- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #21.921
Ya kalorisi mi çok ondan mı öyle dedin onu merak ettim ne varsa söyleAyy sana inanamıyorum şaka yaptım ya
Koyun yogurdu 1kere yemiştim ben ayvalıga gitmiştim tadı damağımda kalmıştı sadece ama şaka yaptımYa kalorisi mi çok ondan mı öyle dedin onu merak ettim ne varsa söyle
Ha anladım ablacım hazır marketler de satılan yoğurt bu kendim yapsam yemem kim sağdı temiz mi demekten bide tadı ağırdır bunun tadı o kadar farklı değildi inek yoğurdundan sqnki hafif dibi tutmuş gibiydiKoyun yogurdu 1kere yemiştim ben ayvalıga gitmiştim tadı damağımda kalmıştı sadece ama şaka yaptım
Aksama az kaldi ortim , aksam uyursun erken .Kızlar valla bitkinim 2 dkk uyuyamıyorum. Ölecem
Ben görmedim markette koyun yoğurdu kızHa anladım ablacım hazır marketler de satılan yoğurt bu kendim yapsam yemem kim sağdı temiz mi demekten bide tadı ağırdır bunun tadı o kadar farklı değildi inek yoğurdundan sqnki hafif dibi tutmuş gibiydi
Kızlar valla bitkinim 2 dkk uyuyamıyorum. Ölecem
Doğrudur canım onu kendileri mayalamislardir bu hazırdı pek bir fark yoktu ondan yedim yoksa koyunla alakalı hiçbirşey tüketmem kokuyor millet kuzu etine ölür ben yemem dana severimBen görmedim markette koyun yoğurdu kız
Ama benim yediğim guveclerde yapılmış kalıp gibiydi
İnek sütü mayalıyoz napakDoğrudur canım onu kendileri mayalamislardir bu hazırdı pek bir fark yoktu ondan yedim yoksa koyunla alakalı hiçbirşey tüketmem kokuyor millet kuzu etine ölür ben yemem dana severim
O da lezzetliİnek sütü mayalıyoz napak
Hastaydı vucud dısarımı attıkı canım gecen kardeşimin cocugunda biseyler cıkmıstıEki Görüntüle 3027676 Eki Görüntüle 3027677 kizlar bunlar ne acaba bilen varmi başına gelen oglum da çıkmış randevu alıp goturucem de hemen size de sormak istedim
Alerjiye benziyor ama korkulcak birşey yoktur doktor baksın tabi kiEki Görüntüle 3027676 Eki Görüntüle 3027677 kizlar bunlar ne acaba bilen varmi başına gelen oglum da çıkmış randevu alıp goturucem de hemen size de sormak istedim
Ya bilmem ki abla baktım da yayılmaya başlamışHastaydı vucud dısarımı attıkı canım gecen kardeşimin cocugunda biseyler cıkmıstı
İnşallah canım bi götürürüm yinede böyle bi hastalık ta çıkmışAlerjiye benziyor ama korkulcak birşey yoktur doktor baksın tabi ki
Allahım valla cocuk deyinceYa bilmem ki abla baktım da yayılmaya başlamış
Cok gecmiş olsun inşallah ufak birşeydirİnşallah canım bi götürürüm yinede böyle bi hastalık ta çıkmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?