- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.101
Hee durmuyorlar benimkide durmadi 3gundür anamı ağlatti hem yemek,hem boya,hem eylül,zor uyudum artik,gece tekme attim yastiklara ayak agrimdan
Bende koktukta yatıyom accık kalkıyom gene kötü oluyom kalkmıyom anasını satayım
Bayrama kadar vermem lazım hiç bozmaya niyetim yok dengelemeye çalışıyorum kaptanım sabah çok kaçırdım akşama yemedimKov hepsini ben olsam kovarim
Tam güzel giderken bozuyosun iste layn
Hadi insaAllah 69 geliyorBayrama kadar vermem lazım hiç bozmaya niyetim yok dengelemeye çalışıyorum kaptanım sabah çok kaçırdım akşama yemedim
Poşete ip geçirdik cami avlusunda uçurtma uçuruyorlar bizimkilernasil ruzgar var
Bende çok anlamıyorum da öğreniyorum işte yavaş yavaşNebilim ben anlamamki inekten koyundan
Maşallah valla ben yapamazdim sanırimBende çok anlamıyorum da öğreniyorum işte yavaş yavaş
Maşallah valla ben yapamazdim sanırim
Örumcekten korkan ineğe binmezmiszorunda olmak böyle bişey sanırım örümcek ten korkan ben
Afiyet olsun canımMenülemeye geldim
Sabah
Menemen
İnce 1 dl ekmek
Peynir, Domat, yeşillik
Öğlen
1 kase çorba
Akşam
1 tabak mantı
Su 2 lt
Valla hiç yemek yapacak halim yoktu dolapta hazır vardı onu yaptım.Afiyet olsun canım
Mantımı oda ne
Oh oh negüzel mis gibidir simdi oValla hiç yemek yapacak halim yoktu dolapta hazır vardı onu yaptım.
Çocuğunu sütten kestik oda bizi cezalandiriyo
Ahaa benim gibi buda
İkisini birden emzirsin ne kötüsünİkinciyi dogurunca hangisi emsin büyük küçüğü döver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?