- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.681
Sagol canimKolay gelsin
Rica ederiz
Yok canım ne kusuru en geç sabahlari atın ki listeye yazayim
Tmm kaptanımYok canım ne kusuru en geç sabahlari atın ki listeye yazayim
Çok şükür biraz iyi olduk eşime okuttum kendimiTeşekkür ederim bitterim
Nasıl oldun geçmiş olsun
ŞükürÇok şükür biraz iyi olduk eşime okuttum kendimi
Sizin o sokakta lahmacuncunun rizkina katkıda bulunacağınız varmış canım Allahin nasibine bak perşembe zannedip cuma günü gitmek
Aşk olsun kız ne ahı,yemekten kısarsan kilo veremezsin hep dedim derimde,doktor bana ayni şeyi dedi çünküYa birde sabah annemle konuştum ona söyledim uyarmadı. Eşiminde haberi var.kimse yahu bugün perşembe değil demedi. Sıcaktan herkesin beyni bunalmış. Sorma valla canım lahmacunda sıcakta midemi bozdumu 1 camii buldum wc kilitli valla zor yetiştim eve .ara ara karnıma bıçaklar saplandı dedim bu haftada kilo veremedim gizli gizli yedik. E Elif_Eylul ahımı tuttu ne
Al benden de o kadarSelam hanımlar bugün çok yoğundum misafir vardı akşama kadar kıçım yer görmedi
Cok güldüm affetYa birde sabah annemle konuştum ona söyledim uyarmadı. Eşiminde haberi var.kimse yahu bugün perşembe değil demedi. Sıcaktan herkesin beyni bunalmış. Sorma valla canım lahmacunda sıcakta midemi bozdumu 1 camii buldum wc kilitli valla zor yetiştim eve .ara ara karnıma bıçaklar saplandı dedim bu haftada kilo veremedim gizli gizli yedik. E Elif_Eylul ahımı tuttu ne
Aşk olsun kız ne ahı,yemekten kısarsan kilo veremezsin hep dedim derimde,doktor bana ayni şeyi dedi çünkü
Bugün karbonun vurdum dibine du bakım nolcek sanada afiyet olsun ortimOooh mis gibi menü :) afiyet olmuş yoldaşım
Ya birde sabah annemle konuştum ona söyledim uyarmadı. Eşiminde haberi var.kimse yahu bugün perşembe değil demedi. Sıcaktan herkesin beyni bunalmış. Sorma valla canım lahmacunda sıcakta midemi bozdumu 1 camii buldum wc kilitli valla zor yetiştim eve .ara ara karnıma bıçaklar saplandı dedim bu haftada kilo veremedim gizli gizli yedik. E Elif_Eylul ahımı tuttu ne
Olsun canım bugün böyle gececekmis nasipsiz dayak bile yenmezmis öyle derler çekecek çilem varmış
Aminn canım aynen öyleAynen canım Rabbım başka dert vermesin
Durumu şükür iyi kizlar ama sıkıldı uzanmaktan kalkmak istiyor yasak daha, fişler falan tuhafina gidiyorGurbettt42 nasıl oldu oğlun canım iyi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?