- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.081
Afiyet olsun canımSabah
İki YK kuymak
İki dilim Çerkez peyniri
Üç zeytin
Kavurmalı yumurta
Bir dilimde kek
Ara
Bir avuç fındık
Akşam yok
E Elif_Eylul
Bende bişi sorcam utanıyorum canmKoyden peynir gelcekmis,dügune getir arabayla demis akılli annem ayseler gelirse veririm demis dedim ayse gelmez
Allah seni kız kardesim oluyor o2
Bende bişi sorcam utanıyorum canmsiz misshayalet ile neci oluyorsunuz malum sonradan gelince gruba böyle şeyler şaaaaptiiii bende
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü
Ara kahve bir cupcake (kızımın ilk kek denemesi tatmadan olmazdı :)) ) 10 findik
Aksam
Tavuksote
Havuç gobek salata salatalık rendeledim yogurtladim
Gece 23 te dibek kahvesi kocisle
Bugun
Sabah klasik kahvaltı
Öğle
Yoğurt cia tohumlü muz
Ara sütlü kahve 10 findik
Aksam
Mantar soteleyecegim yanına salata
4 ltre su bir litresi tarçınlı
Takip ediyorum da oki çocukla ancak bu kadar edebilmisimAllah seni kız kardesim oluyor otakip etmiyomusun
Allah seni napmasin bisey olursa sor heleTakip ediyorum da oki çocukla ancak bu kadar edebilmisimbisey olduğunuzu anladım da gerisi yok
NiyeYeni geldim yanından iyiydi sürü azalttı deli karı
Çocuğunu sütten kestik oda bizi cezalandiriyo
Aaa yazıkÇocuğunu sütten kestik oda bizi cezalandiriyo
Bende hafta sonu hafta içi yok bende misafir bolluğu varHafta sonu geldi gene 1 2 3 kişiyiz
Genemi misafir dövcem seni heeBende hafta sonu hafta içi yok bende misafir bolluğu var
5 aylık oldu ne yazdığı 3 aylıkken kesiliyoAaa yazık
Birak emsin 2yaşına kadar5 aylık oldu ne yazdığı 3 aylıkken kesiliyobu insanmi iki yaşına kadar emsin
Kahvaltıdan belli degilmi kaptanım çocuklarla bana öyle kahvaltı hazırlanıyorum kiGenemi misafir dövcem seni hee
İkinciyi dogurunca hangisi emsin büyük küçüğü döverBirak emsin 2yaşına kadar
Kov hepsini ben olsam kovarimKahvaltıdan belli degilmi kaptanım çocuklarla bana öyle kahvaltı hazırlanıyorum kibide sadece kahvaltidaydi misafirlerim akşamı es geçtim bende bide yatılı olalardi ben mahvolmuştum tam yememeye adapte oluyorum Cat bı misafir usandım yahu bı ağzımın tadıyla diyet yaptırıyorlar gelmeleri rahatsız etmiyo hazırladıklarımdan dayanamayıp yiyorum
Nebilim ben anlamamki inekten koyundanİkinciyi dogurunca hangisi emsin büyük küçüğü döver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?