- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.864
- 528
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.221
Evde reklam yapmazsam kıymetim bilinmiyor alışkanlık kaldı üstümde napimAy Allah'ım ya bu da iki de bir reklamını yapıyor
Süper oluyor inan nasıl dinç nasıl güzel oluyorum yediğim bir lokma bile o kadar lezzetli geliyor kiAyyy Allahim 36saat ne ya
Afiyet olsun canım
Bu çarşamba 3 hafta olacak 73 ile başladım 6.6 kg verdim bugüne kadar muhtemel çarşambaya 7,5 olurNe zaman başladın kac kilo verdın
Evde de yap kız erkek milleti nankörEvde reklam yapmazsam kıymetim bilinmiyor alışkanlık kaldı üstümde napim
Vala burası öyle bir girdapBen dün sayfaya girerken haftasonu bakamam yazamam diyordum şimdi çocuk uyuyunca hemen telefonu elime alıyorum
Cok ıyıBu çarşamba 3 hafta olacak 73 ile başladım 6.6 kg verdim bugüne kadar muhtemel çarşambaya 7,5 olur
Bende onu dicektim göyaa girmicekti bu kiz diyeBen dün sayfaya girerken haftasonu bakamam yazamam diyordum şimdi çocuk uyuyunca hemen telefonu elime alıyorum
Benıde bırakın da gıdeyım daha kahvaltı yapmadımBende onu dicektim göyaa girmicekti bu kiz diye
Kimseyi silah zoruyla da tutmuyorsunZaten etiketlere dönmuyordu canim zor cevap veriyordu ama instegram da cay kahve kahvalti paylasiyomus
Farketmez ben onlara muhtac degilim,ben hâlaa burdayim onlarin ihtayaci olunca gene dönüyorlar
Ciddimisin yok artık len ben bitirdim bütun işlerimiBenıde bırakın da gıdeyım daha kahvaltı yapmadım
İstiyor isteyince yiyorum bu 2,5 haftada mantı yedim kıymalı Yedim ama hep ayarında yedim kıymalı 1 dilim mesajla mantı susuz 1 tabak (Kayseri’de sıkı olur bizim mantılar) ertesi gün de genelde uzun oruç yapıp bol su yeşil çay içiyorum dengeliyorumCok ıyıneler yıyorsun mesela cıkolata fılan canım ıstemıyormu nasıl beslenıyorsun
Bugun ustumde bı agırlık varCiddimisin yok artık len ben bitirdim bütun işlerimi
Bnde daha yeni hastane kafesinde tost yiyorumBenıde bırakın da gıdeyım daha kahvaltı yapmadım
Yaa supersın bakalım bnde başlayacagım nasıl olacak bakalımİstiyor isteyince yiyorum bu 2,5 haftada mantı yedim kıymalı Yedim ama hep ayarında yedim kıymalı 1 dilim mesajla mantı susuz 1 tabak (Kayseri’de sıkı olur bizim mantılar) ertesi gün de genelde uzun oruç yapıp bol su yeşil çay içiyorum dengeliyorum
Kiz silahla tutuyom ya bilmiyonmuKimseyi silah zoruyla da tutmuyorsun
Sakın takma kafanasalla gitsin
Bende onu dicektim göyaa girmicekti bu kiz diye
Bana da ısmarla bıtaneBnde daha yeni hastane kafesinde tost yiyorum
Bende solumdan solumdan kalktimBugun ustumde bı agırlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?