- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #66.281
Bn bi ara çok içerdim bunu ödemim gitsin diye sen emziriyorsun zaten herşeyi içmeBnde baktım tek eksik ananas
Afferim sanaOdada ıkı tane sivri varmış yemedıgı yerimizi bırakmamiş oglumun fıln heryerını ıstırmıs ama suan ikisinide oldurdum
Normalde katı gıdaları tuketmes geçen gün arkadaşı yerken kendine verdi yesin diye bu da yedi beğendi yoksa alabildiğine süt içiyor geçen gün de beni kızdırdı iki gün süt icmeme cezası verdim aklına poğaça geldi acıkınca da onu istediPoğcayı nerden tutturduki
Aaa kiyamam yavrumaNormalde katı gıdaları tuketmes geçen gün arkadaşı yerken kendine verdi yesin diye bu da yedi beğendi yoksa alabildiğine süt içiyor geçen gün de beni kızdırdı iki gün süt icmeme cezası verdim aklına poğaça geldi acıkınca da onu istedi
Ben bı de bu programı deneyecem hele eşim erken gelse bende çıkıp yürürüm de o işi haftasonlarina birakicam iki gün yürürüm diğer günler spor yaparımKuzu ben zaten yumurtlama dönemine girdim daha atlayıp zıplamam sırfıntıda yetişmedi ara verince yürüyüşle devam edicem
Ya bizim buraya yakın benim hissetmem ondan sizin orda uyanık olanlar anca hissetmişlerdir 4.7 cok büyük sayılmaz hissetmemeniz normal burda olan depremi
Dene canım evde leslie de yapabilirsin yürüyüş olarakBen bı de bu programı deneyecem hele eşim erken gelse bende çıkıp yürürüm de o işi haftasonlarina birakicam iki gün yürürüm diğer günler spor yaparım
İSİM YAŞ BOY BAŞLAMA TARİHİ BAŞLANGIÇ KG HEDEF KG GÜNCEL KG VERILEN KG KALAN KG YUZDE Lori 39 164 14.11.2020 137,00 75,00 85,70 51,30 10,70 37,45%
Maşallah
Takimima geldigimde 145 ten 137e dusmustum. 51,7 kiloyu takimimla beraber verdim
Bu cok guzel bişey maşAllah daim olsun
Takimima geldigimde 145 ten 137e dusmustum. 51,7 kiloyu takimimla beraber verdim
Allah razı olsun kaptanım hakkını helal etTamam canim kendine iyi bak
Olsun kadının düşmanı yine kadınEvde de yap kız erkek milleti nankör
Aslında leslie ıle zayıflayan o kadar cok ınsan varkıDene canım evde leslie de yapabilirsin yürüyüş olarak
Bunu anlamaniza sevindimAslında leslie ıle zayıflayan o kadar cok ınsan varkı
Maşşallh ya süper
Çünküm en iyi video o bizler icin 60 yada 63 düsünce sizin videolara gecebilirsinizNıye öyle dedın
Maşallah canım
Sadece tempolu yürüyüş bile yeterli bazen. ben kendi babamdan biliyorum da uygulayamıyorum gunluk 20-30 bin arası adım atıyor 70 kilo. 90 kilodan 70 ye yürüyerek geldiAslında leslie ıle zayıflayan o kadar cok ınsan varkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?