- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.261
AminHadi bismillah Allah utandırmasın
Poğcayı nerden tutturdukiKız fırsat mi oluyo biri pogaca diye bagiriyo oburu emzir beni diyo aynı anda iki şeyi yapamiyom şükür ki bitti
Kaptanım doğru demiş yeminle ağzımıza etti bu spor ben bı tane uygulama buldum bacım 30 günlük programı varmış istediğin seviyede gidiyomussun tam inceleyemedim ama herkes güzel yorumlar yapmış isterseniz size de atarimBence de öyle zaten hepAamine bu kızın yüzünden benim neyime chloe
Amin cikom
Kız bırak yürüyüş falan yap
TamamdırHadi bakalım bügünden itibaren savaş baslasın
3.hafta yarısma Gecen hafta güncel
Kilofark Verilen yuzde Pandora27 86.1 % M MissHayaLet 59.6 % @Ciko_ 54.65 % @badem000 71.6 % @vienna 79.6 % @aazra 66.8 % @tulay283300 60.7 % Aamine 74.85 % B BitterCikilata 96.1 % @Elif2441 72.55 %
Hiç hissetmedim bende Öznur diyince şaşırdım zaten
Heryerde yazmislardaHiç hissetmedim bende Öznur diyince şaşırdım zaten
Yok ben hissetmedim aslında hissederdim normalde ama dün çok yoruldum galiba uyumuşum 2 den sonra ufaklita kalkmadı 7 ye kadar yatmisim rahatHeryerde yazmislarda
Neguzel masallah bende uyuymuşumYok ben hissetmedim aslında hissederdim normalde ama dün çok yoruldum galiba uyumuşum 2 den sonra ufaklita kalkmadı 7 ye kadar yatmisim rahat
Kuzu ben zaten yumurtlama dönemine girdim daha atlayıp zıplamam sırfıntıda yetişmedi ara verince yürüyüşle devam edicemKaptanım doğru demiş yeminle ağzımıza etti bu spor ben bı tane uygulama buldum bacım 30 günlük programı varmış istediğin seviyede gidiyomussun tam inceleyemedim ama herkes güzel yorumlar yapmış isterseniz size de atarim
Heryerde yazmislarda
Ya bizim buraya yakın benim hissetmem ondan sizin orda uyanık olanlar anca hissetmişlerdir 4.7 cok büyük sayılmaz hissetmemeniz normal burda olan depremiYok ben hissetmedim aslında hissederdim normalde ama dün çok yoruldum galiba uyumuşum 2 den sonra ufaklita kalkmadı 7 ye kadar yatmisim rahat
Hafı hayırlısı kuzumKuzu ben zaten yumurtlama dönemine girdim daha atlayıp zıplamam sırfıntıda yetişmedi ara verince yürüyüşle devam edicem
Ya bizim buraya yakın benim hissetmem ondan sizin orda uyanık olanlar anca hissetmişlerdir 4.7 cok büyük sayılmaz hissetmemeniz normal burda olan depremi
İnşallah yavrum bizimkisi umut sadece nolur nolmaz dikkat ediyoruz işteHafı hayırlısı kuzum
Rabbim büyük canımİnşallah yavrum bizimkisi umut sadece nolur nolmaz dikkat ediyoruz işte
Bellli olmaz kuzum tabıkı dıkkat et rabbım buyukİnşallah yavrum bizimkisi umut sadece nolur nolmaz dikkat ediyoruz işte
Rabbim büyük canım
Öyle tabi hic beklemedigimiz anda cıkagelirBellli olmaz kuzum tabıkı dıkkat et rabbım buyuk
Helal olsun aslanımaOdada ıkı tane sivri varmış yemedıgı yerimizi bırakmamiş oglumun fıln heryerını ıstırmıs ama suan ikisinide oldurdum
Bnde baktım tek eksik ananas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?