Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2
Koyden peynir gelcekmis,dügune getir arabayla demis akılli annem ayseler gelirse veririm demis dedim ayse gelmez
Bende bişi sorcam utanıyorum canm siz misshayalet ile neci oluyorsunuz malum sonradan gelince gruba böyle şeyler şaaaaptiiii bende

Dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü
Ara kahve bir cupcake (kızımın ilk kek denemesi tatmadan olmazdı :)) ) 10 findik
Aksam
Tavuksote
Havuç gobek salata salatalık rendeledim yogurtladim
Gece 23 te dibek kahvesi kocisle

Bugun

Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü muz
Ara sütlü kahve 10 findik
Aksam
Mantar soteleyecegim yanına salata
4 ltre su bir litresi tarçınlı
E Elif_Eylul

2

Bende bişi sorcam utanıyorum canm siz misshayalet ile neci oluyorsunuz malum sonradan gelince gruba böyle şeyler şaaaaptiiii bende
Allah seni kız kardesim oluyor o takip etmiyomusun

Afiyet olsun canım

Dünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü
Ara kahve bir cupcake (kızımın ilk kek denemesi tatmadan olmazdı :)) ) 10 findik
Aksam
Tavuksote
Havuç gobek salata salatalık rendeledim yogurtladim
Gece 23 te dibek kahvesi kocisle

Bugun

Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü muz
Ara sütlü kahve 10 findik
Aksam
Mantar soteleyecegim yanına salata
4 ltre su bir litresi tarçınlı

Genemi misafir dövcem seni hee
Kahvaltıdan belli degilmi kaptanım çocuklarla bana öyle kahvaltı hazırlanıyorum ki bide sadece kahvaltidaydi misafirlerim akşamı es geçtim bende bide yatılı olalardi ben mahvolmuştum tam yememeye adapte oluyorum Cat bı misafir usandım yahu bı ağzımın tadıyla diyet yaptırıyorlar gelmeleri rahatsız etmiyo hazırladıklarımdan dayanamayıp yiyorum

Kov hepsini ben olsam kovarim
Tam güzel giderken bozuyosun iste layn

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…