- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.161
Kız ne sopa salliyon benim grubuma
Dut bi cay almıs bende aldım ama yokHangi çay o canim
Şimdi bilmiyorum bakalım cuma günü halimiz ne olacak bende iki gün ödem suyu yapayım napayım oturduğum yerden şişiyorum
Ay evet yaNeredeyse yine bir hafta olacakmışay ne çok sıkıntı yapar o şimdi
Yumurtlamadınmı dahaŞimdi bilmiyorum bakalım cuma günü halimiz ne olacak bende iki gün ödem suyu yapayım napayım oturduğum yerden şişiyorumyumurtlama günüm ondan galiba
Bende slimtea içtim karnım ağrıyorDut bi cay almıs bende aldım ama yok
Ay ya valla bende öyle WC gidince kimse beni ellemeyecekAy evet yatam tuvaletteyim kızlar ağlıyo falan geri kaçıyo
Ay ya valla bende öyle WC gidince kimse beni ellemeyecek
Benimki de sonra kabız oluyonbana küsüyo geri de gelmiyo
Valla ne tealar kullandimBende slimtea içtim karnım ağrıyor
AynenBenimki de sonra kabız oluyonsonra çay çöp
Ben superim sabah tartıldım 71 50 ..250 gram gitmişKızlarrrrrnaptiniz nasıl gidiyor hadi bakalım cumaya eksiler gelecek mi sporlar ne alemde diyiverin hele Haydi bastırın kızlar bugunu saymazsak son 1 gunnn
Benim gibi artı gelenler Perşembe gününden itibaren detoks yapsın lütfen 5000 adımlar atılsinn size güveniyorum
D u t
@suspushanimcim
@Pandora27
@oznurvarol
K Klassklasik
@Chikolata_gozlum
Detoks beklıyoruzBen superim sabah tartıldım 71 50 ..250 gram gitmişolsun iki tabak makarnaya 250 gramda başarı ben şimdi detoks nasıl oluyo de bakım kaptanım nasıl detoks yapayım en etkili detoksu şöyleki iki kilo vereyim
Ben superim sabah tartıldım 71 50 ..250 gram gitmişolsun iki tabak makarnaya 250 gramda başarı ben şimdi detoks nasıl oluyo de bakım kaptanım nasıl detoks yapayım en etkili detoksu şöyleki iki kilo vereyim
İçemiyom bn böyle şeyler bıyek tarçın ya da elmaliKabak, maydanoz limon, detoks suyu
Yeşillik diyosunKabak, maydanoz limon, detoks suyu
Kendine uygun olana bak canım ben şimdi kalan akşamlar için zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt yicem içine bir elma rendesi.İçemiyom bn böyle şeyler bıyek tarçın ya da elmali
Bak bu güzele bnzıyorKendine uygun olana bak canım ben şimdi kalan akşamlar için zencefil zerdeçal tarçınlı yoğurt yicem içine bir elma rendesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?