Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hee yav aksama caya gidiyorum

Ben mi baskasıyla mı karıstırıyorsun

Geçmişler olsun

Hayırlı olsun
Katılım konusunda menülerinize yorum yapmam, siz zaten buraya onlarla yüzleşmek için yazıyorsunuz. Kendine kızdığın bir anda yapmış bulunurum yorumu, ters teper Keyifli çaylar

Katılım konusunda menülerinize yorum yapmam, siz zaten buraya onlarla yüzleşmek için yazıyorsunuz. Kendine kızdığın bir anda yapmış bulunurum yorumu, ters teper Keyifli çaylar
Bunlarin hepsi deli yaparmi yapar ama yok benim kızlarim akıllı ve saygılıdır

İyiyim çok şükür
Bnce katıl bu kadar sohbete hakimken kilo sorunu da varsa hiç kaçma gizli takip etme bnce
Kilo sorunu sizi takip ettiğim bu sürede çözüldü. Ama işin zor kısmı hedefte kalabilmek. Diyette değilim desem bir dert, diyetteyim desem başka dert. Koyvermeyeyim diye buralardayım. Bir gün rahat takılsam diğer gün toparlamayı becermem gerek. Battı balık yan gider moduna girmek istemiyorum.

Bunlarin hepsi deli yaparmi yapar ama yok benim kızlarim akıllı ve saygılıdır
Bacım insanın ruh halini yüzüne bakıp anlarız da buradan yazarken baltayı taşa vuruvermek var. Bi de gençlere belli olmaz, atarlanıveriyorlar Halbuki o yaşlarda o kadar kolay gidiyor ki kilo. Güle oynaya verirler. Bizim yaşta gram gram gidiyor, kilo kilo geliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…