- 26 Nisan 2020
- 1.425
- 7.343
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.321
maşallah canım çok güzel beslemişsin tebrik ederim çocukların bağışıklığı için ne büyük yatırım bu en güzel hediye.Ben emzirirken diyetisyene gitnedim canım bilmiyorum. Ben hep kendim yaptım diyetimi ikinci hamileliğimden sonra diyete başladım 53 kiloya düştüm kızımı hamile kalınca memeden mecbur kestim 18.ay emzirdim. Şimdi aynı şekilde oğlum 3 aylıkken başladım şu an 16 aylık yani sütte bir azalma olmadi günde 2,5 3 litre su iciyordum bu ara içemiyorum sadece.
Cumaya inaniyorum guzel eksiyle gelicekPandora27 canım ortimm durdun durdun pandoranın kutusunu açtın. Kutudan nugget simit ve mısır çıktı. Aferin inşallah bundan sonra çok hayırlı bir başlangıç olsun senin için.
Eki Görüntüle 3026831
Afiyet olsun canım15 Mart Geçmişin Pişmanlığı Menüsü E Elif_Eylul
Sabah
1 yumurta haşlama
2 dilim peynir
7-8 zeytin
1 ince dilim kepek ekmeği
4-5 çeri domates
1 kırmızı biber
Öğle
1 bardak kefir
Akşam
haşlama tavuk göğüs ( 1 parça)
yağsız limonlu marul salatası
Spor: 12256 adım M MissHayaLet
Plank yok
Geç kaldım özür dilerim kaptanım ama spora çok geç kalktım bu defa ikilemde bile kaldım ama bu kadar yaptık yine şükür
Çok şükür canım ilk kızımı 9 ay emzirdim zar zor çok üzülmüştüm sonraki emzirme donemlerin demaşallah canım çok güzel beslemişsin tebrik ederim çocukların bağışıklığı için ne büyük yatırım bu en güzel hediye.
3 su bardağı patlatsam sabah kadar bitmezdi herhaldeCanim 1su bardagi olmasin o 3su bardagi nasil verir
Allah bağışlasın canımm Allah analı babalı büyütmek nasip etsinAfiyet olsun canım
Çok şükür canım ilk kızımı 9 ay emzirdim zar zor çok üzülmüştüm sonraki emzirme donemlerin de
hep sadece bol su, tahin, yeşillik roka ve dereotu tükettim.
Amin canim benim Rabbim kimseye aratmasın inşallahAllah bağışlasın canımm Allah analı babalı büyütmek nasip etsin
Iyi geceler canimBen kaçıyorum kızlar sizi çok seviyoree. Hepinize iyi geceler.. Diyetlere güzel niyet edin azimle yola devam ediyoruz.
İyi geceler canımBen kaçıyorum kızlar sizi çok seviyoree. Hepinize iyi geceler.. Diyetlere güzel niyet edin azimle yola devam ediyoruz.
Benimkide uyuduBebe uyudu sonunda
Yat uyu sende bende kalan adımlarımı atayım yatayımBenimkide uyudu
Iyi geceler canımYat uyu sende bende kalan adımlarımı atayım yatayım
İyi geceler ablammmIyi geceler canım
Gelsinler temizlesinler hele buralariİyi geceler ablammmgece kuşları gelir birazdan
Bence de az temizlik yapsınlarGelsinler temizlesinler hele buralari
Kız regl dönemi boka battım iyice düzeltecem kendimi sozzzzOrtimm sen bayağı kendini dağıtmışsın hayrolsun inşallah @Hacerrrrrrrrrrrrr diğer ortim ortalık yanıyor canım ne olduk biz. Böyle mi olacaktık dram yaşanıyor burada
Bı daha yemem kaptanım dersimi aldım vallaha sozSimit tabiki yiyebilirsin bak 1simit 4dilim mesela hadi yarim yarim böl ye ama geri kalan menuyu kendin ayarla,misal bugun yedin simit mısır yiyemezsin 2kasik misır 1dilim ekmek,3 kasik bulgur 1dilim ekmek yani biryerden fedakarlik etmen lazim ya o ya o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?