Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnm tahlillleri göreydin yok yoktu
Kilo vermeni o değerlerini etkiliyomus işte bende öyle bişey bekliyorum amma yok anam yok elhamdülillah olmasında ama gene veremiyom sen nasıl oldun peki düzeltti mi değerlerini aman canım bak çok önemli dikkat et kendine

Evet kesiyorum onuda şimdi bugünden itibaren bakalım ne olacak zaten bir 70 in altına dusemedim yahu ama bu olayı çözeceğim 69 a düşsem gerisi gelecek diye umut ediyorum hep Umut dünyası işte
Beyaz ekmekle kilo veremezsin zaten canım. Ekstra başka şeyler tüket mesela menüleri değiştir sabah meyve ile başla Öğlen kahvaltı tarzı yap.

Yosunlu kek mi olur ayol
Ay o ne be
Hedefim 60 görmek
Saka herhalde
Ben eskiden marketten bi eti karam alıp çıkardım zamlardan sonra valla abur cubur reyonuna bakıyorum diyorum yav bu paraya zehirlenmeye değer mi para verdiğim abur cubur olarak çikolata kaldı bi heralde
Para verip zehirlenmek güzel dusunce
Hayranı cok topiğin
Noldu len
Suanda bana tripli sövuyor icinden yoksa gelirdi
aha geldim aha aha napcan hee napcaann
Aaaaaaaaaa yokya yoktur öyle birçey yapmaz benim kuşum
Cannıımm cikooo
Cik cik cikk

Dövseneee dövseneee hadiii gellll
Kimin kocası kimin eltisiyle şeyetmiş, merak ediyor insan

Nebilim valla bugun aklima geldi birisi iptal olur ararmıs

Evet kesiyorum onuda şimdi bugünden itibaren bakalım ne olacak zaten bir 70 in altına dusemedim yahu ama bu olayı çözeceğim 69 a düşsem gerisi gelecek diye umut ediyorum hep Umut dünyası işte
Beyaz ekmek cidden yeme ben cok sevmiuorum tövbe estağfurullah Rabbim eksik etmesin,ama yapılan ekmekler zaten boş ekmek icleri
Busefer 1 2 3 dilim derken gidiyor oluyor yarim ekmek

Bayrama az az yersen güzel olur

Ay o ne be

Saka herhalde

Hayranı cok topiğin

Noldu len

Cannıımm cikooo

Cik cik cikk

O bir Nik

Bi sürü vitamin eksikliği ilaç verdi triod ilacımın dozu yükseltildi
Bakalım beklicem

Beyaz ekmekle kilo veremezsin zaten canım. Ekstra başka şeyler tüket mesela menüleri değiştir sabah meyve ile başla Öğlen kahvaltı tarzı yap.
Tamam öyle yapayım bari zaten şunun surasinda ne kaldı cumaya bilmiyorum nasıl eksiye gececem gidimde yeşil çayımı demliyeyim bari artık ekmekte yok sonrası bayram gelsin baklavalar gitsin etler dolmalar börekler kaptanım napacuu sil baştan inşallah kovulmam vay arkadaş iki ay geçti hala aynı yerdeyim vurun beni daha ben napim

Seni anesteziden çağırırlar önce tahlil filan sonra ameliyat
Korkma Eylül başı olur Bnce
Dedi zaten aradığımda gun vericem birgun oncesi tahlillerin olcak
Ama ben hic covit icin test yaptirmadim tek korkum o
Birde panikten masada kalirim sanırım nefes alamam

Beyaz ekmek cidden yeme ben cok sevmiuorum tövbe estağfurullah Rabbim eksik etmesin,ama yapılan ekmekler zaten boş ekmek icleri
Busefer 1 2 3 dilim derken gidiyor oluyor yarim ekmek

Bayrama az az yersen güzel olur
Evet tamam söz veriyorum az yicem bayramda kendimi kaybetmicem

Ay o ne be

Saka herhalde

Hayranı cok topiğin

Noldu len

Cannıımm cikooo

Cik cik cikk

Döverim gercekten bide dikleniyor

Korkma kolay oluyor 5 kere verdim test
Sakinliğini koru komple uyuturlar Allah korusun iyi düşün

Ben burun ameliyatı olacagım zaman devlette oldum aynı doktorda kuzenim 3 ay bekledi bende laylaylom bekliyordum anesteziye gelen biri hamile cıkmıs birinin tiroidi vs derken bir anda 2 gun sonra ameliyat oldum ben herkes soktaydı dalga geciyorum sandılar ameliyata cagrıldım diyince aklından gecen oluyor bazen insanın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…