- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #103.701
Bu hafta yokum haftaya inşallah devam canım
Bu hafta çıkar haftaya inşallah devam canım
Menü paylasmana gerek yok ozaman canimBu hafta çıkar haftaya inşallah devam canım
Bu haftalık evet abla yoğunum
Tamam canimBu haftalık evet abla yoğunum
Ama bu cok guzel haber zaten Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallahBu karışıklığın içerisinde bugün çok güzel bir haber aldım kuzenim evlendi çocuğu olmadı 7 yıl evli kaldı kv gıcık çıkınca ayırdı çocuk olmuyor diye 2 ci evliliğini yaptı 8 yıllık evli şimdi kaç kere tedavi gördü çocukları olsun diye 16 ağustosta tüp bebek yaptı hastaneye gitmiş bugün çok şükürler olsun rabbime pozitif demiş doktor pazartesi de gel bakalım demiş her şey iyi ilerler inşallah inanamıyor daha
İnşallah ablam İnşallahAma bu cok guzel haber zaten Rabbim kucağına almayi nasip etsin inşallah
Ooo adımlara bak MaşaAllahÖğlene kadar hiç oturmadım, akşam da yürüyüş koşuşturmaca derken 22500 adım atmışım. M MissHayaLet
Biran önce toprlasin inşallah canımDurumu şükür iyi kizlar ama sıkıldı uzanmaktan kalkmak istiyor yasak daha, fişler falan tuhafina gidiyor
Rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah canımBu karışıklığın içerisinde bugün çok güzel bir haber aldım kuzenim evlendi çocuğu olmadı 7 yıl evli kaldı kv gıcık çıkınca ayırdı çocuk olmuyor diye 2 ci evliliğini yaptı 8 yıllık evli şimdi kaç kere tedavi gördü çocukları olsun diye 16 ağustosta tüp bebek yaptı hastaneye gitmiş bugün çok şükürler olsun rabbime pozitif demiş doktor pazartesi de gel bakalım demiş her şey iyi ilerler inşallah inanamıyor daha
Gidene kadar paylaşırım olur muMenü paylasmana gerek yok ozaman canim
Senbilirsin canim sorun yokGidene kadar paylaşırım olur mu
Rabbim kucağına almayınca nasip etsinBu karışıklığın içerisinde bugün çok güzel bir haber aldım kuzenim evlendi çocuğu olmadı 7 yıl evli kaldı kv gıcık çıkınca ayırdı çocuk olmuyor diye 2 ci evliliğini yaptı 8 yıllık evli şimdi kaç kere tedavi gördü çocukları olsun diye 16 ağustosta tüp bebek yaptı hastaneye gitmiş bugün çok şükürler olsun rabbime pozitif demiş doktor pazartesi de gel bakalım demiş her şey iyi ilerler inşallah inanamıyor daha
Biliyon Bnm işler gel git bi bakarsın kalırımSenbilirsin canim sorun yok
Senin emeğine karşılık giderim yarım kalır önden diyim dedimBiliyon Bnm işler gel git bi bakarsın kalırım
Senin emeğine karşılık giderim yarım kalır önden diyim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?