Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol canım lan Pandora27 gel de duy

Çocuklar kahvaltıya müsade etmiyo zaten sabah kahvaltı diye kalksam öğlen oturuyor haslanmis yumurta yiyemiyorum yersem de ancak sarı si beyazını oldurseler yememe haftadır ekmek namına tek yediğim simit simit de akşam susamliydi süt artırsın diye yedim mecburen bı de çiğköfte hazır yapılmıştı etsiz yani onu da ekmeksiz sossuz falan yedim o da çok fena süt yapiyo teşekkürlerrrr

Bende biri düştü kulağını çarptı peteğe sakinleşince uyudu. Büyüğü zorla yatağa attım şimdi. Duş almam gerek yarın inşallah niyetli olcam
Oyyss ya hep kendilerine zarar sözde dinlemiyorlar geçmiş olsun canım ara ara bak sen ona.

Ulan akşama kadar sadece su içsen süt yapar . Bi dünya anne çayı içiyon. Hazır gıdalar zaten kilo yapan tişikkirler sabah bir avuç ceviz de olsa ağzına at. Yemek simit de yeme. Ölmezsin. Yeşillik ye et ye . Hazır çiğköfte nedir.

Sağol canım lan Pandora27 gel de duy
Bacım bende biliyom sağlıksız ama yağda kızartma yapmıyorum ki onları fırına atiyom 5 dk da oluyo acıkma hossimi de kaybettim çok şükür tatlı isteğinde yok oldu ama regl donemim öldürdü beni yemem içmem tepetaklak ama artık daha dikkat etmem soz

Oyyss ya hep kendilerine zarar sözde dinlemiyorlar geçmiş olsun canım ara ara bak sen ona.
Sağol canım elini atıp duruyodu kulağına ağrı keaici verdim . Dönüp dönüp duruyo yatakta

Süt sut yapmaz,makarna süt yapmaz,nuget süt yapmaz, simit süt yapmaz süt yapan seyler bellidir
En guzel sey su ve yanında bulgur,tahin,yesillik

Bak vallah senin için diyom nerde yaparsan yap istersen haşla. Ama o hazır gıda . Evde yoğurt de bak en hazırı o . Ama hazır gıda yeme

Geçmiş olsun canım bel ve boyun kolay açılmıyor zaten.

Diyetisyenlerin de verdi hep 3 sb patlamış misiri kız yoksa kendi kafama göre gitmiyom o da sut yapiyomus
Hazır gıdaların içlerinde neler var çok iyi biliyoruz demi. yıllarca dersini işledik

Süt sut yapmaz,makarna süt yapmaz,nuget süt yapmaz, simit süt yapmaz süt yapan seyler bellidir
En guzel sey su ve yanında bulgur,tahin,yesillik
Kaptanım valla ben diyetisyen yalancısıyım bana emzirme döneminde hep böyle şeyler verdiler suyumu bol içiyorum yeşillik ve bulgurda da okeyim ama susam süt yapiyo neden tahin in ana maddesi o çünkü çıtır simit yiyorum yersemde açma falan değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…