yememe haftadır ekmek namına tek yediğim simit simit de akşam susamliydi süt artırsın diye yedim mecburen bı de çiğköfte hazır yapılmıştı etsiz yani onu da ekmeksiz sossuz falan yedim o da çok fena süt yapiyo teşekkürlerrrr
PekeyNeyse ben kaçıyom . İyi geceler.Pandora27 kendin için bugün son olsun .yarın yeni bi sayfa aç kendine. Ve değişimi gör
İşledik. Tavuğu tüm olarak atıyolar hani çıkanı da sana yediriyolar. Tırnağı gagasıKız biz nugget i işledik mi et dersinde hatirladigim boyuna sucuk füme ondan da tiksinik olukduk
Birbirimize destek için burdayız.Pekeydaha dikkatli olacam
kaptanımm bu bilgiler de ayrıca değerli tişikkirler süpermannn E Elif_EylulSüt sut yapmaz,makarna süt yapmaz,nuget süt yapmaz, simit süt yapmaz süt yapan seyler bellidir
En guzel sey su ve yanında bulgur,tahin,yesillik
Iyi geceler canimNeyse ben kaçıyom . İyi geceler.Pandora27 kendin için bugün son olsun .yarın yeni bi sayfa aç kendine. Ve değişimi gör
Seviyom amma simiti de bırakacak ona da söz tahini çok severim mısır da yok artık ona da peki daha güzel yicemSimit sana süt yapmaz canım olsa olsa yan simitlerine ek yaparbol su ve ben tahin çok tüketirim severim toplasam neredeyse 3 senedir emziriyorum sınırı yiyince daha fazla açlık yapar yapmista zaten Mısır'a sarmissin.
hahaha ama bu çok iyiydi yansimitSimit sana süt yapmaz canım olsa olsa yan simitlerine ek yaparbol su ve ben tahin çok tüketirim severim toplasam neredeyse 3 senedir emziriyorum sınırı yiyince daha fazla açlık yapar yapmista zaten Mısır'a sarmissin.
Dert gele o yan simitlere dehahaha ama bu çok iyiydi yansimit
Nasil bir diyetisyenmis öyle negüzelKaptanım valla ben diyetisyen yalancısıyım bana emzirme döneminde hep böyle şeyler verdiler suyumu bol içiyorum yeşillik ve bulgurda da okeyim ama susam süt yapiyo neden tahin in ana maddesi o çünkü çıtır simit yiyorum yersemde açma falan değil
Afiyet olsun canım15 Mart Geçmişin Pişmanlığı Menüsü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 ince dilim kepek ekmeği
4-5 çeri domates
1 kırmızı biber
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
haşlama tavuk göğüs ( 1 parça)
yağsız limonlu marul salatası
Spor: 12256 adım M MissHayaLet
Plank yok
Geç kaldım özür dilerim kaptanım ama spora çok geç kalktım bu defa ikilemde bile kaldım ama bu kadar yaptık yine şükür
Vallahi bak kadın bana akşam çay içiyorum yanında çerez yemym diye mısır vermişti 3 sb bende yiyodum yalan değil ama sonradan bıraktım sürüm azaldi cunkuNasil bir diyetisyenmis öyle negüzel
Ortimm sen bayağı kendini dağıtmışsın hayrolsun inşallahSeviyom amma simiti de bırakacak ona da söz tahini çok severim mısır da yok artık ona da peki daha güzel yicem
Simit tabiki yiyebilirsin bak 1simit 4dilim mesela hadi yarim yarim böl ye ama geri kalan menuyu kendin ayarla,misal bugun yedin simit mısır yiyemezsin 2kasik misır 1dilim ekmek,3 kasik bulgur 1dilim ekmek yani biryerden fedakarlik etmen lazim ya o ya oSeviyom amma simiti de bırakacak ona da söz tahini çok severim mısır da yok artık ona da peki daha güzel yicem
Ben emzirirken diyetisyene gitnedim canım bilmiyorum. Ben hep kendim yaptım diyetimi ikinci hamileliğimden sonra diyete başladım 53 kiloya düştüm kızımı hamile kalınca memeden mecbur kestim 18.ay emzirdim. Şimdi aynı şekilde oğlum 3 aylıkken başladım şu an 16 aylık yani sütte bir azalma olmadi günde 2,5 3 litre su iciyordum bu ara içemiyorum sadece.Diyetisyenlerin de verdi hep 3 sb patlamış misiri kız yoksa kendi kafama göre gitmiyom o da sut yapiyomus
Sağ ol kaptanım hepinize afiyet olsun yağlar yansın inşallahAfiyet olsun canım
Canim 1su bardagi olmasin o 3su bardagi nasil verirVallahi bak kadın bana akşam çay içiyorum yanında çerez yemym diye mısır vermişti 3 sb bende yiyodum yalan değil ama sonradan bıraktım sürüm azaldi cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?