- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #65.761
Bu hafta kim kazandı sefimKizlar 3.hafta yarismaya katilcaklar listesi
Sizden ricam bugün kacamak hakkınızı bugün kullanin 1hafta boyunca kaçamak yok güzel yuzdeyle cuma günü alalim yarısmayi lütfen
M MissHayaLet
@Ciko_
Pandora27
@BitterCikilata
@vienna
@aazra
@Aamine
K Klassklasik
@tulay283300
Aramıza hoşgeldin canıma çok güzelmiş güzel motive ben ne zaman katılabilirm acaba
Firansa da da yaşamıyorum aslında ama neden bu kadar firansiz kalıyorum acep
Valla çok ciddiyim ciddi karar vermiştim geçen hafta siz beni ciddiye almiyomusunuz kurbana en az 65 olmalıyım bari makul kiloda olayım dimi dobisko olmak istemiyorum
Kiz sen delimisin aç kalma diyoruz sana
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul menümü yazayım annemdeyim
Kahvaltı
Az patates kızartması
Omlet
Pişi
Akşam
Evelik sarması
Taze fasulye
Pilav
Hâlaa bekliyoruz canim karsi tarafta 1kisi isteymis oyuzdenBu hafta kim kazandı sefim
Pazartesiye kadar nolurrr bı deniyeyim olmazsa normal menülere dönerim ama dönersem tam dönerimKiz sen delimisin aç kalma diyoruz sana
Neyse bakalım pazartesi ye kadar kacamak yapmazsan verirsin sanirim
Yersen ama keserim seniPazartesiye kadar nolurrr bı deniyeyim olmazsa normal menülere dönerim ama dönersem tam dönerim
TamamdırKizlar 3.hafta yarismaya katilcaklar listesi
Sizden ricam bugün kacamak hakkınızı bugün kullanin 1hafta boyunca kaçamak yok güzel yuzdeyle cuma günü alalim yarısmayi lütfen
M MissHayaLet
@Ciko_
Pandora27
@BitterCikilata
@vienna
@aazra
@Aamine
K Klassklasik
@tulay283300
Yemem yememYersen ama keserim seni
Yüzdelerine güvenerek aldim ama almadiklarimada pismanim elimden gelse hepsini sokucam ama olmuyor üzgünumTamamdırkaptanellam
Haftaya görüşelimHadi bakalım hodri meydandaha bende açık yok kappptanimmmm naberr
Azmi kaldiYemem yememdaha yemek yok yemek no çok pis gaza geldim verecek nasipse bu kiloları eşimin gelmesine az kaldı 120 gün cuk
Diğerleri dinlensin bu haftaYüzdelerine güvenerek aldim ama almadiklarimada pismanim elimden gelse hepsini sokucam ama olmuyor üzgünum
Istersen olur emmeee ozaman yüzdeniz daha fazla sayiya bølunuyorYüzdelerine güvenerek aldim ama almadiklarimada pismanim elimden gelse hepsini sokucam ama olmuyor üzgünum
Ne kaldı şunun surasinda 4 ayaAzmi kaldi
Ozaman başlasın savas
Ohooo oooo bu saatte iş mi olur mesai bitti deseydiniz keskeHâlaa bekliyoruz canim karsi tarafta 1kisi isteymis oyuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?