- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.241
Gel buyurBana da ısmarla bıtane
Baya vermişsin mükemmel bir yol katetmişsin nerelerden gelmişsin bundan sonrası yokuş aşagı inşallahYaa supersın bakalım bnde başlayacagım nasıl olacak bakalım
Abovvv ıyıkı cuma degıl bugünBende solumdan solumdan kalktim
Rica ederiz kizlar hepsi cok iyidirbaya motive ediyor beni böyle durumlar kendimi daha iyi hissediyorum teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için herkes de çok sıcak samimi herkes sağolsun sanki hep burdaymışım gibi geliyor
Ayy hadi ınsllhBaya vermişsin mükemmel bir yol katetmişsin nerelerden gelmişsin bundan sonrası yokuş aşagı inşallah
Dün degildim evet bak iyi hatirlattinAbovvv ıyıkı cuma degıl bugün
Akşam yemeğinden beri bişi yemediysen Buda oruç diyeti missss yemek önce 2 bardak su ohhhBenıde bırakın da gıdeyım daha kahvaltı yapmadım
Bu hafta artı gelsende degilmiAyy hadi ınsllhteşekkür ederim bnde grubum sayesınde cok ıyı verdım
Ayenn 18 saat doldu bıle bnm hedefım 23 saat açlık bır saat yemekAkşam yemeğinden beri bişi yemediysen Buda oruç diyeti missss yemek önce 2 bardak su ohhh
Keske demeyeydimDün degildim evet bak iyi hatirlattin
Bide kaybettik yazik bize
Suusss şimdi lori duyacakBu hafta artı gelsende degilmi
Bende yapıyorum basen günde tek öğün beslenme oda güzel verdiyle ama ben akşam öğünü yapıyorum gündüz öğünü yapsam daha çok verdirir benim eşim böyle diyetlere çok karşı sağlıklı beslen verirsin diyor yok veremiyorum öyle haftada 1 kilodan bile az gidiyor ömrüm yetmezAyenn 18 saat doldu bıle bnm hedefım 23 saat açlık bır saat yemek
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ediyorumHoşgeldin canim gecmis olsun
Canim ya 2kiside degisiklik yaptık
Afiyet olsun canım
Evet kardeşiz
Tamam canim
3.hafta yarısma | Gecen hafta | güncel Kilo | fark | Verilen yuzde |
| 86.1 | % | ||
M MissHayaLet | 59.6 | % | ||
@Ciko_ | 54.65 | % | ||
| 71.6 | % | ||
| 79.6 | % | ||
| 66.8 | % | ||
| 60.7 | % | ||
| 74.85 | % | ||
B BitterCikilata | 96.1 | % | ||
@Elif2441 | 72.55 | % |
Benım eşim bazen evde olmuyor işinden dolayı bn kolay yapcagımı zannediyorum en geç 4yıyecem hedefıme as kaldı bır an önce ulasşmak ıstıyorum artıkBende yapıyorum basen günde tek öğün beslenme oda güzel verdiyle ama ben akşam öğünü yapıyorum gündüz öğünü yapsam daha çok verdirir benim eşim böyle diyetlere çok karşı sağlıklı beslen verirsin diyor yok veremiyorum öyle haftada 1 kilodan bile az gidiyor ömrüm yetmez
Uvvv hadı baklaımHadi bakalım baslasın bugünden itibaren savaş
3.hafta yarısma Gecen hafta güncel
Kilofark Verilen yuzde Pandora27 86.1 % M MissHayaLet 59.6 % @Ciko_ 54.65 % badem000 71.6 % vienna 79.6 % aazra 66.8 % tulay283300 60.7 % Aamine 74.85 % B BitterCikilata 96.1 % @Elif2441 72.55 %
Kusura bakma kaptanim surekli yazamiorm unutuorm diyeti bırakmadım ama yazmayınca daha ayıp oluyor o yüzden çıkayım dedim yoğunluk var Pandora ya yazmasını ben rica ettimGünaydın kızlarmusmutlu haftasonlari olsun inşallah E Elif_Eylul kaptanım E Ece2727 gruptan çıkmak istiyormuş unutuyormus menü yazmayı sana söylememi istedi haberin olsun
Kız fırsat mi oluyo biri pogaca diye bagiriyo oburu emzir beni diyo aynı anda iki şeyi yapamiyom şükür ki bittiKiz yemegini yiyipte yapsana islerini
Hadi bismillah Allah utandırmasınHadi bakalım bügünden itibaren savaş baslasın
3.hafta yarısma Gecen hafta güncel
Kilofark Verilen yuzde Pandora27 86.1 % M MissHayaLet 59.6 % @Ciko_ 54.65 % badem000 71.6 % vienna 79.6 % aazra 66.8 % tulay283300 60.7 % Aamine 74.85 % B BitterCikilata 96.1 % @Elif2441 72.55 %
Tamam canim kendine iyi bakKusura bakma kaptanim surekli yazamiorm unutuorm diyeti bırakmadım ama yazmayınca daha ayıp oluyor o yüzden çıkayım dedim yoğunluk var Pandora ya yazmasını ben rica ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?