- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.741
Helalll yaparsın tabi bende buradaki kızlarla başladım spora öncesinde iki adım atsam tikanirdim şimdi 10 bin adımdan aşağı adım atmıyor her gün iki bebeyle spor yapiyom deli gibi yapanın ağzı gözü olmasada kasları bizden fazlasıkı diyetçiyimdir yeniyim zamanla tanırsınız beni 72 saat açlık orucu tutmuş insanım ben hiç şüpheniz olmasın bura ile gaza gelip spo rbile yaparım ben
E Elif_Eylul topige ceylan diye gelenler ceylan olmuyo ha bak hatun dişli çıktı yarışmada bize senden çok lazımürkmem ürkmem bu ceylanda o göz yok görürsünüz zmanla
evet zor olacak ama yaparsın çünkü anneyiz biz allh bize öyle bir güç vermiş ki hiç bir erkek anlamaz yapamaz ben de çalışıyorum bebeğim daha 3 aylıkken bacagımdan ameliyat oldum hem bebeğime baktım hem kendime şehir dışındayım kimsem yok eşim çok yardımcı biri değil ama geçti o günlerde senin içnde geçeçek emin olNasıl zapt edicem ki tek başımayım kızım ne olacak kv ye hiç bırakmak istemiyorum bakamaz çünkü
YaaaNasıl zapt edicem ki tek başımayım kızım ne olacak kv ye hiç bırakmak istemiyorum bakamaz çünkü
bne yokum muKizlar 3.hafta yarismaya katilcaklar listesi
Sizden ricam bugün kacamak hakkınızı bugün kullanin 1hafta boyunca kaçamak yok güzel yuzdeyle cuma günü alalim yarısmayi lütfen
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
Pandora27
B BitterCikilata
vienna
badem000
Aamine
K Klassklasik
tulay283300
Anam genemi eksikbne yokum mu
Tamam düzenledimbne yokum mu
Kizlar 3.hafta yarismaya katilcaklar listesi
Sizden ricam bugün kacamak hakkınızı bugün kullanin 1hafta boyunca kaçamak yok güzel yuzdeyle cuma günü alalim yarısmayi lütfen
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
Pandora27
B BitterCikilata
vienna
aazra
Aamine
K Klassklasik
tulay283300
Hadi bakalım hodri meydanO açıklari bende bulurum sen merak etme
Geçen hafta başka gunluktemi yaristiydik biz ben bizim gurpla yarışıyoruz zannetmiştimKizlar 3.hafta yarismaya katilcaklar listesi
M MissHayaLet
C Chikolata_gozlum
Pandora27
B BitterCikilata
vienna
aazra
Aamine
K Klassklasik
tulay283300
Sen nerde yasiyosunGeçen hafta başka gunluktemi yaristiydik biz ben bizim gurpla yarışıyoruz zannetmiştimbak şimdi dahada çok gaza geldim yarısıcaz kazanicaz
Sen ciddimisin bu menumüBu günkü menümü yazayım ozaman sabah mantar akşam iki üç çatal mantar
Bide şu
Bide yeşil çay
Bide kahve
Bide soda
Firansa da da yaşamıyorum aslında ama neden bu kadar firansiz kalıyorum acepSen nerde yasiyosun
Valla çok ciddiyim ciddi karar vermiştim geçen hafta siz beni ciddiye almiyomusunuz kurbana en az 65 olmalıyım bari makul kiloda olayım dimi dobisko olmak istemiyorumSen ciddimisin bu menumü
COk şükür canımGeldim kızlar şükür sonuçlar iyi çıktı pipisini elliyor ağlıyor dedim ya ucuyla oynuyordur ondan ağrı yapıyordur dedi de çocuk oynamıyor bide bezli sünnet olursa bu sorunu çözülür dedi dedim yapcaz bu yıl
Hoşgeldin aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?