- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.741
Bu kadarmiAfiyet olsun
Bence seninki karbon alımından kaynaklı yoksa güzel veriyorsunNeydim anacığım şimdi kurban geliyor ne yapacaz kime gidecez diye kararlaştırdık birde ben tahlil vermiştim ya onun sonuçlarını değerlendirdik benim bütün degerlerim iyi çıktıbuna çok sevindim ama kiloo veremememin sebebi olarak değerlerinde sıkıntı var diye düşünmüştüm şimdi neye baglicak onu düşünüyorum
Neydecuu onu düşünüyorum kilo veremememin sebebi hep yemek hep yemek hakkat yedim pokuHeh simdi yedinmi boku
Duruyor duruyor birden gömüluyor oyuzden oluyor,menulerini dengelese hic boyle olmucakBence seninki karbon alımından kaynaklı yoksa güzel veriyorsun
Yok kız, kimse küsmüyor sana. Anlıyor onlar seni. Doktora bakma, o baştan kapatmıştı kendini eleştiriye. Tabiatı öyleydi.Bende yorum yapmiyorumki herkes küsüyor
Tamam canim
Karbonu kesmem lazım evet o yediğim iki dilim üç dilim ekmeklerin hepicigi beyaz ekmek en kotu karbon bı esmer tam buğdaylar alışamadım aslında hiç yemesem o ekmeği dün mesela hiç yemedim ama bugün bir dilim yedim gene tahin pekmezle hemdeBence seninki karbon alımından kaynaklı yoksa güzel veriyorsun
E herkes menülere öyle yazıyor buradaBu kadarmi
Azıcık güzel gitse çabuk verir ki her hafta neredeyse veriyordu.Duruyor duruyor birden gömüluyor oyuzden oluyor,menulerini dengelese hic boyle olmucak
Teşekkür ederim canım yorumun icin,Yok kız, kimse küsmüyor sana. Anlıyor onlar seni. Doktora bakma, o baştan kapatmıştı kendini eleştiriye. Tabiatı öyleydi.
Sıraya koyar öyle hemen aramaz tabi aksilik arar mı arar daNebilim devlet hastanesi bu belkide kışın ararlar
Evet kilo vermeme engel hiçbir şeyim yokmuşAzıcık güzel gitse çabuk verir ki her hafta neredeyse veriyordu.
İşte beyaz ekmek yeme hatası yapıyorsun canım bu da şekerini çıkarıyor gün içinde daha sonra ver elini bütün gün yiyorsun.Karbonu kesmem lazım evet o yediğim iki dilim üç dilim ekmeklerin hepicigi beyaz ekmek en kotu karbon bı esmer tam buğdaylar alışamadım aslında hiç yemesem o ekmeği dün mesela hiç yemedim ama bugün bir dilim yedim gene tahin pekmezle hemde
Evet en kötüsüde bu işteE herkes menülere öyle yazıyor burada
Nebilim valla bugun aklima geldi birisi iptal olur ararmısSıraya koyar öyle hemen aramaz tabi aksilik arar mı arar da
Bnm tahlillleri göreydin yok yoktuEvet kilo vermeme engel hiçbir şeyim yokmuş
İyi düşünüp bekleyelimNebilim valla bugun aklima geldi birisi iptal olur ararmıs
Evet kesiyorum onuda şimdi bugünden itibaren bakalım ne olacakİşte beyaz ekmek yeme hatası yapıyorsun canım bu da şekerini çıkarıyor gün içinde daha sonra ver elini bütün gün yiyorsun.
Olur mu olur plan yaptik ya ondanNebilim valla bugun aklima geldi birisi iptal olur ararmıs
İnşaAllah canim ekim olsa iyi olur eylul.sonuna kadar bizim isler bitmezİyi düşünüp bekleyelim
Eylül ekim sıcak olmaz belki o zmn olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?