- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.341
Bir haftalık konu anlatımı hazırlıyordum ben de. Bazen roman okuyorum, bazen burayı. Bazen sesli kitap dinliyorum. Bazen sadece müzik.Ben yürürken listeyi düzenledigimi biliyorum
Çiko takip ederYarin 81k yapmak hedefim
Ne güzel demekki isteyince oluyor,2 iş birden,Iste akıl bazen dağılıp 2yi 3 yapabiliyosun ben gibiBir haftalık konu anlatımı hazırlıyordum ben de. Bazen roman okuyorum, bazen burayı. Bazen sesli kitap dinliyorum. Bazen sadece müzik.
O gelse sabahleyin birlikte yaparizÇiko takip eder
Rabbim şifa versin inşallahElhamdülillah daha iyi kuzum. Hematolağa gidecek yarın tahlil sonuçlatı için. Aşırı kan pıhtılaşması var ilaçlara rağmen düzelmiyo. Bi kere daha kendi dr una kontrole gidecek. Bi sıkıntı çıkmazsa inşallah 21 inde iş başı yapcak
Şarkı dinlemiyorum, saldırıya uğruyorum sanki
Hayalimdeki erkek, bayılırım şiire. Hele böyle okununca
Ben okurum kendi şiirimi anamEşlere atmak laxım şiir okusunlar
O sizin geçmişinizin içinden geçmişBizi tanıyor bizde yeni yeni tanıştık
Sanki sen hiç bir iş yapmıyosun da tüm işi adam yapıyomuş gibi geldi banaYok kız benim koca var da. Çok ideal. Az önce puding yaptı. Yemek temizlik işlerinde çok aktif. Ha öküzlük yok mu? O Mehmet gibi şiir okumazBu iyi özelliği Genel olarak erkek türünün duyarsızlıkları olabiliyor tabii ama işte yıllardır hayatı paylaşıyoruz ve uyum sağlıyoruz.
Dostum bütün olay istemek. Oğmm, kabul ediyorum, kendimi seviyorum, değilNe güzel demekki isteyince oluyor,2 iş birden,Iste akıl bazen dağılıp 2yi 3 yapabiliyosun ben gibi
Valla ben benim degisemem,ben böyle geldim böyle giderim,kendimi seviyomuyum hayır,Dostum bütün olay istemek. Oğmm, kabul ediyorum, kendimi seviyorum, değilOlduğu gibi kabul edilecek şey var, değişebilecek şey var.
Ayy masallahGideyim de 1/2 pozitif şeyler okuyayım.
Demek bugun komik buldun herseyiBenim buton komikte kalıyor
Tamam balım peteğimValla ben benim degisemem,ben böyle geldim böyle giderim,kendimi seviyomuyum hayır,
Beni böyle kabul edin,yapmacik olamam askim bitanem kocacim hayatim hayatta agzimdan cikmaz diyemem mesela
Adam iş yapmayı seviyorsa, yapma denir mi bacım ama şiir olayına girerse ne olacağını bilir oRabbim şifa versin inşallah
Ben okurum kendi şiirimi anam
O sizin geçmişinizin içinden geçmiş
Sanki sen hiç bir iş yapmıyosun da tüm işi adam yapıyomuş gibi geldi banatez zamanda şiir de oku inşallah
GalibaDemek bugu komik buldun herseyi
yok anam yok oda olmazTamam balım peteğim
Eee arada akrepte gülermişGaliba
Pehhhh hep somurtuyor sanki akrepEee arada akrepte gülermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?