Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir haftalık konu anlatımı hazırlıyordum ben de. Bazen roman okuyorum, bazen burayı. Bazen sesli kitap dinliyorum. Bazen sadece müzik.
Ne güzel demekki isteyince oluyor,2 iş birden,Iste akıl bazen dağılıp 2yi 3 yapabiliyosun ben gibi

Rabbim şifa versin inşallah
Şarkı dinlemiyorum, saldırıya uğruyorum sanki

Hayalimdeki erkek, bayılırım şiire. Hele böyle okununca

Eşlere atmak laxım şiir okusunlar
Ben okurum kendi şiirimi anam
Bizi tanıyor bizde yeni yeni tanıştık
O sizin geçmişinizin içinden geçmiş
Sanki sen hiç bir iş yapmıyosun da tüm işi adam yapıyomuş gibi geldi banatez zamanda şiir de oku inşallah

Ne güzel demekki isteyince oluyor,2 iş birden,Iste akıl bazen dağılıp 2yi 3 yapabiliyosun ben gibi
Dostum bütün olay istemek. Oğmm, kabul ediyorum, kendimi seviyorum, değil Olduğu gibi kabul edilecek şey var, değişebilecek şey var.

Dostum bütün olay istemek. Oğmm, kabul ediyorum, kendimi seviyorum, değil Olduğu gibi kabul edilecek şey var, değişebilecek şey var.
Valla ben benim degisemem,ben böyle geldim böyle giderim,kendimi seviyomuyum hayır,
Beni böyle kabul edin,yapmacik olamam askim bitanem kocacim hayatim hayatta agzimdan cikmaz diyemem mesela

Valla ben benim degisemem,ben böyle geldim böyle giderim,kendimi seviyomuyum hayır,
Beni böyle kabul edin,yapmacik olamam askim bitanem kocacim hayatim hayatta agzimdan cikmaz diyemem mesela
Tamam balım peteğim

Adam iş yapmayı seviyorsa, yapma denir mi bacım ama şiir olayına girerse ne olacağını bilir o

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…