- 21 Mayıs 2019
- 916
- 2.578
- 113
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #25.841
Hazırız canım insalh catır catır vericez yalnız yarışmaların detayını bilmiyorum ben acıklarsan sevinirimEvett kızlarr cumayaaa hazırmıyız
Yarın wc sonrasi saat 11 e kadar tartiyı fotolari olarak istiyorum,yurtdışi,okulda,oruclu vs.olanlar saat 13.00 kadar bildirim yaparsa sevinirim
Cuma tarti sonrası 300 400kalori araliginda ödul yapabilirler yapamayan cumartesi gunu yapsin pazar günü cezasi var
Bu hafta biliyosunuz ikili takim yarismasi vardi kaybeden takim 5bin adim olarak ek ceza alicak
2li takimmı istiyosunuz eşmi istiyosunuz yazarsaniz devam edicez spora yada adıma
Herkese bol eksiler diliyorum
M MissHayaLet
Gurbettt42
@Elisa83
@Buralardutluuugdu
K Klassklasik
karamel Latte
@Chikolata_gozlum
@M_atruska
@Gozdem__
@oznurvarol
Berilini
@Hacerrrrrrrrrrrrr
@sunnygirlll
suspushanimcim
@Pandora27
@Ece2727
Bir hafta deneriz bişi olmazEkmeksiz mii ben kahvaltıda doymam öyle saglıklı ekmeklere yönel canım
Yapalım kaptan belirlesin gününüKız ben zaten ekmek tuketmiyorum ki öbür hamur işlerini tüketiyorum, acaba 1 hafta boyunca hamur işlerinden yemesek mi öyle bişey yapalım mı
Şöyle diyim misal 14kisiyiz 7serli 2grup oluyor bu cumadan haftaya cumaya kadar hangi grup daha cok kilo kaybederse 1.ci olur ek olarak ödul kazanir simdi yarinHazırız canım insalh catır catır vericez yalnız yarışmaların detayını bilmiyorum ben acıklarsan sevinirim
Anladım cnm kilo su yakın olan 2kişi halinde olurmu pekiŞöyle diyim misal 14kisiyiz 7serli 2grup oluyor bu cumadan haftaya cumaya kadar hangi grup daha cok kilo kaybederse 1.ci olur ek olarak ödul kazanir simdi yarin
Güller
Papatyalar yaptik hangisi kazanirsa o ödül yapicak karsi taraf ceza alicak
Hep öyle yaptik simdi 2li grup yapiyoruzAnladım cnm kilo su yakın olan 2kişi halinde olurmu peki
Afiyet olsun canımKahvemi içip bugünü kapatıyorumEki Görüntüle 3033792
Bunu yapalım kesinlijle biraz hızlandıralım bir haftada şekersiz bir hafta sıvı beslenme o şekil gidelim böle yavas gidiyoruz yazın bomba olmamız lazımEvet ekmeksiz hafta çok mantıklı kaptanım69 u görmem lazım neden yapamıyorum
Takim olayi hosuma gitti, daha fazla motive oluyorsunŞöyle diyim misal 14kisiyiz 7serli 2grup oluyor bu cumadan haftaya cumaya kadar hangi grup daha cok kilo kaybederse 1.ci olur ek olarak ödul kazanir simdi yarin
Güller
Papatyalar yaptik hangisi kazanirsa o ödül yapicak karsi taraf ceza alicak
Afiyet olsun canımSabah 8.00
Bir dilim tt ekmek
Yarim muz
Peynir domates
Ara
14.30
Bir muz
Kahve
Aksam 17 .15
3 yk kuru fasulye
4yk sebze
Yarim kase mercimek corbasi
Salata
Su 1.5 yatasiya
Spor saati takmadim hic.
Bu herkese uymayabilir canım çokta sağlıklı değil gibi geldi bana ya M MissHayaLet E Elif_Eylul kaptanlarımız daha iyi bilir amaBunu yapalım kesinlijle biraz hızlandıralım bir haftada şekersiz bir hafta sıvı beslenme o şekil gidelim böle yavas gidiyoruz yazın bomba olmamız lazım
Sagolasin kaptanim yarin tarti sonucumu merak ediyorumAfiyet olsun canım
Ben kimsenin diyetine karışmiyorum çünkü ona uyan digerini uymaz dr.6dilim ekmek veriyordu bana yani ben kesemem mesela ekmegi hamur isi zaten burda cogu kisi yemiyor misafir gelmedigi sureceBu herkese uymayabilir canım çokta sağlıklı değil gibi geldi bana ya M MissHayaLet E Elif_Eylul kaptanlarımız daha iyi bilir ama
BendeSagolasin kaptanim yarin tarti sonucumu merak ediyorum
Yapalım kaptan belirlesin gününü
Sen yapcan yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?