- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.721
Tv'de birşey yokBugün gündüz gelmişsindaha alıştın bırakamıyon sende
Çok tuz kullanmiyorum canım yaptigim yemeklere eşim esktra tuz atıyorTuz kullanımın nasıl
Kiz gel yorum yap sende bizim kizlar yorum aciziTv'de birşey yokAkşam menü trafiğinde kalabalık etmeyeyim dedim.
Aşk olsun yani tv de bişi olsa gelmicen heTv'de birşey yokAkşam menü trafiğinde kalabalık etmeyeyim dedim.
Kaptanim tam girdim adapte olaagidim foruma amma görümcem aradı onunla konuşmaya daldık anca kapattık
Yorum yapsak kaçarlar ben sporlara bakıyorum yemekten çokKiz gel yorum yap sende bizim kizlar yorum acizi
Çok tuz kullanmiyorum canım yaptigim yemeklere eşim esktra tuz atıyor
İcersen alır sürersen değilSagol canim
Sirke şisligi alırmıki
Tamam canim dogrusunu sen ögrenerek yaparsın
Baston getirin ablayaOkbiz yasliyiz çerez yiyoruz
O gun gelir mi sence
CaaannnıımmYok ya gitmemiştir
Ben burda değildim cidden12 pronun birisi o da ses etmiyor
MaşaAllah kızKaptanim tam girdim adapte olaagidim foruma amma görümcem aradı onunla konuşmaya daldık anca kapattık
Kimin kocası kimin eltisiyle şeyetmiş, merak ediyor insanAşk olsun yani tv de bişi olsa gelmicen he
Spordan sonra ayın 20 sinde incelme olursa o zaman anlicam bakalım şu an tartıya pek yansımıyor gibi
Ben o kadar erken aricaklarını sanmam sen daha yeni gittin doktora az hastası falan olması lazım aynı ayın icinde aramalar icinMusait degilim dersem olurmuki,zaten zor gün veriyorlar anladığim kadarinla,sadece icimden öyle gecti acaba ozamana denk gelirmi diyede
Allah'tan bayramda burda değilim gelince bilmiyorum neler olurBen yapıyorum ama bu gidişle ramazan bayramında bitiririm
Bende yorum yapmiyorumki herkes küsüyorYorum yapsak kaçarlar ben sporlara bakıyorum yemekten çok
Tamam canimİcersen alır sürersen değil
Baston getirin ablaya
O gun gelir mi sence
Caaannnıımm
Ben burda değildim ciddenders calıstım esim aradı cuma gidecektik persembe gidiyoruz camasır yıkamaya kostum hastaneye gidicez yokum yarın diye
Nebilim devlet hastanesi bu belkide kışın ararlarBen o kadar erken aricaklarını sanmam sen daha yeni gittin doktora az hastası falan olması lazım aynı ayın icinde aramalar icin
Allah'tan bayramda burda değilim gelince bilmiyorum neler olur
Neydim anacığım şimdi kurban geliyor ne yapacaz kime gidecez diye kararlaştırdık birde ben tahlil vermiştim ya onun sonuçlarını değerlendirdik benim bütün degerlerim iyi çıktıMaşaAllah kız
Afiyet olsunKiz gel yorum yap sende bizim kizlar yorum acizi
Heh simdi yedinmi bokuNeydim anacığım şimdi kurban geliyor ne yapacaz kime gidecez diye kararlaştırdık birde ben tahlil vermiştim ya onun sonuçlarını değerlendirdik benim bütün degerlerim iyi çıktıbuna çok sevindim ama kiloo veremememin sebebi olarak değerlerinde sıkıntı var diye düşünmüştüm şimdi neye baglicak onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?