- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #77.621
Ne bileyim bende anlamadımM MissHayaLet bu sicakta annemin isimi yok kalıyor lan
Geldin gördün tamam zaten herkesin ona göre derdi varNe bileyim bende anlamadım
Ay sinir oldum bugün yaM MissHayaLet neden üzgünsün
Geçmiş olsun iyi bari gece rahatsız ederdi erken kurtarmış çocukBen yürüyüşteyken kız abur cuburu fazla kaçırmış bende diyorum neden yemek yemiyor,simdi anne karnım dedi sütü icerken dedim tamam geliyor
Bereket yetistirdim,oh be karnim gecti diyor
Çok haklısın ne diyimki,yaaa hersey olur 3cocugun var diye biryere cikmaz düşuncesini silmiyor aklindan sanırim,Ay sinir oldum bugün yaya bir insan neden aramaz geliyorum diye kızlar camdan bakıp görmese haberim yok
Sagol canim ama bugun çok yemis ben görmedenGeçmiş olsun iyi bari gece rahatsız ederdi erken kurtarmış çocuk
Afiyet olsun canımBugünkü menüm
Kahvaltı (12:00)
Patatesli omlet
Domates
Salatalık
Dereotu
Peynir
Üzüm
Ara (15:30)
2 diyet kurabiye
Yeşilçay
Akşam (19:00)
Şehriyeli tavuk salata
Ayran
İf beslenme programına geçtim artık 2 ana 1 ara öğün yapacagım
Ne bileyim anlamadım ki evde de olmayabilirdim. Geçen geldiğin de senden kiraz getirdi bırakıp gitti o gün evde değildim çünkü.Çok haklısın ne diyimki,yaaa hersey olur 3cocugun var diye biryere cikmaz düşuncesini silmiyor aklindan sanırim,
Çocuklar buldumu hiç geri bırakırım miSagol canim ama bugun çok yemis ben görmeden
Ben sana getirirdim kirazNe bileyim anlamadım ki evde de olmayabilirdim. Geçen geldiğin de senden kiraz getirdi bırakıp gitti o gün evde değildim çünkü.
Valla oradan koştur koştur buraya geldi ha bir de geri döndüBen sana getirirdim kiraz
Anam buValla oradan koştur koştur buraya geldi ha bir de geri döndü
Anne mi kayınvalide miValla oradan koştur koştur buraya geldi ha bir de geri döndü
Yaaa şöyle bakarsak farzetki eti,yağı,icine herne giriyorsa lavaş vs.hepsini toplarsan yani 600 kaloridir dogrudurvakit bulunca tantuninin kalorisine baktım bi tantuni yaklaşık 600 kaloriben hiç bi besin grubunu tamamen kesmiyorum zaten ama 600 kaloriliye pilav üstü döner vs yerdim ,tantuni küçük duruyo hiç bu kadar kalorili olcağını düşünmezdim
Annem canim kayinvalidesi yapmaz oyleAnne mi kayınvalide mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?