- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.721
Hiç sipariş vermedim bilmiyorum da ilk defa böyle biseyle karşılaştımA101 den nefret ediyorum 12 parça sipariş verdim 1 tanesi yanlış geldi 6 tanesi hiç gelmedi.müşteri temsilcileri yanlış gelen ürünü gidip markete kendiniz değiştirin diyor. Markete gidebilecek olsam niye sipariş veriyorumki
A101 güzel getirmiyor yaA101 den nefret ediyorum 12 parça sipariş verdim 1 tanesi yanlış geldi 6 tanesi hiç gelmedi.müşteri temsilcileri yanlış gelen ürünü gidip markete kendiniz değiştirin diyor. Markete gidebilecek olsam niye sipariş veriyorumki
Hep ordan alıyorum güzelA101 güzel getirmiyor ya
Trebyoldan ver
Yada walk walk
BndeHep ordan alıyorum güzel
Sövme o zaman A101'i canımız kanımızBndekaptan duymasın kalpazan ilan ediyor
Bndekaptan duymasın kalpazan ilan ediyor
Sevgili eşim takımdaşım…A101 den nefret ediyorum 12 parça sipariş verdim 1 tanesi yanlış geldi 6 tanesi hiç gelmedi.müşteri temsilcileri yanlış gelen ürünü gidip markete kendiniz değiştirin diyor. Markete gidebilecek olsam niye sipariş veriyorumki
Ben spor yaparken 1 er kiloluk kullanıyorum leslie deKizlar dumbel kullanan var mi ? 2 ser kiloluk var ben de kullanmaya basladim biraz biraz .
Afiyet olsun canım15 ağustos menü
10.50 yarım lavaş, 3 dilim sucuk, 3 dilim kaşar, 2 haşlanmış yumurta
17.20 1 tabak yeşil mercimek yemeği, mısırlı salata
Su 3 3,5 lt olur
E Elif_Eylul C Chikolata_gozlum
Sağol kaptanımAfiyet olsun canım
A101 güzel getirmiyor ya
Trebyoldan ver
Yada walk walk
Sevgili eşim takımdaşım…
Satırlarıma başlarken….
Neden aktif değilsin beni bi başıma bırakıyorsun bak senin yokluğunda kötü şeyler yedim
Lütfen daha fazla aktif olurmusun birbirimizi motive edekyoksa çok kızarım
Ev taşıyacam canım temızlık fıln toplama işte
Tamam canım kusura bkamayin . çıkartalım listeden .ben gizli gizli takip ederim sizi. Kimsenin hakkına girmeyimMalesef canım kural böyle
Ilk sayfada kurallar yaziyor,menü ve kilo bildirimi yapanlarin sayisi var kimseye haksızlık olsun istemem
Oh maşallahKızlar sabah aç karnına mürdüm eriği üzerinede büyük bir bardak su için bağırsaklar çalışsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?