Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
baya motive ediyor beni böyle durumlar kendimi daha iyi hissediyorum teşekkür ederim benide aranıza aldığınız için herkes de çok sıcak samimi herkes sağolsun sanki hep burdaymışım gibi geliyor
Rica ederiz kizlar hepsi cok iyidir

Ayenn 18 saat doldu bıle bnm hedefım 23 saat açlık bır saat yemek
Bende yapıyorum basen günde tek öğün beslenme oda güzel verdiyle ama ben akşam öğünü yapıyorum gündüz öğünü yapsam daha çok verdirir benim eşim böyle diyetlere çok karşı sağlıklı beslen verirsin diyor yok veremiyorum öyle haftada 1 kilodan bile az gidiyor ömrüm yetmez

Son düzenleme:
Benım eşim bazen evde olmuyor işinden dolayı bn kolay yapcagımı zannediyorum en geç 4yıyecem hedefıme as kaldı bır an önce ulasşmak ıstıyorum artık

Günaydın kızlar musmutlu haftasonlari olsun inşallah E Elif_Eylul kaptanım E Ece2727 gruptan çıkmak istiyormuş unutuyormus menü yazmayı sana söylememi istedi haberin olsun
Kusura bakma kaptanim surekli yazamiorm unutuorm diyeti bırakmadım ama yazmayınca daha ayıp oluyor o yüzden çıkayım dedim yoğunluk var Pandora ya yazmasını ben rica ettim

Kusura bakma kaptanim surekli yazamiorm unutuorm diyeti bırakmadım ama yazmayınca daha ayıp oluyor o yüzden çıkayım dedim yoğunluk var Pandora ya yazmasını ben rica ettim
Tamam canim kendine iyi bak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…