- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.941
Biriside gelsede benim işleri yapsaBnde temizlik yaptım keşke beni de götürsen
Gelirim ama ben çok paraya çalışırımBiriside gelsede benim işleri yapsa
Ben ne zaman kıçımı düzeltip bayram temizliği yapcam ya
Cok guzel olmus,Şu yamuk olanlari oğlan cekti
Ilk deneme bence güzel
Teşekkür ederim canımCok guzel olmus,eline sağlik canim.
Bayram temizliği mi o da neBiriside gelsede benim işleri yapsa
Ben ne zaman kıçımı düzeltip bayram temizliği yapcam ya
Ilık su iç bol bol pastil alabilirsinGünaydın herkese
Dün hasta gibiyim demiştim ya gerçekten hastaymışım Bıgazım şişti tamamen su bile içemiyorum resmen sesim kısıldı baya be çok halsizlim açık öğretim sınavım var mecbur kalktım ses kısılmasına ve bogaz şişliğine ne yapıyorsunuz fikrinize ihtiyacım var hanımlar
Günaydın canım geçmiş olsunGünaydın herkese
Dün hasta gibiyim demiştim ya gerçekten hastaymışım Bıgazım şişti tamamen su bile içemiyorum resmen sesim kısıldı baya be çok halsizlim açık öğretim sınavım var mecbur kalktım ses kısılmasına ve bogaz şişliğine ne yapıyorsunuz fikrinize ihtiyacım var hanımlar
Tamam gelim baride para paradırHadi gel
Karşılıklı iki lafın belini kırarız kayfe içerizTamam gelim baride para paradır
Valla guzel olurduKarşılıklı iki lafın belini kırarız kayfe içeriz
Geçmiş olsun canım bl iyi gelebilirGünaydın herkese
Ay ben de çok severim ama uzun bi süre ara verdim ya şimdi aramıyorum. Evde baktım dolapta var. Hiç elleşmiyoruz. Atarım ama temizlikte onu. Patlamaya hazır silah gibiCok iyi olmus güle güle oturun
Haa
Azcık
Tek dayanamayacgım sey cips benimoturmaya gitmiştik önüme geldi durdu bakıstık bir süre dayanamadım
Eskiden ben 2 paket yerdim bir oturusta tek basımasu an kontrol etmeye çalışıyorum dayanabildigim kadar yememeye dikkat ediyorum bu ara ipin ucu kactı
Geçmiş olsun canım sabah öğle akşam sarımsak yut. Ben öyle yapıyorum.Günaydın herkese
Bende dun 5 makine camasır yıkadım as topla beynim yandıBnde temizlik yaptım keşke beni de götürsen
Anam insanlık ölmüş ölmüşGelirim ama ben çok paraya çalışırım
Anaaa iş yapmış bu kızBende dun 5 makine camasır yıkadım as topla beynim yandımutfakla salonu süpürdüm nolur nolmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?