- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.321
Hepimiz merak içinde kaldıkKim yav baskül almiyor arastircam bak simdi
Gözü kalanın götü şişiyo ona göreDünya dadanan kem gözler buradaysa patlar
Kimmiş merak ettim beni bile merak ettirdi yaKız 7 yıllık bir süreçti. Başka sayfaları da varmış, okuduğum yetti bana. Şiştim. Baskül almama inadına da ayrıca şiştim
Ay valla bence aldığı kiloyi görmesin diyeHepimiz merak içinde kaldık
Aman sismesin lopez gibi gezer sonraGözü kalanın götü şişiyo ona göre
Aslında koruma çabasında ama çok takıntılı. Psikolojik boyutlar var. Yanlış hatırlamıyorsam hayatdevamedecek kullanıcı ismi.Kim yav baskül almiyor arastircam bak simdi
Hepimiz gidip arastiyormusukKimmiş merak ettim beni bile merak ettirdi yasabah bi araştırmacı kaportacı olam
IlgincAslında koruma çabasında ama çok takıntılı. Psikolojik boyutlar var. Yanlış hatırlamıyorsam hayatdevamedecek kullanıcı ismi.
Konu başlığında pozitif yazıyorsa kaç ordanAslında koruma çabasında ama çok takıntılı. Psikolojik boyutlar var. Yanlış hatırlamıyorsam hayatdevamedecek kullanıcı ismi.
Tahmin tutmadıIlginc
He, okul kapanınca kalakaldım öyle
Maşallah bende yürürken birşeyler okuyorum yolda zaman geçmiyorHe, okul kapanınca kalakaldım öyleAma yürüyüş bandında okudum, hakkımı yeme
Ben yürürken listeyi düzenledigimi biliyorumHe, okul kapanınca kalakaldım öyleAma yürüyüş bandında okudum, hakkımı yeme
TamamHadi yatın
Ama şimdi hiçbirimiz bir M Mavi Menekse olamayız köfte yapmışBen yürürken listeyi düzenledigimi biliyorum
Heee sayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?