- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.761
Çok silersen de aşınır, eskirO zmn evuçar
Birsey dese yüregim gam yemicekOlur mu olur plan yaptik ya ondano değil de ne dedi ki hani şu zan olur gibi birşey dedi mi
Kilo vermeni o değerlerini etkiliyomus işte bende öyle bişey bekliyorum amma yok anam yok elhamdülillah olmasındaBnm tahlillleri göreydin yok yoktu
Beyaz ekmekle kilo veremezsin zaten canım. Ekstra başka şeyler tüket mesela menüleri değiştir sabah meyve ile başla Öğlen kahvaltı tarzı yap.Evet kesiyorum onuda şimdi bugünden itibaren bakalım ne olacakzaten bir 70 in altına dusemedim yahu ama bu olayı çözeceğim 69 a düşsem gerisi gelecek diye umut ediyorum hep Umut dünyası işte
Seni anesteziden çağırırlar önce tahlil filan sonra ameliyatBirsey dese yüregim gam yemicek
Dememiş işte yine de aklın kalirsa sen bilirsin birşey diyememBirsey dese yüregim gam yemicek
Ay o ne beYosunlu kek mi olur ayol
Saka herhaldeHedefim 60 görmek
Para verip zehirlenmek güzel dusunceBen eskiden marketten bi eti karam alıp çıkardımzamlardan sonra valla abur cubur reyonuna bakıyorum diyorum yav bu paraya zehirlenmeye değer mi para verdiğim abur cubur olarak çikolata kaldı bi heralde
Hayranı cok topiğin20 pro oldu
Noldu len
Suanda bana tripli sövuyor icinden yoksa gelirdi
Cannıımm cikoooAaaaaaaaaa yokya yoktur öyle birçey yapmaz benim kuşum
Cik cik cikk
Kuş uçtu
Dövseneee dövseneee hadiii gellll
Kimin kocası kimin eltisiyle şeyetmiş, merak ediyor insan
Nebilim valla bugun aklima geldi birisi iptal olur ararmıs
Beyaz ekmek cidden yeme ben cok sevmiuorum tövbe estağfurullahEvet kesiyorum onuda şimdi bugünden itibaren bakalım ne olacakzaten bir 70 in altına dusemedim yahu ama bu olayı çözeceğim 69 a düşsem gerisi gelecek diye umut ediyorum hep Umut dünyası işte
Bn eskidimÇok silersen de aşınır, eskir
O bir NikAy o ne be
Saka herhalde
Para verip zehirlenmek güzel dusunce
Hayranı cok topiğin
Noldu len
aha geldim aha aha napcan hee napcaann
Cannıımm cikooo
Cik cik cikk
Seviyorsan yap benceBn eskidimneyseki severek yapıyorum avuntum
Bi sürü vitamin eksikliği ilaç verdi triod ilacımın dozu yükseltildiKilo vermeni o değerlerini etkiliyomus işte bende öyle bişey bekliyorum amma yok anam yok elhamdülillah olmasındaama gene veremiyom sen nasıl oldun peki düzeltti mi değerlerini aman canım bak çok önemli dikkat et kendine
Tamam öyle yapayım bari zaten şunun surasinda ne kaldı cumaya bilmiyorum nasıl eksiye gececemBeyaz ekmekle kilo veremezsin zaten canım. Ekstra başka şeyler tüket mesela menüleri değiştir sabah meyve ile başla Öğlen kahvaltı tarzı yap.
Dedi zaten aradığımda gun vericem birgun oncesi tahlillerin olcakSeni anesteziden çağırırlar önce tahlil filan sonra ameliyat
Korkma Eylül başı olur Bnce
Evet tamam söz veriyorum az yicem bayramda kendimi kaybetmicemBeyaz ekmek cidden yeme ben cok sevmiuorum tövbe estağfurullahRabbim eksik etmesin,ama yapılan ekmekler zaten boş ekmek icleri
Busefer 1 2 3 dilim derken gidiyor oluyor yarim ekmek
Bayrama az az yersen güzel olur
Döverim gercekten bide dikleniyorAy o ne be
Saka herhalde
Para verip zehirlenmek güzel dusunce
Hayranı cok topiğin
Noldu len
aha geldim aha aha napcan hee napcaann
Cannıımm cikooo
Cik cik cikk
Korkma kolay oluyor 5 kere verdim testDedi zaten aradığımda gun vericem birgun oncesi tahlillerin olcak
Ama ben hic covit icin test yaptirmadim tek korkum o
Birde panikten masada kalirim sanırım nefes alamam
Ben burun ameliyatı olacagım zaman devlette oldum aynı doktorda kuzenim 3 ay bekledi bende laylaylom bekliyordum anesteziye gelen biri hamile cıkmıs birinin tiroidi vs derken bir anda 2 gun sonra ameliyat oldum ben herkes soktaydı dalga geciyorum sandılar ameliyata cagrıldım diyince aklından gecen oluyor bazen insanınDedi zaten aradığımda gun vericem birgun oncesi tahlillerin olcak
Ama ben hic covit icin test yaptirmadim tek korkum o
Birde panikten masada kalirim sanırım nefes alamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?