- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #23.461
Sağ ol canımTamam canim ekliyorum başlangıçin hayırli olsun
Hoş buldum canım
Hoşgeldin Aramıza Canım
Afiyet Olsun canım
Hoşgeldin canımMerhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
Allah'ım şifa versin sana da guc kuvvet versin canımAteşi düştü canım ama aşşşıırı huysuz . Telefon götümde olsa 20000 adımı görürdüm
Hoşgeldin adaşımMerhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
Afiyet olsun kuzumSabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin
Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt
Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu
Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Merhaba kızlar ben de katılabilir miyim aranıza
Merhaba canım aramıza hoşgeldinMerhaba ben Hazal Türkçe öğretmeniyim, yaklaşık 2 senede 116 kilodan 66 kiloya inip 50 kilo vermiştim burada diyet grupları vardı onlara katılmıştım sonra gruplar kapandı ben de artık yeterli korumaya geçeyim dedim ama 6 ayda 9 kilosunu geri aldımŞimdi 75 kiloyla tekrar başlamak istiyorum blr yere bağlılık duygusu oluşunca güzel veriyorum evde kendi başıma beceremedim
Afiyet olsun canımSabah: 2 dl TB ekmeği, iki haşlanmış yumurta, yeşillik, çay, peynir, zeytin
Öğle: 1 kase taze fasulye, 1 dl TB ekmeği, yoğurt
Akşam: kuzu tandır, 4 5 yk pirinç pilavı, yoğurt, şekersiz ayva kompostosu
Şu 1.5 lt çok az içtim bugün
Bebisi uyutup biraz suya yuklencem içim yanıyor
E Elif_Eylul
Hangi uygulamayı kullanıyorsan onu en hassas ayara al canım birde arka cepte değilde eşofman kullanıyorsan sağ ya da sol cepte dursun.M MissHayaLet 1800 adım var telefonda çekmeme değmez :/ üzerimde tasiyamiyorum haliyle pek saymıyor yoksa bugün pazara gittim geldim o kadar orda bile atmisimdir adım
Evet canım devam İstanbul’da çalışıyorum şu an kar tatilinin tadını çıkarıyorum
Hoş buldum canımHoşgeldin canım
Hoş buldum canım çok teşekkür ederim verdim ama bir kısmını aldım inşallah verebilirimMerhaba canım aramıza hoşgeldinmaşallah çok güzel kilo vermişsin
Iyi dinlenmelerEvet canım devam İstanbul’da çalışıyorum şu an kar tatilinin tadını çıkarıyorum
Spor henüz yok hamilelik de düşünüyorum o yüzden çok aşırı spor yapamam yürüyüş veya Leslie şeklinde olur benim sporum henüz başlamadım ama inşallah yarın başlamış olurum okulda da günde 6-7 defa 4 kat in çık o da spora girer herhalde
Hoş buldum canımHoşgeldin adaşım
Afiyet olsun kuzum
Saatimi tozlu raflar arasından çıkarıp şarj edeyim o zamanIyi dinlenmeler
Adim atıyoruz burda telefona adim sayar yükleyebilirsin yada saat varsa, M MissHayaLet etiket yaparsan yarindan itibaren spor listesine senide eklesin adim puanida var
Tamamdir canimSaatimi tozlu raflar arasından çıkarıp şarj edeyim o zaman
Tabi etiketlerim yarın menümü paylaşırken yazarım
OLsun canım kilo alınır verilir tabiki tekrardan güzel kilo vereceksinHoş buldum canım çok teşekkür ederim verdim ama bir kısmını aldım inşallah verebilirim
Ooooo kaptanellam
Ne saati takmisim bugun nede telefonuOoooo kaptanellam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?