- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.061
Yok geçmiyo bi türlüIyi olmadinmi daha izin aldınmi isten
Hastaysan eger gitme canimYok geçmiyo bi türlüdün gittim 11 e kadar yemek yapıp geldim pazartesiye düzelmezsem gitmiycem bakalım
Teşekkür ederim canım sagolsın deneyim inş en büyük sıkıntı sesim gitti iyiceAyne çok isin varmisbenim de mutfağin bir duvari boyanacak2 yildir boyayabilsem keske.adamcim sağolsun hic kirmaz beni boyayayim der,e hadi deyinceniye acele ediyon der.kalır .....kalır ....kalır.....
Benim antibiyotiksiz gecmezdi.
Son yillarda adacayini 1, 1.5 dakika kadar kaynatiyorum.aman sakin içme .icilmemesi gerwkwn birseye donusuyor kaynatinca.gunde 4 5 kez gargara yapiyorum.gargaradan sonra ağzimi normal su ile falan durulamiyorum.o gargara kalintisi boğazda kaliyor.2 3 dakika kadar. 2. Gunu aksamina rahatlama basliyor bende. 2 gun en az yap ama. hemen 1 2 defada etkilemiyor.simdiye kadar bosuna antibiyotik kullanmisim.bana cok iyi geldi canim.şiddetle tavsiye ediyorum.
Naptın perdelere mi giristin?
Aman iyi bari yedigini temizlemis esin.
KarımıYeni geldim yanından iyiydi sürü azalttı deli karı
HiiiicNe oldu acaba gene
Süt içtinmi ballı ?Teşekkür ederim canım sagolsın deneyim inş en büyük sıkıntı sesim gitti iyice
Öhö öhö paylaş bakamHiiiicbişey yok menümü paylaşacam ohü öhü
Teşekkür ederim kaptancıgım inşallah bakalım pazartesiye toplayamazsam doktora gideceğimGünaydın canım geçmiş olsun
Bol bol sıcak ıhlamur,zenfefil limon,sicak corba karabiberli falan iç nebilim ballı limonlu su iç
Yok gitmiycem evde dolanamıyorum işi hiç yapamamHastaysan eger gitme canim
O ne demekkiNau nau yani
Hanımefendi . nazik davran sütü artırsınEveeetbayanmi yoksa
Yok artirmiyo ya ona manyak karı diyesim var deli karı diyorum sukretsinHanımefendi . nazik davran sütü artırsın
Kışın 100t kilosu bakalim simdi kac paraBizdede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?