Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben dün sayfaya girerken haftasonu bakamam yazamam diyordum şimdi çocuk uyuyunca hemen telefonu elime alıyorum
Vala burası öyle bir girdap girince yazmadan duramıyorsun laf atasın geliyor biriyle ugrasasın

Zaten etiketlere dönmuyordu canim zor cevap veriyordu ama instegram da cay kahve kahvalti paylasiyomus
Farketmez ben onlara muhtac degilim,ben hâlaa burdayim onlarin ihtayaci olunca gene dönüyorlar
Kimseyi silah zoruyla da tutmuyorsun
Sakın takma kafana salla gitsin

Cok ıyı neler yıyorsun mesela cıkolata fılan canım ıstemıyormu nasıl beslenıyorsun
İstiyor isteyince yiyorum bu 2,5 haftada mantı yedim kıymalı Yedim ama hep ayarında yedim kıymalı 1 dilim mesajla mantı susuz 1 tabak (Kayseri’de sıkı olur bizim mantılar) ertesi gün de genelde uzun oruç yapıp bol su yeşil çay içiyorum dengeliyorum

Yaa supersın bakalım bnde başlayacagım nasıl olacak bakalım

Bende onu dicektim göyaa girmicekti bu kiz diye
baya motive ediyor beni böyle durumlar kendimi daha iyi hissediyorum teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için herkes de çok sıcak samimi herkes sağolsun sanki hep burdaymışım gibi geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…