- 29 Eylül 2015
- 10.085
- 36.662
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.501
Sagol canımAfiyet olsun kızlar
Afiyet olsun canımBugün menüm sabah
2 haşlanmış yumurta peynir zeytin yoğurt
2 dilim ekmek
Akşam 4 lahana sarma fırında patates ciğer
Spor 10 dk basen eritme hareketleri
5000 adım
E Elif_Eylul M MissHayaLet
PekiiiAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Bugün geldin sen ama
Afiyet olsun canım
Sagol kuzuAfiyet olsun kızlar
İyi geceler kaptanım görüyorsun bak herseye ragmen geldim yazdımIyi geceler kızlarumarim eksik menüler gelir hafta sonu diye herkes kaytarıyor
Kız o benim kilo vermem ödülümCips dışında güzel menü canım afiyet olsun
Bu durumda ne yapılır bilemedimÇok acıktım bu akşamErkende yatamıyorum gece 3 e kadar oturuyoruz şu açlık duygusunu nasıl unutmuşum blr an önce alışırım inşallah
Iyi geceler canimHerkese iyi geceler
Sabahları da geç kalkınca çalışma saatlerinden herhalde 2 den önce yatamıyorumNeden erken yatmıyosunuz ki
Iyi geceler canimSagol canım
Afiyet olsun canım
Pekiii
Sagol kuzu
İyi geceler kaptanım görüyorsun bak herseye ragmen geldim yazdım
Kız o benim kilo vermem ödülüm
Bu durumda ne yapılır bilemedim
Anladim canimSabahları da geç kalkınca çalışma saatlerinden herhalde 2 den önce yatamıyorum
Ödül madem o zaman susarımSagol canım
Afiyet olsun canım
Pekiii
Sagol kuzu
İyi geceler kaptanım görüyorsun bak herseye ragmen geldim yazdım
Kız o benim kilo vermem ödülüm
Bu durumda ne yapılır bilemedim
Ben okuldan eve 8.30 gibi geliyorum o yüzden hep geç oluyor her şey yemek uyku pek sağlıklı değil en güzeli erken yatıp erken kalkmak zatenAnladim canim
Bu saat bile bana çok geç bugun dizi falan seyrettim diye kaldim yoksa 10da yatiyoruz biz
Teker teker yedim böyle ah canlarım diyerekÖdül madem o zaman susarımtadını çıkara çıkara ağır ağır yeseydin
Hoşgeldin canim aramizaCanım benide ekle lütfen bu grup cok aktif bende katılıyorum 3 aydır diyetteyim tabi ara ara bozuyorum ama tamamen bırakmıyorum
Güncel kilo 61.7
Hedef 50
Boy 158
Hepimize Allah kolaylık versin kadın olmak zor azcık kilo alsan hemen insanlardan tepki görüyorsun hep güzel olmak zorundayız inşallah ilerde bu algıfan kurtuluruz...
İnşallah aslında diğer gruplardaydım ama aktif değil oralar burada epey kilo verelenler olmuş cok sevindim spor yürüyüş yapıyorum şimdilik ama birazdaha kilo verim başka denicemHoşgeldin canim aramiza
Tabiki burda devam ediceksen listeye eklicem gunlük menu ve yapiyosan sporunu isticem senden hergun ilk sayfada yaziyor zaten,genede hatirlatayim,hafta sonu diye kizlar aktif degil cogunlukla burdalar hedefine ulasman dilegiyle
Her aksam gün bitiminde menulerimizi yaziyoruz,bu hafta enaz adim 5bin adim atiyoruz, kimseyi zorlamak istemedim isteyen istedigi adimı atabilir sporuda,ilk sayfada spor ve puanlarida var, M MissHayaLet etiket yaptiginda senide spor listesine eklerİnşallah aslında diğer gruplardaydım ama aktif değil oralar burada epey kilo verelenler olmuş cok sevindim spor yürüyüş yapıyorum şimdilik ama birazdaha kilo verim başka denicem
Hergün listemi yazıcam cok mutlu oldum burda daha cok mıtive olcam
Ramazandada devam edicez dimi
Tamamdır cok tesekkür ederimHer aksam gün bitiminde menulerimizi yaziyoruz,bu hafta enaz adim 5bin adim atiyoruz, kimseyi zorlamak istemedim isteyen istedigi adimı atabilir sporuda,ilk sayfada spor ve puanlarida var, M MissHayaLet etiket yaptiginda senide spor listesine ekler
Ramazandada kismetse devam edicez burdan,2senedir ben buralardayim takimlarda cogu kizlarla uzun surekli tanismisligimiz var,
Seninlede yola devam edicez
Tamamdır cok tesekkür ederimHer aksam gün bitiminde menulerimizi yaziyoruz,bu hafta enaz adim 5bin adim atiyoruz, kimseyi zorlamak istemedim isteyen istedigi adimı atabilir sporuda,ilk sayfada spor ve puanlarida var, M MissHayaLet etiket yaptiginda senide spor listesine ekler
Ramazandada kismetse devam edicez burdan,2senedir ben buralardayim takimlarda cogu kizlarla uzun surekli tanismisligimiz var,
Seninlede yola devam edicez
Hoşgeldin canım bol eksiler dilerimCanım benide ekle lütfen bu grup cok aktif bende katılıyorum 3 aydır diyetteyim tabi ara ara bozuyorum ama tamamen bırakmıyorum
Güncel kilo 61.7
Hedef 50
Boy 158
Hepimize Allah kolaylık versin kadın olmak zor azcık kilo alsan hemen insanlardan tepki görüyorsun hep güzel olmak zorundayız inşallah ilerde bu algıfan kurtuluruz...
İyi geceler kaptanımIyi geceler kızlarumarim eksik menüler gelir hafta sonu diye herkes kaytarıyor
İyi geceler canımHerkese iyi geceler
Hoşgeldin aramıza canımCanım benide ekle lütfen bu grup cok aktif bende katılıyorum 3 aydır diyetteyim tabi ara ara bozuyorum ama tamamen bırakmıyorum
Güncel kilo 61.7
Hedef 50
Boy 158
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?