Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hazırız canım insalh catır catır vericez yalnız yarışmaların detayını bilmiyorum ben acıklarsan sevinirim

Hazırız canım insalh catır catır vericez yalnız yarışmaların detayını bilmiyorum ben acıklarsan sevinirim
Şöyle diyim misal 14kisiyiz 7serli 2grup oluyor bu cumadan haftaya cumaya kadar hangi grup daha cok kilo kaybederse 1.ci olur ek olarak ödul kazanir simdi yarin
Güller
Papatyalar yaptik hangisi kazanirsa o ödül yapicak karsi taraf ceza alicak

Anladım cnm kilo su yakın olan 2kişi halinde olurmu peki

Evet ekmeksiz hafta çok mantıklı kaptanım 69 u görmem lazım neden yapamıyorum
Bunu yapalım kesinlijle biraz hızlandıralım bir haftada şekersiz bir hafta sıvı beslenme o şekil gidelim böle yavas gidiyoruz yazın bomba olmamız lazım

Takim olayi hosuma gitti, daha fazla motive oluyorsun

Sabah 8.00
Bir dilim tt ekmek
Yarim muz
Peynir domates

Ara
14.30
Bir muz
Kahve

Aksam 17 .15
3 yk kuru fasulye
4yk sebze
Yarim kase mercimek corbasi
Salata

Su 1.5 yatasiya
Spor saati takmadim hic.
Afiyet olsun canım

Bunu yapalım kesinlijle biraz hızlandıralım bir haftada şekersiz bir hafta sıvı beslenme o şekil gidelim böle yavas gidiyoruz yazın bomba olmamız lazım
Bu herkese uymayabilir canım çokta sağlıklı değil gibi geldi bana ya M MissHayaLet E Elif_Eylul kaptanlarımız daha iyi bilir ama

Bu herkese uymayabilir canım çokta sağlıklı değil gibi geldi bana ya M MissHayaLet E Elif_Eylul kaptanlarımız daha iyi bilir ama
Ben kimsenin diyetine karışmiyorum çünkü ona uyan digerini uymaz dr.6dilim ekmek veriyordu bana yani ben kesemem mesela ekmegi hamur isi zaten burda cogu kisi yemiyor misafir gelmedigi surece

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…