- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.341
Yatak odasi baslik olan yere kadar yapıcaktimOnu diyecektim tam kurumadımı diye . Salonmu burası?
Oyle denicemDaha büyük olsa desen olmaz mj
Afiyet olsun canımÖğle
6 YK bulgur pilav
4 YK tavuk döner
1 kupa ayran
Ara
1 kupa kahve
Akşam
6 YK bulgur pilav
Su
2.0 litre
Spor
Leslie 2 mile 31 dk
Adım:
11717
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Sorma canım anam ağladı gelip fircayi aliyor yapiyor akıtıyorAbla Eylülle nasıl boya yapıyonyaHelal valla
Maşallah de kızAbla Eylülle nasıl boya yapıyonyaHelal valla
He güzel fikirmiş Bittinon dediği gibi desenler büyük olursa daha güzel durur bence.Yatak odasi baslik olan yere kadar yapıcaktim
Simdi geccem gene yarin yaparım
Oyle denicem
Beyaza boyucam simdi insaAllah boya yeterHe güzel fikirmiş Bittinon dediği gibi desenler büyük olursa daha güzel durur bence.
Ay işte onu diyordum heryer boya olur çocukla bide bizim çocuklar normal değil o yüzden söyledimSorma canım anam ağladı gelip fircayi aliyor yapiyor akıtıyor
Adam simdi geldi daha
İnşallahBeyaza boyucam simdi insaAllah boya yeter
KızÖğle
6 YK bulgur pilav
4 YK tavuk döner
1 kupa ayran
Ara
1 kupa kahve
Akşam
6 YK bulgur pilav
Su
2.0 litre
Spor
Leslie 2 mile 31 dk
Adım:
11717
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Sapl kaptanım teşekkür ettimAfiyet olsun canım
Ah ah kaptan boşa konuşuyorKızhep bulgur yemişsin yarın tartıda+++ çıkacak ya kaptan E Elif_Eylul o kadar tartı öncesi bakliyat yemeyin diyor
Kız sütüm olsun diye yiyom nedem gün boyu bişey yemedim denegeler o ağzını hayra aç bacimKızhep bulgur yemişsin yarın tartıda+++ çıkacak ya kaptan E Elif_Eylul o kadar tartı öncesi bakliyat yemeyin diyor
Hadi neresindenbende samsunluyum
Bantları yarın falan kaldırsaydın cuk diye otururmusBen şöyle bisey yapiyordum ama olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?