Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağzına kürekle vururum şimdi hala simit diyo

Simit sana süt yapmaz canım olsa olsa yan simitlerine ek yapar bol su ve ben tahin çok tüketirim severim toplasam neredeyse 3 senedir emziriyorum sınırı yiyince daha fazla açlık yapar yapmista zaten Mısır'a sarmissin.

Kız biz nugget i işledik mi et dersinde hatirladigim boyuna sucuk füme ondan da tiksinik olukduk
İşledik. Tavuğu tüm olarak atıyolar hani çıkanı da sana yediriyolar. Tırnağı gagası

15 Mart Geçmişin Pişmanlığı Menüsü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 ince dilim kepek ekmeği
4-5 çeri domates
1 kırmızı biber

Öğle
1 bardak kefir

Akşam
haşlama tavuk göğüs ( 1 parça)
yağsız limonlu marul salatası

Spor: 12256 adım M MissHayaLet
Plank yok

Geç kaldım özür dilerim kaptanım ama spora çok geç kalktım bu defa ikilemde bile kaldım ama bu kadar yaptık yine şükür

Eklentiler

• WhatsApp Image 2022-03-15 at 22.31.04.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 18
Seviyom amma simiti de bırakacak ona da söz tahini çok severim mısır da yok artık ona da peki daha güzel yicem

hahaha ama bu çok iyiydi yansimit

Nasil bir diyetisyenmis öyle negüzel

Afiyet olsun canım

Seviyom amma simiti de bırakacak ona da söz tahini çok severim mısır da yok artık ona da peki daha güzel yicem
Ortimm sen bayağı kendini dağıtmışsın hayrolsun inşallah Aamine diğer ortim ortalık yanıyor canım ne olduk biz. Böyle mi olacaktık dram yaşanıyor burada

Simit tabiki yiyebilirsin bak 1simit 4dilim mesela hadi yarim yarim böl ye ama geri kalan menuyu kendin ayarla,misal bugun yedin simit mısır yiyemezsin 2kasik misır 1dilim ekmek,3 kasik bulgur 1dilim ekmek yani biryerden fedakarlik etmen lazim ya o ya o

Diyetisyenlerin de verdi hep 3 sb patlamış misiri kız yoksa kendi kafama göre gitmiyom o da sut yapiyomus
Ben emzirirken diyetisyene gitnedim canım bilmiyorum. Ben hep kendim yaptım diyetimi ikinci hamileliğimden sonra diyete başladım 53 kiloya düştüm kızımı hamile kalınca memeden mecbur kestim 18.ay emzirdim. Şimdi aynı şekilde oğlum 3 aylıkken başladım şu an 16 aylık yani sütte bir azalma olmadi günde 2,5 3 litre su iciyordum bu ara içemiyorum sadece.

Vallahi bak kadın bana akşam çay içiyorum yanında çerez yemym diye mısır vermişti 3 sb bende yiyodum yalan değil ama sonradan bıraktım sürüm azaldi cunku
Canim 1su bardagi olmasin o 3su bardagi nasil verir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…