- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.801
Nasıl öyle dediler canım? Ben sana söyle diyeyim iki yastık ya da oturarak yatardım su an yastıksız yatıyorum nefesim nasıl rahatladı su dedigimden sen anla. Bence o doktor kendine güvenmemiş bende bikac doktora gittim hastanedeki aletleri bahane edip yapmadılar. kuzenimin %90 nefes alamama vardı o oldu ameliyat 9 ay sonra hersey yolundaydı bende o doktora gittim oldumBende gittim bu yüzden nefes alamıyorum yatiyoken ama doktor dediki çok başarılı olmuyor yapsakta fayda etmez sen bir rahatlama yaşadın mı canım memnunmusun
HıhıKülliyen yok öyle birşey
Sabitmi oda ne elif içinSen bayramdan sabit dönersen kaptan köye lokma dağıtacakmışHele bi de eksiyle gelirsen
Afferim kız sana 75 döncem diyosun yaniBen kaptanimi bu zarara sokmak istemem bikere
Öyle deme iki günde 500 Gr gitse o bile yeter daha fazla gider sen yeter ki dikkat et.Tamam öyle yapayım bari zaten şunun surasinda ne kaldı cumaya bilmiyorum nasıl eksiye gececemgidimde yeşil çayımı demliyeyim bari artık ekmekte yok sonrası bayram gelsin baklavalar gitsin etler dolmalar börekler kaptanım napacuu sil baştan inşallah kovulmam vay arkadaş iki ay geçti hala aynı yerdeyim vurun beni daha ben napim
Covit çıkarsan diye mi yoksaDedi zaten aradığımda gun vericem birgun oncesi tahlillerin olcak
Ama ben hic covit icin test yaptirmadim tek korkum o
Birde panikten masada kalirim sanırım nefes alamam
Hıhı
Sabitmi oda ne elif için
Afferim kız sana 75 döncem diyosun yani
Maşallah keşke benimkiler de yese babaları kiliklilarBenim kız 1kase sarimsakli semizotu salatasi yedi
Nebilim yapar heralde yaa covit degilimdir benCovit çıkarsan diye mi yoksa
Sever o marul salatasi semizotuMaşallah keşke benimkiler de yese babaları kiliklilar
Ameliyatlarda hala böyle bir prosedür var mı ki acabaNebilim yapar heralde yaa covit degilimdir ben
Çıkmasın ya korkutucu değil bende test verdim.Nebilim yapar heralde yaa covit degilimdir ben
Yaa hic amelyat olmadimkiAmeliyatlarda hala böyle bir prosedür var mı ki acaba
Az kaldi canim dinlenirsin Allah yardimcin olsunbayrm öncesi nasıl yogun işler ya burayada bakamıyorum sözde iizn var öncesinde iizn kadar iş veriyorlar resmen yaaa
O hastanede yeni ameliyat olmus tanıdıgın ya da orda calısan biri varsa sorabilirsin vaka sayısı azalmıştı proseduru kaldırmıs olabilirler. Ama zaten cok kolay bence korkulacak birşey yok bende 3-4 sefer verdim zorlanmadımYaa hic amelyat olmadimki
İşte bu benAnam aradı karpuz diyetine başlamış
Ama Arada mercimek yemegi yemis
Anamın kızı sen olabilirmisinİşte bu ben
O nasıl oluyor ki acaba mercimek neAnam aradı karpuz diyetine başlamış
Ama Arada mercimek yemegi yemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?