- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.341
Kız listemi bulsam atacam yeminleCanim 1su bardagi olmasin o 3su bardagi nasil verir
KiyamamKız listemi bulsam atacam yeminle
Amin bacım insalla Allah hidayet versin,Pandora27 canım ortimm durdun durdun pandoranın kutusunu açtın. Kutudan nugget simit ve mısır çıktı. Aferin inşallah bundan sonra çok hayırlı bir başlangıç olsun senin için.
Eki Görüntüle 3026831
Vallaha bulup atacamKiyamambosver sen guzel adimlarla ilerliyosun
Kız sen hala liste pesindemisinKız listemi bulsam atacam yeminle
Valla yemek için yiyecek peşinde kosmuyom onun ispatindayimKız sen hala liste pesindemisin
E ben bu listede simit görmedimValla yemek için yiyecek peşinde kosmuyom onun ispatindayim
Liste güzel ama salata da var sebze de var sen simiti bıraksan ekmek yesen verdiği kadar zaten güzel kilo verirsin.Valla yemek için yiyecek peşinde kosmuyom onun ispatindayim
Geriye dönük baktım menune canım 3 gün arka arkaya simit var canım. Her ne kadar az da tuketsen hamur işine giriyor ve sana ödem yapar. Sebze yemekleri yap dolaba at günlük çıkar ye kaşık hesabı ben öyle yapıyorum.Valla yemek için yiyecek peşinde kosmuyom onun ispatindayim
Tövbe bismillahYeminle buldum
Bende Mısır için attım simit olanı bulup onu da atacamE ben bu listede simit görmedimyağsız patlamış mısır 65 kaloriymis canım zaten
Haklısın yemeyecemListe güzel ama salata da var sebze de var sen simiti bıraksan ekmek yesen verdiği kadar zaten güzel kilo verirsin.
Geriye dönük baktım menune canım 3 gün arka arkaya simit var canım. Her ne kadar az da tuketsen hamur işine giriyor ve sana ödem yapar. Sebze yemekleri yap dolaba at günlük çıkar ye kaşık hesabı ben öyle yapıyorum.
Tabiki ye ama 3 gün arka arkaya yeme mesela canın mi istedi ödül olsun sana yani benim düşüncem bu yönde tabi sen bilirsin. Liste gayet güzel ama listeye tam uymalisin.Haklısın yemeyecem
Afiyet olsun canımiyi geceler kızlar
Menum
Sabah
1 Yumurta zeytin peynir 1 d ekmek
Oglen bir kac dilim patates 2 lokma kizimin kalan hamburgeri
Ara 1 yulafli biskivu
Aksam
1tb yogurtlu brokoli
2lt su
Sagol canimAfiyet olsun canım
Ben o listeyi yapmiyom bugün akşam geç kaldım yemek için ne bulduysam yedim bı daha tövbeler olsun bacım aç kalırım yememTabiki ye ama 3 gün arka arkaya yeme mesela canın mi istedi ödül olsun sana yani benim düşüncem bu yönde tabi sen bilirsin. Liste gayet güzel ama listeye tam uymalisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?